Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (3 Kullanıcı)

Y

YAGMURBEY

Üyelik alanları engellemek gibi bir durum söz konusu değil.Böyle bir sistem yok.Bir mücahit 58 vardı hatırlıyormusunuz bilmiyorum.Belki yirmi değişik isimle kayıt olup yapmak istediklerine devam etti.Yasaklamak hiçbir zaman çözüm olmaz ama gerektiğinde uygulanır.
Bizim üzerinde durduğumuz nokta benim söylediğim doğru ise karşımdaki yanlıştır veya ben yanlışsam karşımdaki doğrudur anlayışından insanları vazgeçirmek.Herşey ak yada kara değildir.Mavi kırmızı yeşilde vardır.Bunları görmenizi ve olayları değerlendirirken bu şekilde deerlendirmenzi istiyoruz.
Diyorsunuzki biz yanlış adamız o doğru.Böyle bir anlayış doğru değil.İkinizde doğru olabilirsiniz yada iknizde yanlış olabilirsiniz.Muhayyer bırakılan durumlarda insanları tekleştirmeye çalışmak tekleşmeyeni ötekileştirmeye çalışmak doğru değil.Bu anlayışınızdan vazgeçemelisiniz.
Bir durda bulunan bütün kardeşlerimizi Allah rızası için seviyor sayıyoruz.Ve görevlerimizde bu manada yürütmeye çalışıyoruz.Kimse babamızın oğru değil.
Yanlışlar kriterlerlerinize göre değerlendirilerek belirleniyor.Sabrımızı zorlamamanızı rica ediyoruz lütfen Allah rızası için burda bulunma gayemize göre hareket edelim.İlim öğrenelim ve öğretelim.Bunu yaparken kardeşlik bağlarını zedeleyici unsurlardan lütfen uzak duralım.Bu kural bütün kardeşlerimiz için geçerlidir.

Selam ve dua ile

herşeyi anladımda KARDEŞ..

Sabrını zorlarsam ne olur beni tehditmi ediyorsun yani.....ben dilenciyim KARDEŞ bana kapı çok..burası olmaz başka yer olur...ben bu işi senelerce yaptım ( YANİ SİTEM VARDI )neyin ne olduğunu iyi bilen biriyim merak etme sen KARDEŞ..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
[Ataol BEHRAMOĞLU]

kalbiminurlandır

*Hayatımda ilk önce SEVMEYİ öğrendim, çünkü sevdikçe kendimi hissettiğimi gördüm..

*AFFETMEnin ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm..

*Bir gün geçmişime baktığımda PİŞMANLIĞIMdan üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü..

*Birisini HATIRLAMAnın ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık..

*Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARın çok yakınımda olduğunu, fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım..

*Birisini kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMEnin aslında beni ben yaptığını anladım..

*SEN BENİM İÇİN ÖNEMLİSİN sözcüklerinin aslında verebilecek en büyük hediye olduğunu buldum..

*Bir yerden sonra SÖZCÜKLERin anlam ifade etmediğini biliyorum..
*Sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni DÜŞÜNDÜĞÜ duygusu beni sevindiriyor..

*MUTLU OLMAnın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım..

*KAÇIRDIĞIM FIRSATLARın aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm. Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün geldi HAYATIMDAN KAYAN YILDIZLARın gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladım..

*GÖZLERin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söyleyemediklerini biliyorum..

*Hayatımda YANIMDA GÖRMEK istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum..

*TELEFONun tuşlarına üzüntünün,mutluluğun,yıkıntının sığdığını gördüm..

*YAŞAMIN YAŞAMAYA DEĞER OLDUĞUNU VE İSTERSEM MUTLU OLACAĞIMI ÖĞRENDİM!.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[ımg]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs082.snc3/14999_10150130165225103_499567380102_11652916_3124520_n.jpg[/ımg]

[sıze=3]*hayatımda ilk önce sevmeyi öğrendim, çünkü sevdikçe kendimi hissettiğimi gördüm..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*affetmenin ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*bir gün geçmişime baktığımda pişmanlığımdan üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*birisini hatırlamanın ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*aslında bana değer veren insanların çok yakınımda olduğunu, fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*sen benim için önemlisin sözcüklerinin aslında verebilecek en büyük hediye olduğunu buldum..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*bir yerden sonra sözcüklerin anlam ifade etmediğini biliyorum..[/sıze]
[sıze=3]*sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni düşündüğü duygusu beni sevindiriyor..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*kaçırdığım fırsatların aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm. Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün geldi hayatımdan kayan yıldızların gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladım..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*gözlerin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söyleyemediklerini biliyorum..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*hayatımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*telefonun tuşlarına üzüntünün,mutluluğun,yıkıntının sığdığını gördüm..[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]*yaşamın yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim!.[/sıze]

emeğine sağlık canım kardeşim çok güzel kelimeler.allaha emanet ol.selametle kal.

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Içimden ağlamak, bağırmak, kırıp dökmek geçiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle maddi manevi problemlerim var. Bazen dayanamıyacam bitsin diyorum. Bazende .......... Neyse kötüyüm....hemde çok kötüyüm..... :(

kalbiminurlandır

Kim bilir,Allah (cc) katında belki gidemeyenlerin hasreti,gidenlerin ziyaretinden daha makbuldür.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Içimden ağlamak, bağırmak, kırıp dökmek geçiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle maddi manevi problemlerim var. Bazen dayanamıyacam bitsin diyorum. Bazende .......... Neyse kötüyüm....hemde çok kötüyüm..... :(

Allah Celle Celalühu yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Rabbim sıkıntılarınız hayırlı ve güzel bir şekle çevirsin inşallah...
Selam ve DUA ile...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ah kardeşim bu ne güzel görüntü.
Ağustos ayında 15 günlüğüne kutsal mekanları ziyarete gitmiştik.hala kalbimde özlemi var.o yerleri gördükten sonra daha çok aşkıyla yanıyor insan.rabbim görmeyenlere kısmet etsin.görenlerede tekrar kısmet etsin.
Amin amin amin.

KALBİMİ NURLANDIR KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.SELAMETLE KAL.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
ıçimden ağlamak, bağırmak, kırıp dökmek geçiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimle maddi manevi problemlerim var. Bazen dayanamıyacam bitsin diyorum. Bazende .......... Neyse kötüyüm....hemde çok kötüyüm..... :(

sabırlı olun güzel kardeşim.imtihan dünyası.sabır şükür ile herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle.senin için dua okuyorum.allaha emanet ol.selametle kal.

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Saol Allah razı olsun. Dualarda olmasa zaten bu zamana kadar bile gelemezdik heralde.

sabırlı olun güzel kardeşim.imtihan dünyası.sabır şükür ile herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle.senin için dua okuyorum.allaha emanet ol.selametle kal.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Neden hayatında biri yok diye soranLara,: Hani bazen durakta belli bir otobü...sü beklersiniz ya on dakika, onbeş dakika, yirmi dakika beklersiniz geLmez.
Bu arada başka aLternatiflerde geçer ama binmezsiniz. Nede oLsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz. Sormayın artık bana.! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola!.. Durakta yaşLanmak oLsada işin ucunda.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bekar a hanım boşamak kolay :)
Bu söz bir çok soruya cevap verebiliyor :D

Aklımdan bu geçti :D

Edit:

Yol kesenler olmadıkça ,lanetlenmiş şeytan bulunmadıkça,sabırlılar ,gerçek erler,yoksulları doyuranlar nasıl belirir,anlaşılır?

Mevlana

_YUSUF_

Yönetici
Neden hayatında biri yok diye soranLara,: Hani bazen durakta belli bir otobü...sü beklersiniz ya on dakika, onbeş dakika, yirmi dakika beklersiniz geLmez.
Bu arada başka aLternatiflerde geçer ama binmezsiniz. Nede oLsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz. Sormayın artık bana.! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola!.. Durakta yaşLanmak oLsada işin ucunda.

Güzelmiş gerçekten :)
Ama acı gerçek nedir biliyormusun.O örnekteki otobüs değil uçak gemi gibi şeyler bekliyor.O yoldanda malesef onlar geçmiyor.O nedenle durakta yaşlanmamak için biran önce ilk otobuse binmeli. :)
Baki selamlar

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Dilimde Meryem'in suskunluğu yüzümde hayatın küskünlüğü bir Ebuzer yalnızlığıyla gömüldüm geceye!..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...

Dostlarıma bir selam vermek geçti içimden..
siteye girdim..

Tevafuk.! Dostum yusufun konusu denk geldi.. isabet oldu..

Beyefendi kardeşlerime ve Hanımefendi kardeşlerime selam ediyorum...

Hayırlı akşamlar..

sevda gun gul

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH yar ve yardımcın olsun kardesım.rabbim icinde bulundugun sıkıntılardan biran once kurtarsın insallah.sabret kardesım sabret sabrının karsılıgına alacaksın sabrettıgın takırde rabbım sabrının mukafatını en guzel sekılde verecek ins.bol bol CUMA suresını oku kardesım bende senın ıcın okuycam insaalh.AEO

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
çok korkuyorum... babam bu aralar biraz hasta.. her zaman içten içe kızarım ona. böyle yapmak istemesem de kızıyorum işte. Aslında bu onu çok sevmemden kaynaklanıyor, kendimce her şey daha güzel olsun istediğimden. ama şimdi.. hiçbiri aklımda yok! bu korku ne beter bişeymiş! rqabbime sığınıyorum, dua ediyorum hep. nolur babama birşey olmasın! nolur sağlığı düzelsin... neden hep bu noktaya gelince basar pişmanlıklar?! onu çok seviyorum ben...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt