Ey nefis bırak yakamı bırak...yeter beni Rabbime mahçup ettiğin...Ya Gafur-ur Rahim Sen yardım et...
Dualarınıza çoook ihtiyacım varhemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...
dualarınıza çoook ihtiyacım varhemde çok... Rabbim ben o hz yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''ben hüznümü, kederimi ancak allah'a şikayet ediyorum.. " yusuf 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...ya rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...
s.a kardeşlerim sizden allah rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. Sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. Bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. Sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..
Müslmanlığın ne olduğunu ne olmadığını anladıklarındaMüslümanlar ne zaman birbirlerini sevecek ve anlıyacak.
s.a kardeşlerim sizden ALLAH rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..
Dualarınıza çoook ihtiyacım varhemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...