Eee yaz geldi artık![]()
sizler nerelerden katiliyorsunuz, benim burda hava 10 derece butun gundurde yagmur yagiyor, insanin ruhu daraliyor be.
Eee yaz geldi artık![]()
sizler nerelerden katiliyorsunuz, benim burda hava 10 derece butun gundurde yagmur yagiyor, insanin ruhu daraliyor be.
Sizinde iyi olmanıza sevindimAllah celle celaluhu razı olsun kardeşim.. İyiyiz hamdolsun..
2gündür sıcak var yaz buraya dün geldi kardeşimEee yaz geldi artık![]()
Sizinde iyi olmanıza sevindimDualarınızı kabul olsun.(Amin)
2gündür sıcak var yaz buraya dün geldi kardeşim![]()
Türkiye İstanbul ya siz???![]()
hollandadan
Senin ora nere oluyor kardesim![]()
T.dağ buraya geleli 2 gün oldu beraberimde sıcagıda getirmişim.Burdaki arkadaşlarım 2 gün öncesi bazen kışlıklarla geziyorduk demişlerdi
Mersin hep sıcak zaten![]()
konyali hemserilerim yokmu
Yani mersinlimisin![]()
Samsun/Bafralıyım ama t.dağ ailem yaşıyor![]()
Var Ahmet abi Konyalı denizyildizi konyali galiba bunlar di/)
![]()
Tanıtayım kendimi kalbinur ben Ahmet-99abi var isleri biraz yogun arada uğrar denizyildizi var onunda kursu var oda uğrar tanınırsınız hemserilerinizleonlar kim tanimiyorum ki , gerci sizleride tanimiyorum
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]"..Sen canımın içindesin canımsa senden habersiz... Dünya seninle dolu dünya senden habersiz... Gönlüm canım nasıl bulsun seni? Çünkü sen.. tümüyle gönüldesin... Gönülse senden habersiz... [Mevlana] [/FONT] |
Tanıtayım kendimi kalbinur ben Ahmet-99abi var isleri biraz yogun arada uğrar denizyildizi var onunda kursu var oda uğrar tanınırsınız hemserilerinizle![]()