Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hergün bir kişiye dua edelim:) (2 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm Hanife ablacığım Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim çocuklarınada hayırlı rızk iş kısmet kapıları açmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Canım ablam seni çok özledik bir an önce aramızda görmek istiyoruz inşallah.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah 100 200 Ya Şafii okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

suda

Kayıtlı Kullanıcı
ayarlayalım her gün birimiz için dua edelim şifa niyetinearkadaşlar

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
senide ekliyim lısteye inşallah :)

leyla-1

Altın Üye
hmm ben bilmiyorum abla o konuyu :(
ismim var ben bilmiyorum :(

Canım benim allah kabul etsin Rabbim'de senin ne muradın duan varsa kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Annelerimize ve bütün şifa bekleyen hastalarımızada Allah Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Canım hergün kardeşlerimize dua ediyorum o an müsait olamadığım için okundu diye yazamıyorum geç yazıyorum ama her zaman kalbimde gönlümd edualarımdasınız.Allah kısmet ederse perşembe sabh 4.5 ta Ankara'ya doğru yola çıkacağız inşallah annemi doktora götüreceğiz Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.Ordanda kısmet olursa kız kardeşimin yanına geçeceğiz inşallah ramazan başlamadan.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimize güzel kapılar açsın inşallah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm Hafize annemiz Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okuyacağım inşallah Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye

Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Okuyan okumayan herkesin dualarını kabul etsin Rabbim.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim allah kabul etsin Rabbim'de senin ne muradın duan varsa kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Annelerimize ve bütün şifa bekleyen hastalarımızada Allah Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Canım hergün kardeşlerimize dua ediyorum o an müsait olamadığım için okundu diye yazamıyorum geç yazıyorum ama her zaman kalbimde gönlümd edualarımdasınız.Allah kısmet ederse perşembe sabh 4.5 ta Ankara'ya doğru yola çıkacağız inşallah annemi doktora götüreceğiz Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.Ordanda kısmet olursa kız kardeşimin yanına geçeceğiz inşallah ramazan başlamadan.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimize güzel kapılar açsın inşallah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Rabbim sana herşeyin hayırlısını nasip etsin
Allah ın izniyle hiç bir sorun çıkmadan herşeyi haledersin imşallah
Allah annene şifa versin annelerimize.
Duamdasınız hepiniz ....

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
16.........elifimbenim

Allah ın izniyle bugun dualarımız seninle :)
10 fatiha
10 ihlas
10 Rabbiyesir...

Allah kabul etsin..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
dünki kardeş için
33 Es Semi
33 El Bari
33 El Muhsi okudum

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
bugün elifim benim için bol bol ya şafi okuyacağım..kendisi rahatsız allah acil şifalar versin...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun dua edenlerden.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

100 Ya Latif
100 Ya Fettah
100 Ya Şafi okudum.
Rabbim kabul eylesin inşallah

leyla-1

Altın Üye
Rabbim sana herşeyin hayırlısını nasip etsin
Allah ın izniyle hiç bir sorun çıkmadan herşeyi haledersin imşallah
Allah annene şifa versin annelerimize.
Duamdasınız hepiniz ....

Amin
Canım benim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık.Ben yine kardeşlerimiz için dua edeceğim internet ortamı olur mu olmazmı bilmiyorum ama her zaman kalbimde gönlümde dualarımdasınız Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olma nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah güzellikler iyilikler nasip etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm elifimbenim ablacığım Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah 500 Ya Şafii okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Canım benim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık.Ben yine kardeşlerimiz için dua edeceğim internet ortamı olur mu olmazmı bilmiyorum ama her zaman kalbimde gönlümde dualarımdasınız Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olma nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah güzellikler iyilikler nasip etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

herzaman dualarımda olucaksınz
sen ve annen
Dualarda buluşalım...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
17.........smyyes

Bugün dua edicez inşallah :)
Rabbim dualarını kabul etsin
Herşey gonlunce olsun
benden sana :)
10 fatiha
10 ihlas