Cami imamı ya da imam yerine Kuran öğretecek hoca ile bir görüşme yapmaniz iyi olurSelamün aleyküm..şimdi malum okullar kapanıyor .ogullarim icin kuran kursu araştırıyorum .sindi bir kuran kursu okulu açılışına gidicem .ama çok kararsızım ..oturduğum çevrede yeni açılışı olucakmis .acaba camiyemi cemaate mi yollasam.arjadaslari camiye gidiyor diye orayı istiyorlar .ama camide disiplin göremedim .tecvidli öğretilmiyor.bu cemaat olaylarından sonra insanlar korkuyor .çok kararsızım kardeşlerim sizce hangisi
Cami imamı ya da imam yerine Kuran öğretecek hoca ile bir görüşme yapmaniz iyi olur
Kulaktan duyma yerine direkt anlarsınız inşallah
Ama çok kişi gelecek ve bu hocalar yeterli olmayacaksa o zaman çocukların da mutlaka gönlünü ederek daha verimli olabilecek uygun hocalara gitmekte fayda var
Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah...O Celle Celaluhu "OL" der oluverir inşallah...Elhamdülillah ? elhamdülillah ? elhamdülillah ? Yusuf'umun gören gözü günde 10saat kapalıydı.bugun görmeyen gözü için anne diğer gözüm gibi değil ama daha net görmeye başladım sanki sadece duman var dedi..olucak Allah'ın izniyle kalbimi hep ferah tutuyorum Rabbim doktorların konuşamaz dediği dilinin bağını 10 yaşında cozduyse ? gözünün ışığını da verecek ?Allah'ım beni hep Yusuf umla imtihan ediyorsun ben yinede dilimde hamd gonlumde sabırla kapından ayrılmıyorum.Senki kulunu ihmal değil imtihan edersin bu Sabrımında ecrini vereceksin inanıyorum ?yetim bulup barındırdığın kolladıgın peygamberim Hz Muhammed yüzü suyu hürmetine benim öksüz yavrumuda kollayip şifasını veteceksin ??
Rabbım Ya Safi hürmetine hayırlı şifalar versin Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim hayırlı mucizeler nasip etsinElhamdülillah ? elhamdülillah ? elhamdülillah ? Yusuf'umun gören gözü günde 10saat kapalıydı.bugun görmeyen gözü için anne diğer gözüm gibi değil ama daha net görmeye başladım sanki sadece duman var dedi..olucak Allah'ın izniyle kalbimi hep ferah tutuyorum Rabbim doktorların konuşamaz dediği dilinin bağını 10 yaşında cozduyse ? gözünün ışığını da verecek ?Allah'ım beni hep Yusuf umla imtihan ediyorsun ben yinede dilimde hamd gonlumde sabırla kapından ayrılmıyorum.Senki kulunu ihmal değil imtihan edersin bu Sabrımında ecrini vereceksin inanıyorum ?yetim bulup barındırdığın kolladıgın peygamberim Hz Muhammed yüzü suyu hürmetine benim öksüz yavrumuda kollayip şifasını veteceksin ??
Çok geçmiş olsun inşallah ?Selam Aleyküm kardeşlerim hayırlı geceler dün Adana dan Giresun'a gelirken Sivas girişinde araba ile kaza yaptık çok şükür bizde birsey yok araba da hasar var istese araba pelt olsaydı önemli değil Allah can sağlığı versin verilmiş sadaksniz varmış bir dua önümüze geldi Allah beterin beterinden korusun bir daha göstermesin Rabbim..
Çok geçmiş olsun inşallah ?
Rabbim her türlü kaza bela ve musibetten cümlemizi muhafaza eyleye inşallah ?
Amin Allah razı olsun kardeşim bir saniye içinde oldu zaten Rabbim hepimizi korusun AMİNNNÇok geçmiş olsun inşallah ?
Rabbim her türlü kaza bela ve musibetten cümlemizi muhafaza eyleye inşallah ? Aminn
Geçmiş olsun Allah korusun. InsallahSelam Aleyküm kardeşlerim hayırlı geceler dün Adana dan Giresun'a gelirken Sivas girişinde araba ile kaza yaptık çok şükür bizde birsey yok araba da hasar var istese araba pelt olsaydı önemli değil Allah can sağlığı versin verilmiş sadaksniz varmış bir dua önümüze geldi Allah beterin beterinden korusun bir daha göstermesin Rabbim..
Geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.Selam Aleyküm kardeşlerim hayırlı geceler dün Adana dan Giresun'a gelirken Sivas girişinde araba ile kaza yaptık çok şükür bizde birsey yok araba da hasar var istese araba pelt olsaydı önemli değil Allah can sağlığı versin verilmiş sadaksniz varmış bir dua önümüze geldi Allah beterin beterinden korusun bir daha göstermesin Rabbim..
Ve aleyküm selam,Selam Aleyküm kardeşlerim hayırlı geceler dün Adana dan Giresun'a gelirken Sivas girişinde araba ile kaza yaptık çok şükür bizde birsey yok araba da hasar var istese araba pelt olsaydı önemli değil Allah can sağlığı versin verilmiş sadaksniz varmış bir dua önümüze geldi Allah beterin beterinden korusun bir daha göstermesin Rabbim..
Gözünüz aydın kardeşim. İnşaallah daha da iyi olacaktır. Rabbim tüm hastalarımıza başta olmak üzere Yusuf'umuza da Ya Şafi cc ismi hürmetine şifalar nasip eylesin.. Güzel haberlere çok ihtiyacımız var.Elhamdülillah ? elhamdülillah ? elhamdülillah ? Yusuf'umun gören gözü günde 10saat kapalıydı.bugun görmeyen gözü için anne diğer gözüm gibi değil ama daha net görmeye başladım sanki sadece duman var dedi..olucak Allah'ın izniyle kalbimi hep ferah tutuyorum Rabbim doktorların konuşamaz dediği dilinin bağını 10 yaşında cozduyse ? gözünün ışığını da verecek ?Allah'ım beni hep Yusuf umla imtihan ediyorsun ben yinede dilimde hamd gonlumde sabırla kapından ayrılmıyorum.Senki kulunu ihmal değil imtihan edersin bu Sabrımında ecrini vereceksin inanıyorum ?yetim bulup barındırdığın kolladıgın peygamberim Hz Muhammed yüzü suyu hürmetine benim öksüz yavrumuda kollayip şifasını veteceksin ??