Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (9 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
çok korkuyorum... Babam bu aralar biraz hasta.. Her zaman içten içe kızarım ona. Böyle yapmak istemesem de kızıyorum işte. Aslında bu onu çok sevmemden kaynaklanıyor, kendimce her şey daha güzel olsun istediğimden. Ama şimdi.. Hiçbiri aklımda yok! Bu korku ne beter bişeymiş! Rqabbime sığınıyorum, dua ediyorum hep. Nolur babama birşey olmasın! Nolur sağlığı düzelsin... Neden hep bu noktaya gelince basar pişmanlıklar?! Onu çok seviyorum ben...

allah şifalar versin canım kardeşim.allah yar ve yardımcınız olsun.selametle kalın.

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. Allah cümlemizi feraha çıkarsın inşallah.
ALLAH yar ve yardımcın olsun kardesım.rabbim icinde bulundugun sıkıntılardan biran once kurtarsın insallah.sabret kardesım sabret sabrının karsılıgına alacaksın sabrettıgın takırde rabbım sabrının mukafatını en guzel sekılde verecek ins.bol bol CUMA suresını oku kardesım bende senın ıcın okuycam insaalh.AEO

sebebim

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba

Merhaba

Selemün aleyküm,
Aranıza yeni katıldım.Siteyi inceliyordum.Çok güzel bir konu açmışsınız.Teşekkürler

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
,,1008 - Ümmü Derda(r.a.) şöyle dedi:
" Kim kardeşine gizli/örtülü öğüt verirse ona hürmet etmiştir ve kim de kardeşine alenen/ulu orta öğüt verirse onun itibarını zedelemiştir."

Hallali Emri bi'l Maruf'ta (45)

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm...

Dostlarıma bir selam vermek geçti içimden..
siteye girdim..

Tevafuk.! Dostum yusufun konusu denk geldi.. isabet oldu..

Beyefendi kardeşlerime ve Hanımefendi kardeşlerime selam ediyorum...

Hayırlı akşamlar..

Ve Aleyküm Selam pek muhaterem kardeşim
Kendini bayağı özlettin dersem abartmış olmam gerçekten.
Umarım foruma girmek için bol fırsatlar bulur ve engin bilgilerinden bizleri mahrum etmessin.
Hayır yanında şer uzağında olsun kardeşim

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
birsey sorabılırmıyım yusuf kardeşim musade edersenız bılıyorum soru yasak ama yıne yasagı ihlal edıyorum kızmayın bana:(bilen arkadaslar varsa cevap verırse sevınırım..namaz kılmak için eger kılacagın ortam pisse seccade yoksa yerden yuksek sekı gıbı bır seyın uzerınde namaz kılmak olurmu 2. sorum cok sacma gelecek aslında sorunun cevabını bılıyorum ama soran kısılerı ıkna edemedım ılla bılen bırınden tekrar sormamı ıstedıler yatsı namazını kılsak vıtrı kılmasak o arada bır gunluk kaza kılsak son vıtrı kılıp bıtırsek kaza nıyetıne olurmu

_YUSUF_

Yönetici
birsey sorabılırmıyım yusuf kardeşim musade edersenız bılıyorum soru yasak ama yıne yasagı ihlal edıyorum kızmayın bana:(bilen arkadaslar varsa cevap verırse sevınırım..namaz kılmak için eger kılacagın ortam pisse seccade yoksa yerden yuksek sekı gıbı bır seyın uzerınde namaz kılmak olurmu 2. sorum cok sacma gelecek aslında sorunun cevabını bılıyorum ama soran kısılerı ıkna edemedım ılla bılen bırınden tekrar sormamı ıstedıler yatsı namazını kılsak vıtrı kılmasak o arada bır gunluk kaza kılsak son vıtrı kılıp bıtırsek kaza nıyetıne olurmu
Estağfirullah kardeşim.
Namaz kılacağnız yerde namazı engelleyecek necaset yoksa yerden yüksek olması namaza mani değildir kardeşim.
Vitir namazı zaten bir vakt uyuduktan sonra kılınması efdaldir.Yani yatsıdan sonra istediğiniz kadar namaz kılabilirsiniz.Hiç bir mani yoktur
Selam ve dua ile

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Estağfirullah kardeşim.
Namaz kılacağnız yerde namazı engelleyecek necaset yoksa yerden yüksek olması namaza mani değildir kardeşim.
Vitir namazı zaten bir vakt uyuduktan sonra kılınması efdaldir.Yani yatsıdan sonra istediğiniz kadar namaz kılabilirsiniz.Hiç bir mani yoktur
Selam ve dua ile

ALLAH razı olsun yusuf kardeşim cok sagolun ben yerden yuksek olmaz dıye kıldırmadım arkadasları :a03:tekrar allah razı olsun..selametle

narinn

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım! Ömrümün en hayırlısını son ömrüm eyle. Amellerimin en hayırlısını son amelim eyle. Günlerimin de en hayırlısını sana kavuştuğum gün eyle!..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bosna ile tebbesümü, Hama ile gülmeyi, Afganistan ile kahkaları unutmuş olmamız gerekmez miydi? :a11:

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
O VAR!..

Her defa haberi taze bir müjde;
O var!
Her defasında, geç, gafletten vecde;
O var!
Ne sen varsın, ne ben, ne yâr, ne kimse;
O var!
Bütün sevdiklerin elden gittiyse;
O var!
Kalacak kim var ki, dost tomarından?
O var!
Sana daha yakın şah damarından;
O var!
Arama, bir ilaç yok eczahanede!
O var!
Gayede, sebepte ve bahanede;
O var!
Sevdiğini ebed boyu tutan dinç;
O var!
Ölümsüzlük şevki, ilâhî sevinç;
O var!
Yıkılmaz dayanak, kırılmaz destek;
O var!
Tekten de tek, bir tek, tek başına tek;
O var!

N.Fazıl Kısakürek

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ne sen varsın, ne ben, ne yâr, ne kimse;
O var!
Bütün sevdiklerin elden gittiyse;
O var!

ALLAHA EMANET OL CANIM BENİM.RABBİM YOLUNDAN AYIRMASIN.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Içimden ağlamak, bağırmak, kırıp dökmek geçiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle maddi manevi problemlerim var. Bazen dayanamıyacam bitsin diyorum. Bazende .......... Neyse kötüyüm....hemde çok kötüyüm..... :(

canım ALLAH inşallah yanında olsun tüm kalbimle diliyorum.eşinle aran bir an önce düzelsin RABBİM yuvanızı cennetin bir köşesi yapsın .inşallah sıkıntılarını bir an önce alsın .ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...

Dostlarıma bir selam vermek geçti içimden..
siteye girdim..

Tevafuk.! Dostum yusufun konusu denk geldi.. isabet oldu..

Beyefendi kardeşlerime ve Hanımefendi kardeşlerime selam ediyorum...

Hayırlı akşamlar..

aleyküm selam ishakyakup kardeşim.hoşgeldiniz.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
çok korkuyorum... babam bu aralar biraz hasta.. her zaman içten içe kızarım ona. böyle yapmak istemesem de kızıyorum işte. Aslında bu onu çok sevmemden kaynaklanıyor, kendimce her şey daha güzel olsun istediğimden. ama şimdi.. hiçbiri aklımda yok! bu korku ne beter bişeymiş! rqabbime sığınıyorum, dua ediyorum hep. nolur babama birşey olmasın! nolur sağlığı düzelsin... neden hep bu noktaya gelince basar pişmanlıklar?! onu çok seviyorum ben...

ramora babamız nasıl oldu.ALLAH ya şafi isminin yüzü gözü hürmetine inşallah bir an önce şifa versin .korktuklarından korusun .tüm kalbimle diliyorum ALLAHIM sen babamızı koru.emin ol oda seni çok seviyor ve bir an önce iyileşir inşallah ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bu güzel aileyi çok sevdiğim ve herkesin mutlu olması geçti içimden.ALLAHA emanet olun

sebebim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Benim paylaşmak istediğim bir sıkıntım var ve ne yapacağımı bilmiyorum.Daha önce başımdan geçen nişan olayı şu anki hayatıma çok etki ediyor.Şuan evliyim ve eşimle sorunlarım var.Daha önce yapılanlar,söylenen sözler yüzünden,eşime yapmadıklarımdan kaynaklanan sorunlar ve şuan eşime verdiğim bir söz var.Herşeyi düzeltip evliliği kurtaracam diye.Mucize yapman lazım diyor yoksa bu evlilik bitecek.Eşimi çok seviyorumm ve kaybetmek istemiyorum.Bana bir yol gösterirmisin?Bir akıl verirmisiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt