Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Y

YAGMURBEY

İşte geldim iki büklüm
Üstümdedir davul yüküm
A benim ağalarım
Selamun aleykum

G.BaLCı

Kayıtlı Kullanıcı
Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Bir erkeğin yumruğu kadar serttir, bazen bir kadının sözü.. Biri dişlerini döker biri düşlerini..

**
*

Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki;
-Hocam bugün bir rüya... gördüm bütün bitkiler Allah'a secdeediyordu, bir tek tütün etmiyordu...

Üstad cevabı yapıştırır:
-Getirin o kafiri yakalım..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Omuzum ağrıyor hemde çok şiddetli dün gece internette siteye mesaj yazıyordum birden bire omuzuma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım geceden beri çok şiddetli ağrıyor ve hala geçmedi kolumu kaldıramıyorum:(

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Omuzum ağrıyor hemde çok şiddetli dün gece internette siteye mesaj yazıyordum birden bire omuzuma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım geceden beri çok şiddetli ağrıyor ve hala geçmedi kolumu kaldıramıyorum:(

gecmiş olsun leylacım ALLAH acıl şifalar versın sıcak koy agıran yere inşallah iyi olur...benimde moralım sıfır herşeyın hayırlısı...

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
Şu anda forumda bulunan tek üyeyim..
Yani... Meydan sadece bana kaldı.. :a15:
Malum kişilere duyurulur. :a01:

Rabbim bugünü bizlere hayırlara vesile kılsın.
Hayırlı günler olsun inşaAllah.

öhöö öhöö malum kişiden kaçar mı hiç :a32:

öyle kolay meydan bırakmayız efendim:a18:

ama koltukla gevher de bi bütün oldu ayırmak zor olacak o da ayrı mesele tabi:):)

hımm içimden geçen ..ikinci yarıda ts maçını almak artıkk:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
gecmiş olsun leylacım ALLAH acıl şifalar versın sıcak koy agıran yere inşallah iyi olur...benimde moralım sıfır herşeyın hayırlısı...
Amin
Allah razı olsun canım çok sağol neden moralin bozuk canım eğer özel değilse Alalh içinde bulunduğun sıkıntılardan tez zamanda kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Canım dünde benim moralim bozuldu Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler canım selametle kal.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun hayret nasıl şiddetli olmuş düşmemişsin zorlamamışsın aşağıdaki duayı elinle ağrıyan yere ovalayarak yedi kere oku inşallah şifa olur ben okudum senin için.
ağrıyan yere dua
euzu biizzetillehi ve gudretihi min şerri me ecidü ve ühaziru

manası: korku ve acı veren şeylerin şerrinden Allahın yüceliğine ve kudretine sığınırım.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
arkdşlr bnde buğün kapandım çok mutluyum rabbim kapanmak isteyenlerede nasip etsin bnde sizle bunu paylaşmak istedim içim içime sıgmıyor çok ama çok mutluyum allahın rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim selametle kalın

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
turk kardesim hayirli olsun..

su an icimden gecen..

ÿarabbi , her nefeste her an seni yanimizda hissetmek ne guzel..

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
arkdşlr bnde buğün kapandım çok mutluyum rabbim kapanmak isteyenlerede nasip etsin bnde sizle bunu paylaşmak istedim içim içime sıgmıyor çok ama çok mutluyum allahın rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim selametle kalın

hayırlı olsun arkadaşım.allahım banada nasip etsin.cesur olmak lazım herhalde.bugün kendimi tuhaf hissediyorum.okulda çalışıyorum aynı cümleyi sürekli tekrarlamaktan sıkıldın.okul açılınca öğrencilerle uğraşacak enerjim kalmayacak herhalde.allaha emanet olun selamlar:)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah

Esselamu aleyküm ve Rahmetullah

birşeyler yazmak için açtım sayfayı sizin haberiniz beni çoook mutlu etti :a15:
Maşallah barekallah Subhanallah
çok duygulandım..Tesettürünüz ve tesettür nurunuz hayırlı ve daim olsun inşallah
siz bizleri çok mutlu ettiniz herdaim mutlu olun inşallah
bu güzel haberi bizimle paylaştığınız için canı gönülden teşekkürler ablacığım..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt