Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim ama gerek yok pek girmiyorum zaten yardimlariniz için teşekkürler....Size techizatlı arkadaş lazımbekleyelim bakalım...Bu konuda alim birileri gelir elbet
teşekkür ederim ama gerek yok pek girmiyorum zaten yardimlariniz için teşekkürler....Size techizatlı arkadaş lazımbekleyelim bakalım...Bu konuda alim birileri gelir elbet
Gecenin karanliginda dusecegiz umut yollarina
Neticesi belli olmaz ama hakkinizda hayirlisi olsun
Rabbim sifa bekleyen tum hastalara sonrada benim kizima sifa eylesin bu gece dualariniza ekleyin kizim cahideyi......selametle dua ile....
Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin Cahidemize ..
Değerli kardeşim
Aklımızda ve dualarımızdasınız..Rabbim hayırlı haberler getirmenizi nasip eylesin..
İnşaallah Cahidemiz....şifalarla geri gelir...
Amin cok sagol kardesim .....Hayırlı yolculuklar kardeşim ..
Güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah ..
Berat ablamı da yakalamışken dua alalım bizlere![]()
Tsunami kardeşim.
Yüreğinizin çırpınışlarını hissediyorum...
Evlat öyle tatlı ki.... yazarken bile gözlerim dolu dolu....Rabbim evladınızı size bağışlasın....O mis kokusu sizi rahatlatan en güzel şey, nefes alışı...bilirim...hissediyorum inanın.
Rabbim Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa Sallallahü Teala Aleyhi Vessellem hürmetine Cahidemize Şifa nasip eylesin...
Duaları kabul olunanlar hürmetine ,Namazlarına önem verenler hürmetine,Kabe için Canını verenler hürmetine CAHİDEMİZE şifalar nasip eylesin inşaallah...
Yüreğim...yüreğinizde bu gece
hayırdır inşallah tsunami kardeşim ? yolculuk derken detayını bilmiyorum ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah şifalar ihsan eylesin yavrucağınıza..Rabbim kolaylıklar versinGecenin karanliginda dusecegiz umut yollarina
Neticesi belli olmaz ama hakkinizda hayirlisi olsun
Rabbim sifa bekleyen tum hastalara sonrada benim kizima sifa eylesin bu gece dualariniza ekleyin kizim cahideyi......selametle dua ile....
Hayırlı yolculuklar kardeşim ..
Güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah ..
Berat ablamı da yakalamışken dua alalım bizlere![]()
SABAH Niyetine....
Sabahın en güzel vaktidir...
Daha gün ışımamış...Ezan sesi yükselmekte dört bir minareden...
Her bir Çağrıda eller ve yürekler titremekte ;
LA İLAHE İLLALLAH
RABBİM ..Gönüllerin içindeki sırları bilen RABBİM.....Sen her müslüman kardeşimin gönlündeki isteği bilirsin , Onların isteklerini Hayırlısı ile ver.....
Tüm ümmetin içinde....Nadas Kardeşimin de kalbinin derinliklerinde geçen her ne ise...hayırlı olanı diliyor ve sadece SANA ARZ ediyoruz..HÜKÜM SEN'İNDİR.....
HERŞEY SEN'İNDİR...
Gönlümüzde ki AŞKINI yükselt...Bizi bu yobaz dünyada SEN'SİZ BIRAKMA
Amin
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Dualarınızın zenginliğinde kaybolmak dileğiyle değerli kardeşim
Allah'ım beni böyle güzel insanların arasında tuttuğun ve onları bana dost olarak tanıttığın için sana sonsuz şükürler olsun ..
Biliyorum ki ben yolumdan şaşsam da onlar beni tekrar senin yoluna döndürecektir ..
Sen onların geçmiş gelecek günahlarını affeyle ..
Amin ...
Maşallah ya okuyorum okuyorum bidaha okuyorum..Bu ne güzel bir tablo..Rabbim uhuvvetimizi,muhabbetimizi daim ve baki eylesin inşallah..