selamun aleykum kardeşim safer ayının son çarşamba gecesi kılıncak yazan namazı kılmaya niyetlendim sora aklıma şüphe düştü kılcaz da nerden biliyoruz böyle bi namaz olduğunu diye bi sorayım dedim şimdi bi kardeşin yazısın dan bu söylenenin kaynağının bulunamadığını okudum hurafe olduğunu yani sen ne dersin kardeşim?
Bu ayın son çarşamba geçeci ilk çarşamba gecesinde vs namaz kılınması gerekir veya bu günlere özel namaz vardır diyen kişi sahih kaynaklardan sahih deliller getirmesi gerekecek....
Malesef islamiyet forumunda uydurma onca bilgi varki sizlerinde şüpheye düşmeniz çok normal kardeşim.
Onun için siz sahih dellerini görmedikçe forumda okuduğunuz şeyleri hayata geçirmeyin....
Ya bu namaz ne olacak demeyin..Namazın belli vakitleri vardır ve belli isimler altında gelen namazlar vardır...Uyduruk günler namazları ile gerçekten Efendimizden(s.a.v) gelen namazları ayırmak için delillerine bakarız...Safer ayının son çarşamba gecesi namazı hurafedir...Bunu uyduranın hakkından Allah(c.c.) gelir....
Kısa bir NOT: bu ayın uğursuzluk sayılması hurafedir islamla hiçbir ilgisi yoktur....
Selam ve dua ile...