@Nur_u Secde kardeşim..
İlmi açıdan birşey yazmam yanlış.
Naçizane düşüncem..
Sizin işiniz doğrudan bunun üzerine değil ancak yine de size verilmiş bir görev.
Tanıdığım kadarıyla...
Siz her eliniz değdiğinde eminim ki içinizden dualar ediyor , Estağfurullah diyorsunuzdur.
Rabbim niyetlerimizi ve içimizi biliyor çok şükür.
İçinizin ne durumda olduğunu biz burdan hissettik, O hissetmez mi hiç..
Rabbim içinizi ferahlatacak bir yol açar mutlaka..
Hayırlı günler değerli kardeşim
Mesaj alınmıştır kardeşim ama çok tuhaf bir an yaşandı..bana söylendiğinde donup kaldım tepkimi anlayan mesai arkadaşlarım kesin işi bırakır demişler .ben sinirle müdüre hanimin odasına giderken birden uyustum lal oldum ben yapamam diyemedim .asla rızık endişesi@Nur_u Secde, allah icin her şartta dik durmaya çalışmalıyız inanın bu bize cok dah fazlasını kazandırır.sizin adınıza üzüldüm
Ameller niyetlere göredir kardeşim...Oysa ki evime sokmadığım , çocuklarımın,çevrenin ihtişamlı yılbaşı hazırlıklarına ozenmesinler diye çırpındığım o çam ağacı süsleme organizasyonu muhafazakar bildiğim işyerinde bana verildi..bugün ben o ağacı süslü müslüman kardeşlerim tarafından organize etmek zorunda bırakıldım..ne yerdeyim bugün ne gökteyim 😔moralmen manen bittim bugün ....bu imtihanmıydı kaybettim mi bilmiyorum .ağaca dokundum elim titredi ,yüreğim daraldı bugün çok kötüydü
Haklısın abi hemde çok ...amin 🤲Ameller niyetlere göredir kardeşim...
Sadece bunu yapmadan önce uyarı yapabilirdiniz...
Yanlış olduğunu...Dinen uygun olmadığını...
Rabbim bizleri rızasına uygun işlerde istihdam eyleye inşallah 🤲 Aminn
AminBurada bulunan bütün kardeşlerime hakkım varsa helâl olsun. Sizde haklarınızı helâl edin inşaAllah. Rabbim bu dünya imtihanını geçmeyi nasip etsin cümlemize inşaAllah.
AMİNNN Allah razı olsun abim bizim de hakkımız varsa helal AMİNNN ecmain selam ve dua ile selametle kalın.Burada bulunan bütün kardeşlerime hakkım varsa helâl olsun. Sizde haklarınızı helâl edin inşaAllah. Rabbim bu dünya imtihanını geçmeyi nasip etsin cümlemize inşaAllah.
Helal olsun kardeşim.Amin
Helal olsun değerli büyüğümüz..sizde helal edin
Ve Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu.AMİNNN Allah razı olsun abim bizim de hakkımız varsa helal AMİNNN ecmain selam ve dua ile selametle kalın.