Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
selamn alykm arkadaalar bn çok mutsuzum yaa allah bana we bnm gibilere yardım etsn szden ricam evlilik için dua war mı

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
tek örnek efendimmm

tek örnek efendimmm

selamun aleykum rabbim hepimize yardım etsin inşallah

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
samimiyetsizlere..samimiyetsizlikere dikkat edin sevgili dostlar..
beni en çok boğan insnaların samimiyetsizliği..
hayırlı-sı olsun!

T

tevbekarım

Ey nefis bırak yakamı bırak...yeter beni Rabbime mahçup ettiğin...Ya Gafur-ur Rahim Sen yardım et...

T

tevbekarım

Dualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ey nefis bırak yakamı bırak...yeter beni Rabbime mahçup ettiğin...Ya Gafur-ur Rahim Sen yardım et...

Dualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o Hz Yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''Ben hüznümü, kederimi ancak Allah'a şikayet ediyorum.. " YUSUF 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...Ya Rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...

Aminnn...
Dualarınıza can-ı gönülden amin kardeşim...
Rabbim hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin...
Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın...
Rabbim duamızı ve ibadetlerimizi en güzel ve hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallah...
Aminnn...
Selam ve DUA ile...

T

tevbekarım

mavci hocam Rabbim razı olsun sizden ve tüm dua kardeşlerimizden Allah sevdiği ve razı olduğu kullardan eylesin ...

P

pimpirikli

s.a kardeşlerim sizden ALLAH rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
dualarınıza çoook ihtiyacım var :( hemde çok... Rabbim ben o hz yakub'un ayağının tozu olamam ama onun öğrettiği gibi diyorum ki ''ben hüznümü, kederimi ancak allah'a şikayet ediyorum.. " yusuf 86
ve siz dua kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden dua bekliyorum...ya rabb nefsimle biran bile başbaşa bırakma...

dualarım seninle olsun inşallah.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim sizden allah rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. Sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. Bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. Sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..

allah yar ve yardımcınız olsun.
Salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
allah tüm müslümanlara yardım etsin...

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
Cenab-ı Allah hayırlı olanı sezmeyi, seçmeyi ve sevmeyi nasip etsin inşaallah..

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
"Allah’ım senden Cenneti ve ona yaklaştıracak her türlü söz ve işi diliyor Cehennemden ve ona yaklaştıracak her türlü söz ve davranıştan sana sığınıyorum."

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
“İyilik ve takvâda birbirinizle yardımlaşınız.” Mâide sûresi (5), 2

leyla-1

Altın Üye
s.a kardeşlerim sizden ALLAH rızası için dua istiyorum çok büyük sıkıntılardayım. sizin benim için gıyaben yapacağınız dualarla rabbim kurtarır inşallah. bana içinizden ne gelirse onu okuyarak dua edin noğlur. sizinde hayırlı dualarınızı rabbim kabul etsin inş..

Amin Amin
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
NMNMÖ HZ SN BNM HM KMÖMMMMMMMMMMMMMMÇİPONŞGB
Bu ustekıler kızmn ıcnden gecenler demmkı bebeklern ıcnden bunlar gecıo:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt