Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

Selam Aleyküm kardeşlerim arzu74 kardeşimizin babası vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Arzu kardeşimizin hepinize çok selam ediyor ve dualarınızı bekliyor kardeşlerim.Allah kardeşimizden de razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

selamun aleykum arzu kardeşime baş sağlığı diliyorum.Rabbim babacığına merhamet etsin onu bağışlasın,geride kalanlarada imanla sabretme gücü versin inşallah

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici

Selam Aleyküm kardeşlerim arzu74 kardeşimizin babası vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Arzu kardeşimizin hepinize çok selam ediyor ve dualarınızı bekliyor kardeşlerim.Allah kardeşimizden de razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Allah Celle Celaluhu rahmet eylesin...
Mekanını CENNET etsin inşallah...
Yakınlara SABIR versin Rabbimiz...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAHMET ETSİN.MEKANI CENNET OLSUN.SELAMETLE KALIN.

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı

aleyküm selam...

ALLAH rahmet eylesin çok üzüldüm...bu değerli kardeşimizin babasının ruhlarına acizhane bir adet kelimeyi tevhid hatmi hediye yolluyorum inşallah mekanı cennet olur..ARZU74 kardeşiminde başı sağolsun ALLAH sabır versin...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleykümselam kardeşim çok üzüldüm Rabbim taksiratını affeylesin mekanı cennet olsun inşaallah..
Arzu kardeşimize ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allahım yardımcıları olsun.
Allaha emanet olunuz..daularımız kardeşimizin babası içinde olur inşaallah..
selametle..

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Gideceğin yoldan eminsen, engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
allah sabır versin arzu kardeşim mekanı cennet olsun inşallah .....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam ablacım. Rabbim rahmet eylesin. Arzu ablamıza sabırlar versin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah rahmet eylesin. Allah (c.c.) hiç kimseyi anne-baba acısı ile imtihan etmesin.
Arzu kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

selamun aleykum arzu kardeşime baş sağlığı diliyorum.Rabbim babacığına merhamet etsin onu bağışlasın,geride kalanlarada imanla sabretme gücü versin inşallah

Allah Celle Celaluhu rahmet eylesin...
Mekanını CENNET etsin inşallah...
Yakınlara SABIR versin Rabbimiz...

ALLAH RAHMET ETSİN.MEKANI CENNET OLSUN.SELAMETLE KALIN.

aleyküm selam...

ALLAH rahmet eylesin çok üzüldüm...bu değerli kardeşimizin babasının ruhlarına acizhane bir adet kelimeyi tevhid hatmi hediye yolluyorum inşallah mekanı cennet olur..ARZU74 kardeşiminde başı sağolsun ALLAH sabır versin...

Ve aleykümselam kardeşim çok üzüldüm Rabbim taksiratını affeylesin mekanı cennet olsun inşaallah..
Arzu kardeşimize ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allahım yardımcıları olsun.
Allaha emanet olunuz..daularımız kardeşimizin babası içinde olur inşaallah..
selametle..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

allah sabır versin arzu kardeşim mekanı cennet olsun inşallah .....

Ve aleyküm selam ablacım. Rabbim rahmet eylesin. Arzu ablamıza sabırlar versin..

Amin
Selam Aleyküm kardeşlerim hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Arzu kardeşimizin hepinize selamları var Allah hepinizden razı olsun dedi hepinizin mesajlarınızı ilettim dualarınızı bekliyor Allah yar ve yardımcısı olsun babasınında mekanı cennet olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı ol bereketli sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
uyanık olan birileri varmı?safer ayıyla ilgili bi sorum var

G

Goldenrose

İnsan herşeyi göremez; Sevdiğin şeyler, seni kör ve sağır eder. (Hz. Mevlana )

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim safer ayının son çarşamba gecesi kılıncak yazan namazı kılmaya niyetlendim sora aklıma şüphe düştü kılcaz da nerden biliyoruz böyle bi namaz olduğunu diye bi sorayım dedim şimdi bi kardeşin yazısın dan bu söylenenin kaynağının bulunamadığını okudum hurafe olduğunu yani sen ne dersin kardeşim?

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
selamun aleykum kardeşim safer ayının son çarşamba gecesi kılıncak yazan namazı kılmaya niyetlendim sora aklıma şüphe düştü kılcaz da nerden biliyoruz böyle bi namaz olduğunu diye bi sorayım dedim şimdi bi kardeşin yazısın dan bu söylenenin kaynağının bulunamadığını okudum hurafe olduğunu yani sen ne dersin kardeşim?

Bu ayın son çarşamba geçeci ilk çarşamba gecesinde vs namaz kılınması gerekir veya bu günlere özel namaz vardır diyen kişi sahih kaynaklardan sahih deliller getirmesi gerekecek....

Malesef islamiyet forumunda uydurma onca bilgi varki sizlerinde şüpheye düşmeniz çok normal kardeşim.

Onun için siz sahih dellerini görmedikçe forumda okuduğunuz şeyleri hayata geçirmeyin....

Ya bu namaz ne olacak demeyin..Namazın belli vakitleri vardır ve belli isimler altında gelen namazlar vardır...Uyduruk günler namazları ile gerçekten Efendimizden(s.a.v) gelen namazları ayırmak için delillerine bakarız...Safer ayının son çarşamba gecesi namazı hurafedir...Bunu uyduranın hakkından Allah(c.c.) gelir....

Kısa bir NOT: bu ayın uğursuzluk sayılması hurafedir islamla hiçbir ilgisi yoktur....
Selam ve dua ile...

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Bu ayın son çarşamba geçeci ilk çarşamba gecesinde vs namaz kılınması gerekir veya bu günlere özel namaz vardır diyen kişi sahih kaynaklardan sahih deliller getirmesi gerekecek....

Malesef islamiyet forumunda uydurma onca bilgi varki sizlerinde şüpheye düşmeniz çok normal kardeşim.

Onun için siz sahih dellerini görmedikçe forumda okuduğunuz şeyleri hayata geçirmeyin....

Ya bu namaz ne olacak demeyin..Namazın belli vakitleri vardır ve belli isimler altında gelen namazlar vardır...Uyduruk günler namazları ile gerçekten Efendimizden(s.a.v) gelen namazları ayırmak için delillerine bakarız...Safer ayının son çarşamba gecesi namazı hurafedir...Bunu uyduranın hakkından Allah(c.c.) gelir....

Kısa bir NOT: bu ayın uğursuzluk sayılması hurafedir islamla hiçbir ilgisi yoktur....
Selam ve dua ile...

haklısınız kardeşim daha önceleri her okuduğuma inananlardandım okuduğum bi hadis kitabında bid at konusunu okuduktan sora daha ince düşünür oldum en azından sormayı akıl eder oldum elhamdülillah.Tşk ederim kardeşim Allah razı olsun.kusura bakmassanız bi soru daha sorabilirmiyim

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
haklısınız kardeşim daha önceleri her okuduğuma inananlardandım okuduğum bi hadis kitabında bid at konusunu okuduktan sora daha ince düşünür oldum en azından sormayı akıl eder oldum elhamdülillah.Tşk ederim kardeşim Allah razı olsun.kusura bakmassanız bi soru daha sorabilirmiyim

Çıkıyordum ama hemen yazacaksanız, Allah'ın izniyle cevaplamaya çalışayım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt