Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
bugün moralim çok bozuk annem uzun süre rahatsız olduğundan dolayı tansiyonu bile hiç düşmüyor ben 3 yaşındayken annem tüp patlası sonucu yanmıştı daha önce yazmıştım 3 sene önce biobsi oldu annem kötü hastalıktan şüphelenmişlerdi çok şükür birşey çıkmadı yanık olan yerden çok büyük parça aldıkları için yeri düzelmedi zaten bugün plastik cerrahisine gitti annem doktor yine ameliyat demiş 1-2 yıl sonra daha kötü sonuçlar olabilir demiş ama annemin ameliyat olacak yeri yok ki riskli annem eskisi gibi güçlü değil parça atacaklarmış annemin yanıkları çok kötü derecede yanmıştı ayaklarının hepsi izler var ben çok korkuyorum :(:a:a:aallah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hayırlı bir vesile nasip etsin rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin allah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin rabbim bol bereketi hayırlı bir ömür hayırlı yaşlar hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim.

hayırlı cumalar diliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun.dualarım sizinle inşalllah......

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Susmak bazen en güzel cevaptır...

Hayırlı ve bereketli bol dua bir CUMA dilerim..

Cumanız mübarek olsun..

T

tevbekarım

Allah razı olsun abi sizinde cumanız mübarek olsun...bizlerede dua edin inşallah.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
adım: KUL

soyadım: OLMAK

gayem;sadece O’NU BULMAK…

Rabbim ! Beni bende bırakma al beni benden.. Ben, bende kaldıkça mahrumum SEN’den..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün moralim çok bozuk annem uzun süre rahatsız olduğundan dolayı tansiyonu bile hiç düşmüyor ben 3 yaşındayken annem tüp patlası sonucu yanmıştı daha önce yazmıştım 3 sene önce biobsi oldu annem kötü hastalıktan şüphelenmişlerdi çok şükür birşey çıkmadı yanık olan yerden çok büyük parça aldıkları için yeri düzelmedi zaten bugün plastik cerrahisine gitti annem doktor yine ameliyat demiş 1-2 yıl sonra daha kötü sonuçlar olabilir demiş ama annemin ameliyat olacak yeri yok ki riskli annem eskisi gibi güçlü değil parça atacaklarmış annemin yanıkları çok kötü derecede yanmıştı ayaklarının hepsi izler var ben çok korkuyorum :(:A:A:AAllah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Allah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim bol bereketi hayırlı bir ömür hayırlı yaşlar hayırlı bir ömür nasip etsin Rabbim.

es selamun aleyküm değerli kardeşim LEYLA1

ALLAH tez zamanda şifa versin inşaALLAH

Bu dünya imtihan dünyası Sabır etmek lazım..

şu mübarek cuma gününde ALLAH şifa versin

ALLAH a emanet ol..

görüşemezsek eğer hakkını helal et KARDEŞ..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamun Aleykum Kardeşim,
Yüce Rabbim inş. hakkında en iyisini nasibetsin,inş. seni çok sevindirecek en güzeli olsun.İnş. Senin için istiğfar ve değişik zikirler okuyacağım.Rabbim kabul eder inş.
Selam ve Dua ile

Hayırdır mavci abicim? Bir sağlık problemin mi var?

Mustafa abi ALLAH gönlünüze göre olanı Hayırlısıyla versin :)

Cümleten
Hayırlı Akşamlar

Amin
Mavci kardeşim bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah..

Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun her daim inşallah...
Rabbim ne muradınız varsa versin en hayırlı ve en güzel şekilde inşallah...
Dualarınıza gönülden amin...
Bugün de tam belli değil ama görev yeri değişikliği olacak benim için...
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı versin...
Belki bu nedenle tam olarak foruma da giremeyebilirim...
Hayırlısı olsun inşallah...
Selam ve DUA ile...

-İslamGülü-

Kayıtlı Kullanıcı
Uhud Savaşında Peygamber Efendimizin Dişi Kırıldığı Zaman
Veysel Karani Bunu Duyunca Rasulullah ın Yaşadığı Acıyı Bende Yaşamalıyım
Diyerek, Acaba Hangi Dişi Kırıldı Bu mu, Bu mu Diyerek Bütün Dişlerini
Kırmıştır... İşte Aşk Buydu...!

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
..çok mutsuzum...çok mutsuzum...çok mutsuzum.....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sabır
şükür
teslimiyet
allaha emanet olun.selametle kalın.

leyla-1

Altın Üye
Es selamu aleyküm leyla ablacım.. Büyük geçmiş olsun.. Bilmiyordum..
Çok zordur.. Sağlıkk nasıl büyük bir nimet.. Ben sürekli hastalanan biri olarak değerini çok iyi anlıyorum.. Rabbim sağlık-sıhhat, afiyet versin.. Sana ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza inşaallah..

Amin
Ve Aleyküm Selam canım sanada çok geçmiş olsun.Öyle canım bayağı bir zor oluyor zaten bugün alçı açıldı ama 3 hafta bandaja sarılı kalacak doktor dikkat et dedi ikince kezde burkulur incir 3.de de kırılır dedi Allah beterin beterinden korusun Allah dermansız dert hastalık vermesin verenlerede Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Canım bende kolay hastalanmıştım ama bir ara vücüt bünyesi zayıfladığı için sık sık rahatsızlanıyordum çok şükür şimdi daha iyiyim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin rabbim.Aldığımız bir nefes için bile sadece ne kadar Rabbim'e sonsuz şükür etsek azdır.Allah iyi günler nasip etsin inşallah sağlıklı mutlu şekilde selam ve dua ile Allah'a emanet ol canım herşey gönlünce olsun.

leyla-1

Altın Üye
hayırlı cumalar diliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun.dualarım sizinle inşalllah......

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bütün güzellikler sevdiklerimizle ailemizle hep berabar olsun inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım hayırlı cumalar..

G

Goldenrose

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bütün güzellikler sevdiklerimizle ailemizle hep berabar olsun inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım hayırlı cumalar..

Geçmiş olsun Leyla ablacım. Allah acil şifalar versin. Sağlık en büyük nimet. Allah yardımcınız olsun. Annenin de senin de. Allah büyüktür. Umarım çabuk iyi olur annen.

leyla-1

Altın Üye
es selamun aleyküm değerli kardeşim LEYLA1

ALLAH tez zamanda şifa versin inşaALLAH

Bu dünya imtihan dünyası Sabır etmek lazım..

şu mübarek cuma gününde ALLAH şifa versin

ALLAH a emanet ol..

görüşemezsek eğer hakkını helal et KARDEŞ..

VE Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık ne demek kardeşim görüşemezsek diye biz burda kocaman bir aileyiz ve her zamanda öyle kalacağız.Hatırlıyorsun değil mi kardeşim çok üzücü bir olay yaşanmıştı sitede o an çevrimdışı olan bir kaç kardeşim bizim çok güzel bir aile olduğumuzu gösterdik birbirimizi savunduk hatırlıyorsanız bayağı üzücü şeylere maruz kaldık çok üzüldük ama çok güçlü bir kardeşlik bağımızın olduğunu o an kanıtladık.
Allah anneme ve diğer şifa bekleyen bütün hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Annem çok güçlü herşeye ğöğüs geren bir yapıda bir insandı yaşadığı o kadar sıkıntılara hiç bir zaman aldırış etmeden evlatı bile gözünün önüde can çekerken bile hiç bir zaman kendini bırakmayan bir insan ama artık o güçlü insan kalmadı ama Rabbim hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.o kadar acılar sıkıntılar çeksekte çok şükür Rabbim her zaman yanımızdaydı bizleri hiç bir zaman dara sıkıntıda bırakmadı.
Allah darda olan sıkıntıda çaresiz olan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın Rabbim inşallah.
Allah her zaman güzellikler iyilikler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Anladım Ki!...

Allah kişinin idrakini açmadıkça gözüne de girse birşey görmüyor görmüyormuş...

Anlaması için gözüne sokmaya çalışmak yerine sadece Allah'a dua etmek gerekiyor.............(muş)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
VE Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık ne demek kardeşim görüşemezsek diye biz burda kocaman bir aileyiz ve her zamanda öyle kalacağız.Hatırlıyorsun değil mi kardeşim çok üzücü bir olay yaşanmıştı sitede o an çevrimdışı olan bir kaç kardeşim bizim çok güzel bir aile olduğumuzu gösterdik birbirimizi savunduk hatırlıyorsanız bayağı üzücü şeylere maruz kaldık çok üzüldük ama çok güçlü bir kardeşlik bağımızın olduğunu o an kanıtladık.
Allah anneme ve diğer şifa bekleyen bütün hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Annem çok güçlü herşeye ğöğüs geren bir yapıda bir insandı yaşadığı o kadar sıkıntılara hiç bir zaman aldırış etmeden evlatı bile gözünün önüde can çekerken bile hiç bir zaman kendini bırakmayan bir insan ama artık o güçlü insan kalmadı ama Rabbim hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.o kadar acılar sıkıntılar çeksekte çok şükür Rabbim her zaman yanımızdaydı bizleri hiç bir zaman dara sıkıntıda bırakmadı.
Allah darda olan sıkıntıda çaresiz olan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın Rabbim inşallah.
Allah her zaman güzellikler iyilikler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

ALLAH razı olsun KARDEŞ

Benim en büyük özelliğim lafımı esirgemem

doğruya doğru yanlışa yanlış derim..

Sen benim için çok iyi birisin bunu her zaman dile getirdim...

sevmediğim insanıda sevmem sevemem buda hep böyle kalacaktır..

ALLAH a emanet kal..

ALLAH ın adı ile Annenize acil şifalar dilerim..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bil Ki

Denemekten, Çabalamaktan Yorulup

Cesaretin Kırıldığında,

Bil Ki... .

Allah Ne Kadar Uğraştığını Görüyor

Kalbin Taş Kesilecek Kadar Ağladığında,

Bil Ki.... ....

Allah Döktüğün Gözyaşlarını Sayıyor,

Hayatın Durduğunu,

Zamanın Aleyhine işlediğini Düşündüğünde

Bil Ki.... ...

Allah Seni izliyor,

Hayallerin Yıkılmış, Umudun Kalmamış

Ve Kendi Kendine

Neden Böyle Diye Soruyorsan Bil Ki....

Allah Cevabını Biliyor,

Hiç Neden Yokken içinde

Tuhaf Bir Huzur Hissettiğinde,

Bil Ki.... ..

Allah Sana Fısıldıyor,

Bütün işlerin Yolunda Gidiyor Ve

Teşekkür Etmek için

Her An Bir Neden Daha Oluyorsa,

Bil Ki....

Allah Seni Kolluyor,

Bütün Kalbinle Dilediğin şey

Sonunda Gerçek Olduysa,

Bil Ki....

Allah Sana Gülümsüyor,

Nerede Olursan ol,

Ne Düşünürsen Düşün,

Ne Yaparsan Yap,

Bil Ki.... ..

Allah Biliyor..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Rızklar:

Hiç ummadığın bir zamanda,

Hiç ummadığın bir şekilde,

Hiç ummadığın bir yerde,

Hiç ummadığın birinin eliyle,

Hiç ummadığın bir gizemle,

Özel olarak gönderilir ve adrese teslim edilir.

Rezzak O..

Vahhab O..

Vedud O..

Rahim O..

Telaş etme! Gam çekme..

İşimiz "ALLAH"a kalmışsa, olmuş bil..

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanları ne kadar düşünürsem düşüneyim onların beni o kadar düşünmediklerini öğrendim.

Dilin karşısındaki gözlere karşı söyleyemediği sözleri parmakların kolaylıkla yazabildiğini öğrendm...

ALLAH biliyor...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
bi hafta sonra sınav var ben hala buralarda dolanıyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt