Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hergün bir kişiye dua edelim:) (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
bugün dualarımız :)
14.........hanife deniz için inşallah :)
10 ftiha
10 rabbiyesir
10 ihlas
Allah kabul etsin :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

bugun 12.........Kalbun_Kesir tam bilmiyorum abla demem gerekiyo galıba :D dua edicez
Allah dua eden etmiyenlerden razı olsun :)
10 Fatiha
10 İhlas
10 Rabbiyesir ....okyorum

Ve aleyküm selam rana kardeşim. Rabbim senden razı olsun.. Rabbim okuduklarımızı, ettiğimiz duaları kabul eylesin inşaallah...

500 adet Ya metin

305 adet Ya kadir

270 adet Ya vedud

okudum bu kardeşim için ALLAH akbul etsin..

Amiinn. Rabbim razı olsun..

100 Ya Latif okudum.
Rabbim,kabul eylesin inşallah.

Allah celle celaluhu razı olsun abla..Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun inşaallah..

Allah razı olsun dualarınız için...

Amiin kardeşim. Cümlemizin inşaallah..

100 Ya Rezzak
100 Ya Mucip
10 İhlas okudum.
Rabbim,kabul etsin inşallah.

Rabbim razı olsun.. Gönlünüze, dilinize bereket..

ALLAH c.c kabul etsin KALBUR_KESİR kardeşimize edilen duaları inşallah..
bende 100 YA FETTAH
100 YA ALLAH
100 YA REZZAK
OKUYACAGIM..

Amiinn canım benim.. Senden de Rabbim razı olsun.. Hayırla kal.. B)

sure ve esmalar okudum.. rabbim kabul etsin.. iki cihan saadeti nasip etsin ,hersey gonlunce olsun canim kardesim amin B)B)B)

Rabbim razı olsun cakdoc kardeşim.. Güzel duaların için.. Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Selam Aleyküm Kalbun_Kesir canım Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Dün yazamadım kusura bakma tatlım.Bu aralar biraz sıkıntılı bir düönem yaşıyorum Alllah beterin beterinden korusun bundna geriye bırakmasın Rabbim.
Allah kısmet ederse perşembe günü annemi Ankara'ya götüreceğiz plastik Cerrahına doktor ameliyat diyor ama inşallah ameliyata gerek kalmadan Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.Allah hayırlı iyi günler nasip etsin hepimizin içinde inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah 100 Ya Şafii okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Ve aleyküm selam ve rahmetullah leyla ablam.. Rabbim razı olsun.. Güzel duaların için, samimiyetin için. Amiinn, AMİİNN.. Rabbim ettiğiniz duaların binlerce kez fazlasını sizlere versin inşaallah. Rabbim cümlemizi razı olduğu kullarından eylesin. Hakk tan ayırmasın.. Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim sıkıntılarınızı hayırlara çevirsin inşaallah.. Rabbim cümle hasta kardeşlerimize annecine de şifalar nasip etsin inşaallah.. Rabbim hayırlısını versin herşeyin.. Dua eder, dua beklerim.. Rabbime emanet ol ablacm.. Hayırla kal..

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
hanife deniz için
33 ya fettah
33 ya rezzak
7 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
100 Es Semi
33 El Bari
33 El Muhsi
33 El Bedi okudum.
Allah kabul etsin

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Hanife deniz için 5 fatiha okundu.
Beni de listeye eklerseniz sevirim. Hayırlısıyla 'hemşirelik' bölümünü bitirmem için.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
dunki ve bugunki kardeslerim sure ve esmalar okudum.. rabbim kabul etsin iki cihan saadeti nasip etsin... Rabbim herkesin gonlune gore en guzelleri versin aminB)B)B)

sewim

Kayıtlı Kullanıcı
5 tane ayetel kursi
10 tane fatiha suresi
10 tane nas suresi
10 tane felak suresi
50 el fettah
50 el rezzak
50 el vedud
50 el semi
50 el gaffar

hanife deniz için okudum
allah kabul eder ve dualarımız kabul olur inşaallah

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kemahlı kardeşim dün yazamadım Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah 100 Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Rana canım Yasin Süresi kardeşliği sıra sana geliyor kalan 2 taneyi ben alacağım ama önce sen niyetini yaz istersen Allah kabul etsin herşey gönlünce olsun inşallah.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Rana canım Yasin Süresi kardeşliği sıra sana geliyor kalan 2 taneyi ben alacağım ama önce sen niyetini yaz istersen Allah kabul etsin herşey gönlünce olsun inşallah.

hmm ben bilmiyorum abla o konuyu :(
ismim var ben bilmiyorum :(

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
15.........hafize ablam

için dua ediyoruz
Allah kabul etsin...
10 fatiha
10 ihlas
10 Rabbiyesir.

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykümmm kardeşlerim inşaALLAH bundan sonra bende katılıcam aranıza..
sıradaki kardeşim kimse onun için
33 ya şafi
33 ya rezzak
33 ya rahman
33 estagfirullah
1 ayetel kürsi 10adet ihlas

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
15.........hafize ablam

100 ya fettah
5 ihlas
5 fatiha

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz :)
sefalar,,,dular getirdiniz
Rabbim razı olsun....

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
rana kardeşim leylanın dediği konu dua bölümünde yasin kardeşliğine varmısınız adı sıra sende 5 yasin kaldı bitmesine..bi uğrarsanız iyi olur..niyetinizi yazmadığınız için ben rana kardeşimizin niyetine diye başlattım

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
rana kardeşim leylanın dediği konu dua bölümünde yasin kardeşliğine varmısınız adı sıra sende 5 yasin kaldı bitmesine..bi uğrarsanız iyi olur..niyetinizi yazmadığınız için ben rana kardeşimizin niyetine diye başlattım

hmm Allah razı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt