Çeşm-i Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
Şeytan Kapıyı NasıL ÇaLar ? - Din , Den , Dön. 
Şeytan Kapıyı NasıL ÇaLar ? - Din , Den , Dön.![]()
selamun aleykum forum sakinleri
Nasılsınız....
Kaç gün oldu foruma girmeyeli selamı mı alcak birileri var mı?
gerçekten çok ama çok üzüldüm ablam ya mekanı cennet olsun olsun babamızın inşallah.kavrulan yüreğine RABBİM ilaç olur acılarını dindirir inşallah.
ve aleykum selam kardeşim.selamünaleyküm kardeşim. inşallah iyisinizdir. kusura bakmayın tüm mesajlarınıza yorum yazamıyorum ama hep takip ediyorum hepsi çok anlamlı ,çok güzel oluyor.ellerinize,yüreğinize sağlık.Allah (c.c) imanınızı kamil eylesin inşallah.Allaha emanet olun
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demem! köprüyü yıkar Gerekirse o ayının üstüne basar da gecerım..!
selamünaleyküm...
Forum içerisinde üslubumuza dikkat etmemiz gerektiğini yönetim olarak her fırsatta hatırlatmaya çalışıyoruz.
Bunun iki nedeni var:
Birinci neden '' KUL HAKKI '' , ki bu hepimiz için her kelimemize dikkat etme adına yeter de artar bile.
İkinci neden ise karşımızdaki kişilerin kim olduğunu , gerçek niyetini bilmeyişimiz. Bizlerin ağzından çıkan iyi ya da kötü her kelime , amacımız dışında bir ortam oluşmasına neden olabilir.
Bu nedenle tüm kardeşlerimize saygı sınırları çerçevesinde ve paylaşımda bulunabilecek ölçüde mesafeli olun uyarısında bulunuyoruz.
Saygı sınırlarını gözeten bu mesafe hakaret içeren kelimelerin sarfedilmesini önleyeceği gibi , çok samimi ifadeler içeren kelimelerin kullanılmasını da önleyecektir.
Zira bu forumda ki amacımız bilmediklerimizi öğrenmek , bildiklerimizi kaynak göstererek paylaşmak ve Kur'an Hatmi - Dua - Salavat gibi birbirinden anlamlı paylaşımlara katılmaktır.
Elbette ki aile olmanın getirisi olan paylaşımlarımız da olacak . Hep birlikte gülecek , yeri gelince hep birlikte ağlayacağız.
Ancak tüm bunları bu sınırları aşmadan yapacağız ki önce kendimizi , sonra da forumumuzu olası tüm kötülüklerden koruyabilelim.
İnşaAllah kim olursa olsun karşımızdakini suçlamadan önce herbirimiz bu doğrultuda kendimizi sorgular ve hatalarımızı düzeltmeye çalışırız.
Hayırlı akşamlar olsun inşaAllah.
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.
Selam Aleyküm kardeşlerim arzu74 kardeşimizin babası vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Arzu kardeşimizin hepinize çok selam ediyor ve dualarınızı bekliyor kardeşlerim.Allah kardeşimizden de razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
AMİN....Aleyküm Selam canım çok şükür iyiyiz hayat dünya telaşı ile geçip gidiyor Allah can sağlığı sağlık afiyet versinde koşalım inşallah.Sen nasılsın canım?
Amin...Cümlemizden abiSüper bir söz ALLAH razı olsun KARDEŞ..
Allahım'
sana hamd ediyorum.
Sana şükrediyorum.
Peygamberim muhammede selam ediyorum.
Bizlere iyilik ver ,kötülük verme.
Sağlık ver,hastalık verme,
bereket ver,sıkıntı verme
amin amin amin...........
Hayırlı cumalar diliyorum.