Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
[h=5]Haram da Mutluluk ararsan,
Mutluluk sana Haram olur .!.[/h]
Mutluluk sana Haram olur .!.[/h]
Ey Âdemoğulları! Her mescitte ziynetinizi takının (güzel ve temiz giyinin). Yiyin için fakat israf etmeyin. Çünkü O, israf edenleri sevmez.{A'râf, 7 /31}
«Subhenallahi ve’l-hamdulillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber ve la havle ve la kuvvete ilah billahil aliyyil azim »
Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etûbu ileyh tevbete abdin
Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etûbu ileyh tevbete abdin
"Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ükadü, vetenfericü bihil'kürabü, ve tükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil' kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ'lûmin lek."
Rabbim, Rahman ve Rahimsin !
Kadir ve Keremsin !
Hayirlarinin hepsini istiyorum,
Yarattigin bütün serlerdende sana siginiyorum !
Iki cihanda mahcub etme Rabbim.
Kalbimdekilerini bana nasip et Ya Zel Celali Vel Ikram.
Süphesiz ki sen, kimsenin umudunu kesmezsin ve senden baska hiçkimsenin vermeye asla gücü yetmez Ya Mûcib !
Ne olur duami kabul eyle Rabbim ! Lâ Ilahe Illa Allah, Muhammed Rasulallah !
آمين
Nedendir bilinmez ama iki gündür hep duamda sifa diyince Cahide kardesimiz aklıma geliyor rabbim hayirli şifalar versin tüm hastalarada ins
selamun aleykumm islamıyet ailesi
selamun aleykumm islamıyet ailesi
Aleyküm selam kardeşim Nerelerdesin sen ?selamun aleykumm islamıyet ailesi
Şükür be can nasılsınşükür kavuşturanaa))
leyla abla, zümra abla ve erhan abiii yeni renkleriniz hayırlı olsuunn)
Şükür be can nasılsın![]()
Allah razı olsun canım benim hadi gittin geldin Leyla ablanla görüşmeden sağlık olsun. Canım yanlış anlama banlanmak için bahene gerekti yoksa seni nasıl banlayacaktım tatlım yaSen çok özelsin sakın unutma kalbi gönlü güzel kardeşim Allah senin her zaman o güzel kalbine göre versin
![]()