Y
YAGMURBEY
İşte geldim iki büklüm
Üstümdedir davul yüküm
A benim ağalarım
Selamun aleykum
Üstümdedir davul yüküm
A benim ağalarım
Selamun aleykum
Ramazan olması hasebiyle birazda Ramazan manileri alsak sizden?![]()
Eyvallah kardeş
RABBİM hakkınızda hayırlı kılsın yeni işinizi....![]()
Baykuşların güneşi tarif ettiği bir yerde, sinelerdeki kışlar bitmez!
pazartesi iş başı yapıcam artık bi işim var :a12:
Omuzum ağrıyor hemde çok şiddetli dün gece internette siteye mesaj yazıyordum birden bire omuzuma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım geceden beri çok şiddetli ağrıyor ve hala geçmedi kolumu kaldıramıyorum![]()
Şu anda forumda bulunan tek üyeyim..
Yani... Meydan sadece bana kaldı.. :a15:
Malum kişilere duyurulur. :a01:
Rabbim bugünü bizlere hayırlara vesile kılsın.
Hayırlı günler olsun inşaAllah.
Amingecmiş olsun leylacım ALLAH acıl şifalar versın sıcak koy agıran yere inşallah iyi olur...benimde moralım sıfır herşeyın hayırlısı...
geçmiş olsun hayret nasıl şiddetli olmuş düşmemişsin zorlamamışsın aşağıdaki duayı elinle ağrıyan yere ovalayarak yedi kere oku inşallah şifa olur ben okudum senin için.Omuzum ağrıyor hemde çok şiddetli dün gece internette siteye mesaj yazıyordum birden bire omuzuma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım geceden beri çok şiddetli ağrıyor ve hala geçmedi kolumu kaldıramıyorum![]()
hayırdır inşallah noldu ki ?gecmiş olsun leylacım ALLAH acıl şifalar versın sıcak koy agıran yere inşallah iyi olur...benimde moralım sıfır herşeyın hayırlısı...
arkdşlr bnde buğün kapandım çok mutluyum rabbim kapanmak isteyenlerede nasip etsin bnde sizle bunu paylaşmak istedim içim içime sıgmıyor çok ama çok mutluyum allahın rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim selametle kalın
arkdşlr bnde buğün kapandım çok mutluyum rabbim kapanmak isteyenlerede nasip etsin bnde sizle bunu paylaşmak istedim içim içime sıgmıyor çok ama çok mutluyum allahın rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim selametle kalın