Selamun aleyküm
bugun 12.........Kalbun_Kesir tam bilmiyorum abla demem gerekiyo galıbadua edicez
Allah dua eden etmiyenlerden razı olsun
10 Fatiha
10 İhlas
10 Rabbiyesir ....okyorum
500 adet Ya metin
305 adet Ya kadir
270 adet Ya vedud
okudum bu kardeşim için ALLAH akbul etsin..
100 Ya Latif okudum.
Rabbim,kabul eylesin inşallah.
Allah razı olsun dualarınız için...
100 Ya Rezzak
100 Ya Mucip
10 İhlas okudum.
Rabbim,kabul etsin inşallah.
ALLAH c.c kabul etsin KALBUR_KESİR kardeşimize edilen duaları inşallah..
bende 100 YA FETTAH
100 YA ALLAH
100 YA REZZAK
OKUYACAGIM..
sure ve esmalar okudum.. rabbim kabul etsin.. iki cihan saadeti nasip etsin ,hersey gonlunce olsun canim kardesim amin B)B)B)
Selam Aleyküm Kalbun_Kesir canım Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Dün yazamadım kusura bakma tatlım.Bu aralar biraz sıkıntılı bir düönem yaşıyorum Alllah beterin beterinden korusun bundna geriye bırakmasın Rabbim.
Allah kısmet ederse perşembe günü annemi Ankara'ya götüreceğiz plastik Cerrahına doktor ameliyat diyor ama inşallah ameliyata gerek kalmadan Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.Allah hayırlı iyi günler nasip etsin hepimizin içinde inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah 100 Ya Şafii okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
hanife deniz için
33 ya fettah
33 ya rezzak
7 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin.
Hanife deniz için 5 fatiha okundu.
Beni de listeye eklerseniz sevirim. Hayırlısıyla 'hemşirelik' bölümünü bitirmem için.
Rana canım Yasin Süresi kardeşliği sıra sana geliyor kalan 2 taneyi ben alacağım ama önce sen niyetini yaz istersen Allah kabul etsin herşey gönlünce olsun inşallah.
rana kardeşim leylanın dediği konu dua bölümünde yasin kardeşliğine varmısınız adı sıra sende 5 yasin kaldı bitmesine..bi uğrarsanız iyi olur..niyetinizi yazmadığınız için ben rana kardeşimizin niyetine diye başlattım