Amin inşallah ablacım..hayırlı geceler,cumamız mübarek olsun..Maaşallah ve Barekallah değerli kardeşim...
Bu güzel sözlere amin demekten başka birşey düşer mi bilmem..
Rabbim Yüreklerimizi Pak eylesin...
Bu da RECEB-I KAMER kardeşimin olsun
Bana müsade Hayırlı geceler ...
Dualarda buluşmak dileğiyle ..
Hayırlı geceler
Gecemiz nurlu bereketli olsun
Mir Erhan ağabey ve leyla ablam yeni renkleriniz yakışmış
Hayırlı uğurlu olsun![]()
Ablacım yetkili ablamı oldun şimdiAmin
Allah razı olsun kardeşim çok sağolhayırlı akşamlar...
Ablacım yetkili ablamı oldun şimdi
Ablacım yetkili abla da oldun ne yenilikler yapacan forumaÖyle kardeşim hayırlısı bakim![]()
Ablacım yetkili abla da oldun ne yenilikler yapacan foruma
Hayırlı geceler
Gecemiz nurlu bereketli olsun
Mir Erhan ağabey ve leyla ablam yeni renkleriniz yakışmış
Hayırlı uğurlu olsun![]()
Evet ya Mir Erhan kardeşime ve leyla kardeşime yeni görevlerinde başarılar dilerim.
Evet ya Mir Erhan kardeşime ve leyla kardeşime yeni görevlerinde başarılar dilerim.
Tsunami kardeşim.
Yüreğinizin çırpınışlarını hissediyorum...
Evlat öyle tatlı ki.... yazarken bile gözlerim dolu dolu....Rabbim evladınızı size bağışlasın....O mis kokusu sizi rahatlatan en güzel şey, nefes alışı...bilirim...hissediyorum inanın.
Rabbim Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa Sallallahü Teala Aleyhi Vessellem hürmetine Cahidemize Şifa nasip eylesin...
Duaları kabul olunanlar hürmetine ,Namazlarına önem verenler hürmetine,Kabe için Canını verenler hürmetine CAHİDEMİZE şifalar nasip eylesin inşaallah...
Yüreğim...yüreğinizde bu gece
hayırdır inşallah tsunami kardeşim ? yolculuk derken detayını bilmiyorum ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah şifalar ihsan eylesin yavrucağınıza..Rabbim kolaylıklar versin