Bosna ile tebbesümü, Hama ile gülmeyi, Afganistan ile kahkaları unutmuş olmamız gerekmez miydi? :a11:
Tebessüm iyidir be ablacım
Tebessüm Bulaşıcıdır

Bosna ile tebbesümü, Hama ile gülmeyi, Afganistan ile kahkaları unutmuş olmamız gerekmez miydi? :a11:
AleykümSelamSelamün Aleyküm
Benim paylaşmak istediğim bir sıkıntım var ve ne yapacağımı bilmiyorum.Daha önce başımdan geçen nişan olayı şu anki hayatıma çok etki ediyor.Şuan evliyim ve eşimle sorunlarım var.Daha önce yapılanlar,söylenen sözler yüzünden,eşime yapmadıklarımdan kaynaklanan sorunlar ve şuan eşime verdiğim bir söz var.Herşeyi düzeltip evliliği kurtaracam diye.Mucize yapman lazım diyor yoksa bu evlilik bitecek.Eşimi çok seviyorumm ve kaybetmek istemiyorum.Bana bir yol gösterirmisin?Bir akıl verirmisiniz?
BiZ YıLBAŞı GECESi HiNDi KESiP-ÇAM DEViREN ÇAĞDAŞ KoKANALARıN DEĞiL ABDEST ALıP-NAMAZ KıLAN iMANLı ANALARıN EVLATLARıYıZ.
BiZ YıLBAŞı GECESi HiNDi KESiP-ÇAM DEViREN ÇAĞDAŞ KoKANALARıN DEĞiL ABDEST ALıP-NAMAZ KıLAN iMANLı ANALARıN EVLATLARıYıZ.
:a21::a21::a21: ilahi mavcı abı2010 'u daha dün gibi hatırlıyorum...![]()
2010 'u daha dün gibi hatırlıyorum...![]()
:a21::a21::a21: ilahi mavcı abı
Şaka bir yana ben 2000 yılını dün gibi hayırlıyorum :a43:
Vakit ne çabuk geçiyor..:a42: