Y
YAGMURBEY
Üyelik alanları engellemek gibi bir durum söz konusu değil.Böyle bir sistem yok.Bir mücahit 58 vardı hatırlıyormusunuz bilmiyorum.Belki yirmi değişik isimle kayıt olup yapmak istediklerine devam etti.Yasaklamak hiçbir zaman çözüm olmaz ama gerektiğinde uygulanır.
Bizim üzerinde durduğumuz nokta benim söylediğim doğru ise karşımdaki yanlıştır veya ben yanlışsam karşımdaki doğrudur anlayışından insanları vazgeçirmek.Herşey ak yada kara değildir.Mavi kırmızı yeşilde vardır.Bunları görmenizi ve olayları değerlendirirken bu şekilde deerlendirmenzi istiyoruz.
Diyorsunuzki biz yanlış adamız o doğru.Böyle bir anlayış doğru değil.İkinizde doğru olabilirsiniz yada iknizde yanlış olabilirsiniz.Muhayyer bırakılan durumlarda insanları tekleştirmeye çalışmak tekleşmeyeni ötekileştirmeye çalışmak doğru değil.Bu anlayışınızdan vazgeçemelisiniz.
Bir durda bulunan bütün kardeşlerimizi Allah rızası için seviyor sayıyoruz.Ve görevlerimizde bu manada yürütmeye çalışıyoruz.Kimse babamızın oğru değil.
Yanlışlar kriterlerlerinize göre değerlendirilerek belirleniyor.Sabrımızı zorlamamanızı rica ediyoruz lütfen Allah rızası için burda bulunma gayemize göre hareket edelim.İlim öğrenelim ve öğretelim.Bunu yaparken kardeşlik bağlarını zedeleyici unsurlardan lütfen uzak duralım.Bu kural bütün kardeşlerimiz için geçerlidir.
Selam ve dua ile
herşeyi anladımda KARDEŞ..
Sabrını zorlarsam ne olur beni tehditmi ediyorsun yani.....ben dilenciyim KARDEŞ bana kapı çok..burası olmaz başka yer olur...ben bu işi senelerce yaptım ( YANİ SİTEM VARDI )neyin ne olduğunu iyi bilen biriyim merak etme sen KARDEŞ..