VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
Tebrikler hemşerim
Hayırlı sağlıklı olsun inşaALLAH![]()
Tesekkur ederm hemserim insallh
canım o o kadar güzel bir mucizeki.meleğini sapasağlam kucağına almanı nasip etsin RABBİM
Kesinlikle ablacimm amiinn saolsin
Tebrikler hemşerim
Hayırlı sağlıklı olsun inşaALLAH![]()
canım o o kadar güzel bir mucizeki.meleğini sapasağlam kucağına almanı nasip etsin RABBİM
Geçen sene Eylül'den beridir kafamdan ölüm ve intihar düşünceleri eksik olmuyor.
Allah'a inancım olmasaydı şuan beni kimse tutamazdı, direkt intihar ederdim, vakit kaybetmeden.
Ama çaresizce ölümü bekliyorum. Her saniye bana ağır geliyor.
7 ay olmuş. İntihar düşüncesinden kurtuldum ama ruh halim hala çok kötü. Düzelemiyorum. Ailem psikolojik sorunları hiç ciddiye almıyor. Beni psikologa veya psikiyatriste yollamazlar. Artık ne mutluyum ne de mutsuz. Dinime de ne uzak ne de yakınım. Günlerce banyo yapmıyorum, aynı kıyafetleri aynı çorabı giyiyorum. Saçım hep uyandığım gibi. Kendime hiç bakmıyorum. Tembellikten eriyorum resmen. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
yine beğen butonumuzu çalmışlar..
berat ablam çooooooooooook beğendim seni..![]()
yine beğen butonumuzu çalmışlar..
berat ablam çooooooooooook beğendim seni..![]()
Bende dün farkettim..
Kimse birbirini beğenmesin diye![]()
Teşekkürler
Selamun aleykum degerli kardeşlerım.
Siteyi ve sizleri cok ozledm.iyki hayatmin biryerinde sizler varsıniz.,
Şuan ailem hem maddi hem manevi olarak parcalanmş durumda.allah rizası ıçın sızlerden dua bekliyorum.
Simdiden allah razı olsun.,allaha emanet olun.,
DAYANAMIYORUM artık sosyal medyada arakanda yaşananları görmeye.. o çocukların yüzlerini çaresizliklerini göz göre göre ölümlerini seyretmeye DAYANAMIYORUM..
açık deniz ortasında birilerinin el uzatmasını bekleyen o gariplerin hakkını üzerimde hissetmeye dayanamıyorum... yüre€im sızlıyor.. ALLAHIM nolur sen merhamet et yalvarırım sen merhamet et.. sen insanların yüreğine azıcık iman ver azıcık insaf..
ALLAH c.c. refah içinde yaşayan bizlere bazı sevap alma fırsatı verdiği halde, dünyanın başka taraflarında zulüm altında inlediği halde islamı yaşamaya çalışan kardeşlerimizden en azından dualarımızı esirgemeyelim.
Rabbim bize merhamet etmeyi nasip etsin.
doğu Türkistan, arakan, kobani, filistin.. hangisine yanmalı ya RAB... Hangisine acımalı.. nasıl dua etmeli..
7 ay olmuş. İntihar düşüncesinden kurtuldum ama ruh halim hala çok kötü. Düzelemiyorum. Ailem psikolojik sorunları hiç ciddiye almıyor. Beni psikologa veya psikiyatriste yollamazlar. Artık ne mutluyum ne de mutsuz. Dinime de ne uzak ne de yakınım. Günlerce banyo yapmıyorum, aynı kıyafetleri aynı çorabı giyiyorum. Saçım hep uyandığım gibi. Kendime hiç bakmıyorum. Tembellikten eriyorum resmen. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bülbül gibi gülistan bostandan ayrı düştüm İstemem altın kafes vatandan ayrı düştüm Ey gam öldürme beni bu hicran gecesinde Zira bir güneş yüzlü handandan ayrı düştüm Gönül feryad ediyor karanlık gecelerde Gamlıyam bir mah cemal sultandan ayrı düştüm. Hicran ile ne hale geldiğimi soranlar Sormayın ahvalimi ben candan ayrı düştüm. Selim’i kınayanlar bilmez ıstırabımı Şu canıma can katan canandan ayrı düştüm. |
Yavuz Sultan Selim |
Ãu mübarek günler hatýrýna,en sevgili kulu Hz.Muhammed(s.a.v) hatrýna keþke yarýn sabaha sað çýkma
sam...[/QUOTE
Allah suphesizki herseyi goren ve duyandir..
Dua edin kardesim Allah yardimciniz olsun insaallah