korkuyorummmmm... galiba .. galiba değil korkuyorum.. rabbim güç ver.. üç çocukla başa çıkabilme sabrı ver.. hakkıyla yetiştirebilmek için daha çok iman ver....
Hayırdır Kardeşim.
İnşallah yaramaz bir durum yoktur.
Allah c.c. her ne sıkıntın varsa bir an önce hayra çıkarsın.
Yüreğine inşirah nasip etsin.
Senin için inşirah okuyacağım inşallah...
Aminnn...
İnşallah...
Hayırdır kardeşim...?
Hayırdır ablacımHayat Acımasız ama insanlar daha çok acımasız vicdansız merhametsiz ve Allah korkusu yok![]()
Sırdaşı ALLAH olana ne mutlu O' kapısına yüz süreni asla geri çevirmez.
Ödülünü ya bu dünyada ya da ebedi alemde verir.
Allah'ı alem....
Kardeşim.......................
Hayırdır ablacım
Ablacım sen kızmazdın kolay kolay
Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşaAllah ...
Ah kardeşim Leyla ablan hiç ummadığı şeylere maruz kaldı Allah kimseyi cahil insanlarla terbiye ettirmesin.Amin Daha sonra görüşürüz sonra..
Rabbim kolaylıklar versin kardeşim size ve eşinize...
Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar
Ben çok yardımcı oldum eşime bu konuda...
Eşim çalışmıyordu çocukları 11 yaşına gelene kadar da çalışmadı...
Bundan sonra çalışmaya başladı...
Şükür maddi bir sorunumuz olmadığı için de tekrar bıraktı evimin sultanı oldu
Çaki ye selam![]()
Allah razı olsun abim inşallah yaşadıklarımın yanında beni hiç tanımayan yüzümü bile görmeyen nasıl bir insan olduğumu bilmeyen kişiler benimle alakası olmayan bir olayda bile benim arkamdan konuşup dedikodu yapıp iftira atıyorlar benim günahımı aldılar ben onları sadece Allah'a havel ediyorum bu nasıl bir şey anlamadım.
İnsanlar hayatında yaşamış olduğu acıların faturasını bana çıkarıyor ben ne yaptım benimle ne alakası var hayır şerrin Allah'tan geldiğine iman etmek olanı düşünmeyip yaşadıkları geçmiş acıların öcünü bilereke kasıtlı olarak insanlardan çıkarıp huzur bozup kötülük yapmak insanları mutsuz etmekten başka yaptıkları bir şey yok sabır tükendi abim nasıl acı çekiyorum anlatamam:A
aleyküm selam abim.. çaki tam çaki.. RABBİM e şükürler olsun bizi öyle güzel evlatlarla mükafatlandırdıki...
inşallah kolaylık verecek RABBİM bizlere.. eşim cennet efendisi olsun inşallah en büyük desteğim.. arkamdaki koca dağım şükürler olsun.. anneme bırakmaz kendi bakar..
çook isterdim evimde olayım çocuklarıma bakayım... ama zor.. kimbilir belki bir yol olur.. ama şuan eşimi tek başına bırakamıyorum.. onun çabası öyle özelki hepimize yetmeye çalışıyor..
Evinizin huzuru daim sevginiz baki olsun maşallah size.. maşallah..
Allah razı olsun abim inşallah yaşadıklarımın yanında beni hiç tanımayan yüzümü bile görmeyen nasıl bir insan olduğumu bilmeyen kişiler benimle alakası olmayan bir olayda bile benim arkamdan konuşup dedikodu yapıp iftira atıyorlar benim günahımı aldılar ben onları sadece Allah'a havel ediyorum bu nasıl bir şey anlamadım.
İnsanlar hayatında yaşamış olduğu acıların faturasını bana çıkarıyor ben ne yaptım benimle ne alakası var hayır şerrin Allah'tan geldiğine iman etmek olanı düşünmeyip yaşadıkları geçmiş acıların öcünü bilereke kasıtlı olarak insanlardan çıkarıp huzur bozup kötülük yapmak insanları mutsuz etmekten başka yaptıkları bir şey yok sabır tükendi abim nasıl acı çekiyorum anlatamam:A
Rabbim kolaylığınıda verir inşallah ablam..Bebişimiz doğdu şükürler olsun tepetaklaktaki sorundan ve yoğunluktan dolayı giriş yapamadım tevafuk birdaha deneyim dedim oldu bu kez sanırım ?korkuyorummmmm... galiba .. galiba değil korkuyorum.. rabbim güç ver.. üç çocukla başa çıkabilme sabrı ver.. hakkıyla yetiştirebilmek için daha çok iman ver....