Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (4 Kullanıcı)

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Şifa ayetleri

Şifa ayetleri

Şifa ayetleri

Şifa ayetleri abdestili olarak yazılıp suya konup içilirse hastalıklara şifa olur.
“Şifâ âyetleri” şunlardır: Tevbe sûresi, ondördüncü âyetinin sonu, Yûnüs sûresi, elliyedinci âyetinin ortası, Nahl sûresi, altmışdokuzuncu âyetinin orta kısmı, İsrâ sûresi, seksenikinci âyetinin baş tarafı, Şü'ârâ sûresinin sekseninci âyeti, Fussilet sûresi, kırkdördüncü âyetinin orta yeridir. (66)
M. Masum hazretleri buyuruyor ki:
Ayet-i kerimenin, duânın tesir edebilmesi için, okuyan ve okunan kimsenin buna inanması ve okuyanın Ehl-i sünnet itikadında olması, Allahü teâlânın rızası için okuması, kul hakkından sakınması, haram yememesi ve karşılığında ücret istememesi şarttır.

http://www.mehmetoruc.com/pdfs/dua.pdf

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun kardeşim sizden,çok güzel bir dua.

Amin abicim sizden de Allahü teala razı olsun. Vefalı abinin kardeşcağızına duası vesile oldu cümlemize istifadeli olsun inşallahü teala.

İnşallahü teala nasibimizce kardeşinize duacıyız. Cenab-ı Hak kabul buyursun, şifa ihsan eylesin. Amin.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

Amin...

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.Allah razı olsun.Emeğine sağlık.Çok güzel dualar..

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürlerrrrr....HergünYazdığınız mevlevi dualarını takip edeceğim.Gerçekten çok iyi bir çalışma olur.Devam edin lütfen.Hz mevlanının hayatı.Mevlevilik,mesnevi gerçekten okunup incelenmesi gerekir.Haytımıza çok şey katacağına inanıyorum. Eğer izin verirseniz zaman buldukça bende bu konuda birşeyler eklemek isterim.Saygılar Efendim...

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
.................................................

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

Amin...

aminnn allah razı olsun kardeşim

Geylani

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun rabbim biz kullarını cennetinin en güzel köşesine koymayı nasip etsin cümlemizi. Herkezin gönlüne göre hayırlı dualarını kabul etsin rabbim. Allah'a emanet olun.
Hayırlı akşamlar.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.Allah razı olsun.Emeğine sağlık.Çok güzel dualar..

Ve aleyküm selam ve rahmetullah,

Amin ablacım Cenab-ı Hak cümlemizden razı olsun. Teşekkür ederiz.

Allahü teala müstecab dualar edebilmemezi cümlemize nasib ve müyeseer eylesin.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım, işte boynum; günahların kölesi olmuş! O halde, Hz.Muhammed ve âline salat eyle ve (günahlarımı) affederek beni bu kölelikten kurtar! Ve işte sırtım; hataların ağırlığı altında ezilmiş! O halde, Hz.Muhammed ve âline salat eyle ve lütf u kereminle yükümü hafiflet!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürlerrrrr....HergünYazdığınız mevlevi dualarını takip edeceğim.Gerçekten çok iyi bir çalışma olur.Devam edin lütfen.Hz mevlanının hayatı.Mevlevilik,mesnevi gerçekten okunup incelenmesi gerekir.Haytımıza çok şey katacağına inanıyorum. Eğer izin verirseniz zaman buldukça bende bu konuda birşeyler eklemek isterim.Saygılar Efendim...

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Tabiki kardeşim sizin de buraya bir şeyler yazmanız bu aciz kulu mutlu eder.

Selam ve dua ile...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım, işte boynum; günahların kölesi olmuş! O halde, Hz.Muhammed ve âline salat eyle ve (günahlarımı) affederek beni bu kölelikten kurtar! Ve işte sırtım; hataların ağırlığı altında ezilmiş! O halde, Hz.Muhammed ve âline salat eyle ve lütf u kereminle yükümü hafiflet!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin...Allah razı olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
21.02.2009

Ya Rabbi, Sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan sana sığınırım.
Ya Rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!

Amin...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
21.02.2009

ya rabbi, sana ve resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
Ya rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan sana sığınırım.
Ya rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!

Amin...

amin. Amin .amin

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
22.02.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni hasetten kurtar; günahlardan koru; haramlardan geri durdur; sana karşı gelmeye cüretlendirme; tutkum sen olasın; senden gelen her şeye rıza göstereyim. Rızk, ihsan ve nimet olarak bana verdiğin şeyleri bereketli ve kutlu kıl. Tüm hallerimde beni her türlü kötülükten koru; ayıplarımı kimseye açma; beni kendi korumana al, kimse bana zarar veremesin.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
23.02.2009

Ey mülkün sahibi Allah'ım! Sen mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden de onu çeker alırsın, dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır Senin elindedir. Muhakkak ki, Sen her şeye kâdirsin. Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin. Bizleri bağışla ve bizlere hayırlı rızıklar ihsan et.

Amin, Amin, Amin...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
22.02.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni hasetten kurtar; günahlardan koru; haramlardan geri durdur; sana karşı gelmeye cüretlendirme; tutkum sen olasın; senden gelen her şeye rıza göstereyim. Rızk, ihsan ve nimet olarak bana verdiğin şeyleri bereketli ve kutlu kıl. Tüm hallerimde beni her türlü kötülükten koru; ayıplarımı kimseye açma; beni kendi korumana al, kimse bana zarar veremesin.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin...Amin...Amin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt