Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
kusura bakmayın kardeşim hakkınızı helal edin abdülaziz bayındırın kitapları hakkında ne düşünüyosunuz dicektim yarında cevaplayabilirsiniz hayırlı geceler

Okumak çok tehlikelidir seni bundan sakındırırım kardeşim.Kendileri mealcidir..Sünet inkarcısıdır..İsa(a.s)'nın nuzulunu inkar eder vs birçok konuda sapmış birisidir..Ehli sünnetin yolundan fersah fersah uzaktır...Tabi böyle bir cümle ile anlatılmaz lakin önce ehlisünnet görüşlerini sonra bu şahsın görüşlerini karşılaştırırsanız o zaman daha iyi anlarsınız....

Blackvolf

Yasaklı Kullanıcı
Okumak çok tehlikelidir seni bundan sakındırırım kardeşim.Kendileri mealcidir..Sünet inkarcısıdır..İsa(a.s)'nın nuzulunu inkar eder vs birçok konuda sapmış birisidir..Ehli sünnetin yolundan fersah fersah uzaktır...Tabi böyle bir cümle ile anlatılmaz lakin önce ehlisünnet görüşlerini sonra bu şahsın görüşlerini karşılaştırırsanız o zaman daha iyi anlarsınız....
sayın hocam sizi zevk ile takip ediyorum..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim öncelikle cvp ladığınız için tşk ederim.bu yazarın Kuran ışığında tarikatçılığa bakış,aracılık ve şirk kitaplarına bakınmıştım kafam çok karışık :(bana tavsiye edebileceğiniz yazar yada kitap varmı?ehli sünneti okuyup karşılaştırma yapabilmem için yada beni aydınlatacağnı düşündüğünüz bi tavsiyeniz var mı?

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
selamun aleykum kardeşim öncelikle cvp ladığınız için tşk ederim.bu yazarın Kuran ışığında tarikatçılığa bakış,aracılık ve şirk kitaplarına bakınmıştım kafam çok karışık :(bana tavsiye edebileceğiniz yazar yada kitap varmı?ehli sünneti okuyup karşılaştırma yapabilmem için yada beni aydınlatacağnı düşündüğünüz bi tavsiyeniz var mı?

Akide konusunda bazı kitaplar önerebilirim Ücretsiz indirebilirsiniz...Yayın evinin kendi sitesinden....

İNDİRMEK İÇİN SAĞ TIKLA ''FARKLI KAYDET'' DE PDF FORMATI...

Bu ikisini okuyabilirsin kardeşim...

Ehlisünnete göre iman ve sorulu cevaplı güzel 2 risale.

Ehlisünnete göre
Allah'a iman
Meleklere İman
Kitaplar İman
Peygamberlere İman
Ahiret İman
Kadere İman...
İsim ve sıfatlara iman
ve diğer bazı akaid konuları...

G

Goldenrose

Kırmak, kırılanı onaran kişinin harcıdır. Dikmeyi bilen, yırtar da; neyi satarsa yerine daha iyisini alır.
(Hz. Mevlana)

G

Goldenrose

Cenab-ı Hakk, yüzbinlerce kimya, ilaç yarattı; amma insanoğlu sabır gibi bir kimya görmüş değil.
(Hz. Mevlana)

G

Goldenrose

Ablacım yazına tesadüfen denk geldim. Ben de sana bir kitap önermek istiyorum. Kozmik yayının '' Mevlana'dan altın öğütler '' adlı kitabı var. Derleyen : Ziya Elitez
Babam almış geçende. İçinde Mevlana'nın sözleri var. Çok güzel bir kitap :) Tavsiye ederim ablacım :)

G

Goldenrose

Merhaba değerli müslüman kardeşlerim, bu sitenin admini ile görüşmem gerekiyor. Kendisine nasıl ulaşabilirim ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

Selam Aleyküm kardeşlerim arzu74 kardeşimizin babası vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Arzu kardeşimizin hepinize çok selam ediyor ve dualarınızı bekliyor kardeşlerim.Allah kardeşimizden de razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

gerçekten çok ama çok üzüldüm ablam ya mekanı cennet olsun olsun babamızın inşallah.kavrulan yüreğine RABBİM ilaç olur acılarını dindirir inşallah.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Akide konusunda bazı kitaplar önerebilirim Ücretsiz indirebilirsiniz...Yayın evinin kendi sitesinden....

Bu ikisini okuyabilirsin kardeşim...

Ehlisünnete göre iman ve sorulu cevaplı güzel 2 risale.

Ehlisünnete göre
Allah'a iman
Meleklere İman
Kitaplar İman
Peygamberlere İman
Ahiret İman
Kadere İman...
İsim ve sıfatlara iman
ve diğer bazı akaid konuları...

tşk ederim kardeşim zahmet verdim saolasın Allah razı olsun

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Sırf söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayın. Dinlemeye istekli değillerse, çenenizi tutun.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum forum sakinleri
Nasılsınız....

Kaç gün oldu foruma girmeyeli selamı mı alcak birileri var mı?

GEVHER

Yönetici
aleykümselam...

aleykümselam...

selamünaleyküm...

Forum içerisinde üslubumuza dikkat etmemiz gerektiğini yönetim olarak her fırsatta hatırlatmaya çalışıyoruz.

Bunun iki nedeni var:

Birinci neden '' KUL HAKKI '' , ki bu hepimiz için her kelimemize dikkat etme adına yeter de artar bile.
İkinci neden ise karşımızdaki kişilerin kim olduğunu , gerçek niyetini bilmeyişimiz. Bizlerin ağzından çıkan iyi ya da kötü her kelime , amacımız dışında bir ortam oluşmasına neden olabilir.

Bu nedenle tüm kardeşlerimize saygı sınırları çerçevesinde ve paylaşımda bulunabilecek ölçüde mesafeli olun uyarısında bulunuyoruz.

Saygı sınırlarını gözeten bu mesafe hakaret içeren kelimelerin sarfedilmesini önleyeceği gibi , çok samimi ifadeler içeren kelimelerin kullanılmasını da önleyecektir.
Zira bu forumda ki amacımız bilmediklerimizi öğrenmek , bildiklerimizi kaynak göstererek paylaşmak ve Kur'an Hatmi - Dua - Salavat gibi birbirinden anlamlı paylaşımlara katılmaktır.

Elbette ki aile olmanın getirisi olan paylaşımlarımız da olacak . Hep birlikte gülecek , yeri gelince hep birlikte ağlayacağız.
Ancak tüm bunları bu sınırları aşmadan yapacağız ki önce kendimizi , sonra da forumumuzu olası tüm kötülüklerden koruyabilelim.

İnşaAllah kim olursa olsun karşımızdakini suçlamadan önce herbirimiz bu doğrultuda kendimizi sorgular ve hatalarımızı düzeltmeye çalışırız.

Hayırlı akşamlar olsun inşaAllah.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demem! köprüyü yıkar Gerekirse o ayının üstüne basar da gecerım..!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt