Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (9 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
içimden 2011 yılının herkese hep mutluluk getirmesi geçti.ALLAHA emanet olun

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Okulda net e girmek gözelmiş ha :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Okulda net e girmek gözelmiş ha :D

Vayyyy:a04:

Otuz üç tesbih tanesi saydım
Benim adım herzane
Herbirinde dertde vardı kederde
Beni bırak atrık gönlüm yoruldum dertten
Boşa geçiyor bak ömrüm çok çektip senden

Kimi zaman eyvALLAH
çektim ben kimi zaman İLLALLAH

Kime yetmez bilmem ben amma
derim hasbünALLAH

Mustafa Cihat:a15:

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Dert gönderdin seni hatırladım,
Derman verdin dünyaya daldım.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
şu mübarek cuma günü RABBİM tüm dualarımız kabul eylesin inşallah.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

Y

YAGMURBEY

''İnsan yemeksiz ''40'' gün_Susuz ''4'' gün_Nefessiz ''4'' dakika_Ümitsiz ''4''Saniye yaşar''..

Y

YAGMURBEY

DüN CaNıM oLaN YaRıN DüŞmaNıM oLmAz BeNiM
YaŞaNaNLaRıN HaTRı HeP SaKLı KaLıR..
HaTıRLaRı HeP SoRuLuR SeLaMLaRı HeP aLıNıR..
SiLdİkLeRiM VaRdIr BiDe..
OnLaR yAnLıŞLaRıM ve PiŞMaNLıKLaRıMdIR
AdLaRı AnıLMaZ HaTıRLaRı SoRuLMaZ..
SaDeCe BeDDuALaRıMdIr..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm ve rahmetullah.. Bugün Mavi Marmara'yı ziyarete gittik :(
Gördüklerimiz, anlatılanlar çok acı vericiydi.. Şehit olan kardeşlerimizin şehit oldukları yerler, mermi yerleri, eşyaları, nasıl mücadele verdikleri...
Rabbim şehit olan kardeşlerimizin, abilerimizin şehadetlerini kabul eylesin. Herkese nasip olmuyor. Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah. Madem ölüm bir defa gelecek, o da neden Allah -celle celaluhu- için olmasın? İsrail ürünlerini almayalım inşaallah. Rabbim hepimize farkındalık, idrak nasip etsin. Yolundan ayırmasın. Orada yaşanılanları anlatan ve geminin içerisinde olan bir abi vardı. Bizlere dedi ki Gazze'de bir müslüman şehit olunca bayram gibi, şenlik gibi kutluyorlarmış.. Onlar, şehit olabilmek için yarışıyorlarmış. Ne kadar güzel. Rabbim bu bilince erişmeyi bizlere nasip etsin..

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
42-ŞURA:

Bismillahirrahmanirrahim

21- Yoksa onların, Allah'ın dinde izin vermediği şeyi kendilerine meşru kılacak ortakları mı vardır? Eğer azabın ertelenmesine dair kesin yargı sözü olmasaydı, aralarında hemen hüküm verilir, işleri bitirilirdi. Gerçekten zalimler için acı bir azab vardır.

22- Sen kıyamet günü kazandıkları şeyin cezası başlarına gelirken zalimlerin korkudan titrediklerini görürsün. İman edip salih amel işleyenler ise cennet bahçelerindedirler. Rablerinin yanında onlar için istedikleri her şey vardır. İşte büyük lütuf budur.

45- Sen, onların aşağılıktan dolayı başları öne eğilmiş, göz ucuyla gizli gizli etrafa bakarlarken ateşe sunulduklarını görürsün, iman edenler de: "Gerçekten zarara uğrayanlar hem kendilerine hem de ailelerine kıyamet günü yazık etmiş olan kimselerdir." diyeceklerdir. İyi bilin ki zalimler devamlı bir azap içerisindedirler.

46- Onların Allah'tan başka kendilerine yardım edecek hiçbir dostları yoktur. Allah kimi saptırırsa, artık onun için çıkar bir yol yoktur.

47- Allah tarafından, geri çevrilemeyecek kıyamet günü gelmeden önce, Rabbinizin davetine uyun, çünkü o gün, sizin için sığınacak bir yer yoktur ve siz inkâr da edemezsiniz.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm ve rahmetullah.. Bugün Mavi Marmara'yı ziyarete gittik :(
Gördüklerimiz, anlatılanlar çok acı vericiydi.. Şehit olan kardeşlerimizin şehit oldukları yerler, mermi yerleri, eşyaları, nasıl mücadele verdikleri...
Rabbim şehit olan kardeşlerimizin, abilerimizin şehadetlerini kabul eylesin. Herkese nasip olmuyor. Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah. Madem ölüm bir defa gelecek, o da neden Allah -celle celaluhu- için olmasın? İsrail ürünlerini almayalım inşaallah. Rabbim hepimize farkındalık, idrak nasip etsin. Yolundan ayırmasın. Orada yaşanılanları anlatan ve geminin içerisinde olan bir abi vardı. Bizlere dedi ki Gazze'de bir müslüman şehit olunca bayram gibi, şenlik gibi kutluyorlarmış.. Onlar, şehit olabilmek için yarışıyorlarmış. Ne kadar güzel. Rabbim bu bilince erişmeyi bizlere nasip etsin..

ve aleykum selam ve rahmetullah degerli kardesim
Allah celle celaluh razi olsun
dualarina yürekten amin diyorum
baki selamlar

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Helal süt ve helal sevgiyle eğitilmiyorsa bir çocuk,
bozuk biçimli bir yetişkinden öte nedir ki?!..

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
34-SEBE':
Bismillahirrahmanirrahim
20- Yine yemin ederim ki, İblis onlar hakkındaki zannını hakikaten doğru buldu da içlerinde müminlerden ibaret bir gruptan başkası ona uydular.

21- Halbuki İblis'in onlar üzerinde hiçbir saltanat kudreti yoktu. Fakat biz ahirete imanı olanı belli edecek, ondan şüphe içinde bulunandan ayırt edecektik. Öyle ya Rabb'in her şeyi gözetleyendir.

Y

YAGMURBEY

Allah'ım al şu kalemi elimden yoksa yüregimdekileri yazmaya kalkışacagım ve kıyametten önce ben kopacagım...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
eski günleri hatırladım:) özellikle bu forumun halini
içimden geçeni de söyleyimm tek üye yok vayy canına ne hale geldi forum :)

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
eski günleri hatırladım:) özellikle bu forumun halini
içimden geçeni de söyleyimm tek üye yok vayy canına ne hale geldi forum :)

Formda bu gün yazılan bir konuyu ve mesajları okudumda üzüldüm..Eğer üye bu siteyi tercih etmiyorsa bir sebebi vardır.Bununda büyük vebali görevli arkadaşlardır..Hem küfre rıza hemde hakarate müsade ediyorlar..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Biri sana dil uzatır ve sende olmayan bir kusurla seni ayıplarsa, sen sakın onu onda olan kusurla dahi ayıplama.
Onu, günahı kendisine, sevabı sana ait olduğu halde terket.
Kimseye de asla sövme...

Müslim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim bütün kötülüklerden kazalardan musibetlerden şerlerden Allah gelmeden hepimizi esiergeyip korusun inşallah.
Bugün teyzemin oğlu amaliyat olacak allah yar ve yardımcısı olsun Rabbim bütün hastalarımıza Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.
Aldığımız bir nefes için bile ne kadar şükür etsek azdır Allah'ım verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bundan geriye bırakmasın inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt