Rabbim Şafiî ismiyle acil şifalar versin 🤲 AminnSelam Aleyküm kardeşlerim duanıza talibim uzun zamandır rahatsızım birde nasıl oldu anlamadan kendimi yerlerde buldum pazarda zedelenmeyen ağrımayan yerim yok Rabbim beterin beterinden korusun.
AMİNNN Allah razı olsun kardeşim Rabbim tüm hastalara tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah..Rabbim Şafiî ismiyle acil şifalar versin 🤲 Aminn
Selam Aleyküm kardeşlerim duanıza talibim uzun zamandır rahatsızım birde nasıl oldu anlamadan kendimi yerlerde buldum pazarda zedelenmeyen ağrımayan yerim yok Rabbim beterin beterinden korusun.
Amin Allah senden de razı olsun canım benim Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah..Aleyküme selam kardeşim ..canım çok geçmiş olsun.Rabbim Safı ismiyle şifa versin .
Selam Aleyküm kardeşlerim duanıza talibim uzun zamandır rahatsızım birde nasıl oldu anlamadan kendimi yerlerde buldum pazarda zedelenmeyen ağrımayan yerim yok Rabbim beterin beterinden korusun.
AMİNNN Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimize iyilik güzellikler nasip etsin inşallah.Allahu Teala iyilik ve güzellikler nasip eder.. İnşallah..🤲
Ve Aleyküm Selam kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Sağlık, sıhhat ve afiyette daim eylesin. Allah'a emanetsin. Dua ile.Selam Aleyküm kardeşlerim duanıza talibim uzun zamandır rahatsızım birde nasıl oldu anlamadan kendimi yerlerde buldum pazarda zedelenmeyen ağrımayan yerim yok Rabbim beterin beterinden korusun.
AMİNNN Allah razı olsun abim Rabbim hepimize sağlık afiyet iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim şifalandırsın selam ve dua ile Allah'a emanet olun.Ve Aleyküm Selam kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Sağlık, sıhhat ve afiyette daim eylesin. Allah'a emanetsin. Dua ile.