Kuran_ı kerim öğrenmeye başlayan kızım tüm gece harfleri sayıkladı ..
kuzum benim.. ilk ders ilk heyecan.. maşallah kuzuma.. yavrum benim.. sen utandırma ALLAHIM.. sen hevesini baki kıl...
Massalah Rabbim nazardan saklasin
Kuran_ı kerim öğrenmeye başlayan kızım tüm gece harfleri sayıkladı ..
kuzum benim.. ilk ders ilk heyecan.. maşallah kuzuma.. yavrum benim.. sen utandırma ALLAHIM.. sen hevesini baki kıl...
amin canım çook saol..Massalah Rabbim nazardan saklasin![]()
bebekmi uyuyor.. sustuk hepimiz..Sessiz olun sisssss
amin canım çook saol..
bebekmi uyuyor.. sustuk hepimiz..![]()
Ewt cok şükür yatti
Ama neden se bebek her yatirisimda kapi calar veya hurdaci gecer ( kizgin surat nasil koyuluyo sa artik) ve bebek uyanir cok sinirleniyorum bende
güzel rüyalar görsün miniğim.. aksilik zaten başka türlü olamaz .. illa uyanacak o kuzu.. illa.. yoksa kimse rahat edemez..
aleyküm selam abim.. çaki tam çaki.. RABBİM e şükürler olsun bizi öyle güzel evlatlarla mükafatlandırdıki...
inşallah kolaylık verecek RABBİM bizlere.. eşim cennet efendisi olsun inşallah en büyük desteğim.. arkamdaki koca dağım şükürler olsun.. anneme bırakmaz kendi bakar..
çook isterdim evimde olayım çocuklarıma bakayım... ama zor.. kimbilir belki bir yol olur.. ama şuan eşimi tek başına bırakamıyorum.. onun çabası öyle özelki hepimize yetmeye çalışıyor..
Evinizin huzuru daim sevginiz baki olsun maşallah size.. maşallah..
Kıymetli Kardeşim!
İnsan öyle bir yaratılmışki isterse şeytanın isterse meleklerin üstüne çıkar. Bu dünyada öyle yaratıklar varki sadece alakası olmayan insanların huzurunu bozmaktır işi gücü. Adam veya herhangi bir kişi mutlu değildir, fakat başkalarının mutluluğu batar. Bu ne ilk ne son. Her evde birşeyler insanı hüzünlendirir fakat zaman ne çok eridiğini ve o olayları aklına getirdiğinde yüzünde belkide bir gülümseme belirir. Sabret kaybetmeyeceksin. ALLAH yar ve yardımcın olsun. ALLAHA emanetsin kardeşim.
hoşgeldin rana
hoşgeldin nadas)
ranacım bebeğinin yaşı uzun olsun![]()
ev arkadaşımla sabah uyanınca biz:
meryem : ablaaaaaa yağmur yağıyor yine yaaa !!!
ben : ooo hemde nasıl, yat yat bu havada okula mı gidilir !!!
meryem : vallaha mı
ben : tabikide cancağızım
görüldüğü üzere küçüklerime çok güzel örnek oluyorum
selam olsun yağmurlu bir Giresun gününden herkese...
Aman kardeşim...Sakın gitmeyin yağmurlu havada...
Nolur noolmazz...Islanır,hastalanır üşütürsünüz neme lazım
Yağmursuz, karsız, soğuk olmayan, sıcak olmayan, buz olmayan günü bekleyin![]()