berat05
Yönetici
buketim..
demek geçti sadece
demek geçti sadece
buketim..
demek geçti sadece
seslenene 'CAN' derler bizim burda..
can ablam.. aynada görmek istediğim yansımam..
Aynadaki yansımana benzemez yüzüm...benzetme kendine...sen benden de güleryüzlüsün..
Can..dan hissetmektir sadece önemli olan......
Hislerini yazmaktan hoşlanmayan ablan...
Sende hoş geldin canım benim![]()
bilirim sen susmayı seversin..
iki keskin sözüne sığar koca dünya.. her sözün çivi gibi çakılır beynimize.. 3 yıl.. 3 yılda sana benzemek için ne çok uğraştım bi bilsen.. aklımda senin sözlerin attığım her adımda ikazların..
şimdi duanda olayım.. çok ihtiyacım var.. korkularım aklım yüreğim.. en çok hayır duaya..
herşey gönülde biter...buketim... gönül gözüyle bakabilene ne güzel..
ben gönül gözüyle baktım.... hissettiklerim di yazdıklarım..
ben kimim ki...senin önünde olayım...sen git ben peşinden gelirim..Can'ın can dan güzeldir..
Dualardayım..Buketim..
Rahman cc ...derdine derman olsun......gönlüne yoldaş olsun...
En güzel Vekildir...Rabbim.....sen sadece O'na tevekkül et...gerisini bırak....dualarla buluşacağız Buketim......Yüreklerde....
Selam Aleyküm abim Allah razı olsun sizlerden maalesef ben bu yaşa kadar inanki boşa yaşamışım neler varmış ne insanlar varmış çözemedim acı veren insanlar yetmez gibi hiç tanımadığım yüzünü görmediğim insanların sözleri iftiraları dedikodu yapmaları canımı nasıl acıtıyor anlatamam hele bilerek yapanlarda daha başka abim ya ben nerelerden ne acılarla bu günlere gelmişken insanlar mutluluğumu huzurumu bozup benim hayatımı zehir ediyorlar ne diyeyim herşeyi gören bilen Rabbim'e bırakıyorum. Amin Sende Allah'a emanet ol abim..
@mavci abicim bende artık tepetaklak' tayım haberiniz ola ???
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ne diyorum ki zatenGİTMEYİN...
Okulun ihtiyacı varsa o gelsin size![]()
Abi mesaja geç kalmışım biraz da..
NE yapıyorsunuz sizokula gitmeyin okul gelsin filan..
var mı öyle birşey...bizde işe yapalım..
İşe gitmeyin....iş size gelsin![]()
Ooooooo...Kardeşim sen byağı geç kalmışsın zaten
İşi bileceksin işe gitmeyeceksin
demiş atalarımız...
O atalarımızı bulsam elinden öpeceğim de..
bizde o uygulama yok be abi..
paşa paşa gidiyorsun![]()