Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.

Anlayışı kıt kimseler ise ne kadar açık söylense, ne kadar tekrarlansa yinede anlamazlar.

ALLAH af etsin inşaALLAH..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH ım sen herşeyi hakkı ile bilensin..

beni cahilin boşboğazlık yapanın şerrinden koru..

AMİN..

T

tevbekarım

Bu gece mübarek cuma gecesidir...O Gül Nebinin (sallalahu aleyhi vessellem) yapılan dualar red olunmaz dediği 5 geceden biridir.Rabbim hakımızda hayırlı etsin...dua kardeşlerim

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Bugün-yarın hakkımda verilecek karar için Rabbim hayırlısını ve güzel olanını versin inşallah...
Dualarınızı beklerim değerli kardeşlerim...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
CanakkaleSehitlerAbidesi.jpg

Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]bugün-yarın hakkımda verilecek karar için rabbim hayırlısını ve güzel olanını versin inşallah...
[/ı]

dualarım sizinle kıymetli hocam,
allah yar ve yardımcınız olsun.selametle kalın.

T

tevbekarım

Hak Teala yar ve yardımcınız olsun ALLAH celle celallühü GÖNLÜNÜZDE OLANI HAKKINIZDA HAYIRLI EYLESİN,HAKKINIZDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜNÜZÜ RAZI EYLESİN İNŞALLAH

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
İçimde bir parça sevgi vardı onuda çaldılar..

Yazılanlar silindi diye unutulur sanma sakin....

Ya Sabır..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün-yarın hakkımda verilecek karar için Rabbim hayırlısını ve güzel olanını versin inşallah...

Selamun Aleykum Kardeşim,
Yüce Rabbim inş. hakkında en iyisini nasibetsin,inş. seni çok sevindirecek en güzeli olsun.İnş. Senin için istiğfar ve değişik zikirler okuyacağım.Rabbim kabul eder inş.
Selam ve Dua ile

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Mustafa abi ALLAH gönlünüze göre olanı Hayırlısıyla versin :)

Cümleten
Hayırlı Akşamlar

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin
Mavci kardeşim bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Herşeyin başı sağlık gerisi boş zaten insanın sağlığı olmadıktan sonra insan ibadetini bile doğru düzgün yapamaz.9 gündür ayağım alçıda olduğu için ne dışarı çıkabiliyorum ne doğru düzgün yürüyorum hiç birşey yapamıyorum bilgisayar başında bile duramıyorum uzun süre maalesef:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bugün moralim çok bozuk annem uzun süre rahatsız olduğundan dolayı tansiyonu bile hiç düşmüyor ben 3 yaşındayken annem tüp patlası sonucu yanmıştı daha önce yazmıştım 3 sene önce biobsi oldu annem kötü hastalıktan şüphelenmişlerdi çok şükür birşey çıkmadı yanık olan yerden çok büyük parça aldıkları için yeri düzelmedi zaten bugün plastik cerrahisine gitti annem doktor yine ameliyat demiş 1-2 yıl sonra daha kötü sonuçlar olabilir demiş ama annemin ameliyat olacak yeri yok ki riskli annem eskisi gibi güçlü değil parça atacaklarmış annemin yanıkları çok kötü derecede yanmıştı ayaklarının hepsi izler var ben çok korkuyorum :(:A:A:AAllah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Allah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim bol bereketi hayırlı bir ömür hayırlı yaşlar hayırlı bir ömür nasip etsin Rabbim.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Herşeyin başı sağlık gerisi boş zaten insanın sağlığı olmadıktan sonra insan ibadetini bile doğru düzgün yapamaz.9 gündür ayağım alçıda olduğu için ne dışarı çıkabiliyorum ne doğru düzgün yürüyorum hiç birşey yapamıyorum bilgisayar başında bile duramıyorum uzun süre maalesef:(

Es selamu aleyküm leyla ablacım.. Büyük geçmiş olsun.. Bilmiyordum..
Çok zordur.. Sağlıkk nasıl büyük bir nimet.. Ben sürekli hastalanan biri olarak değerini çok iyi anlıyorum.. Rabbim sağlık-sıhhat, afiyet versin.. Sana ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza inşaallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt