Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (2 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAH (c.c) bütün inananlardan razı olur inşaALLAH...

Aşk-ı niyaz ederiz...

ALLAH'ım (c.c), Beni ve çocuklarımı namazı devamlı kılanlardan eyle, Ey Rabbimiz (c.c), dualarımızı da kabul eyle, hesap günü beni, annemi, babamı ve bütün Müslümanları bağışla. Müslümanları dinlerinde daim eyle, hayat şartlarını kolaylaştır. Onlara güven ver, borçlarını ödemede kolaylık ver. Hastalarına şifa ver. Uzakta olanlarına selamet ver. Gönüllerine ferahlık ver. Kalplarindeki kin ve nefreti gider. Onları birbirine ısındır. Peygamberlerinin (sav) yolunda sabit kıl. Düşmanlarına karşı onların yardımcısı ol Allah'ım (c.c)!

Amin...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
'' Ey Rabbimiz ,

bizi zalimlerle birlikte kılma .''

(araf - 47)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Canı Gönülden Amin..Amin...Amin...

Canı Gönülden Amin..Amin...Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım (c.c)! Kalbimi nifaktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hiyanetten temizle. Şüphesiz Sen (c.c) gözlerin hain bakışlarını ve gönüllerin gizlediğini bilirsin. Sen (c.c) bize yardım et.

Amin...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım ...!
Bizleri tövbeleri kabul olunanlardan eyle,
Bizlerin günahları denizler misali olsada affolunanlardan eyle,
Bizleri ahirette peygamber efendimizin (s.a.v.) sancağı şerifleri altında gölgelenenlerden eyle...

amin...amin....amin..........

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allâh'ım (c.c), bana işimde sebat, doğru yolda olduğum zaman kararlılık ve azim ver. Nimetine şükür ve Sana (c.c) güzel kulluk etmeyi nasib eyle. Bana selim kalb, doğru konuşan dil ver. Bana, ancak Sen'in (c.c) bildiğin tüm iyilikleri ver; ve ancak Sen'in (c.c) layıkıyla bildiğin tüm kötülüklerden beni koru! Sen'den (c.c) gizli kalmayan bilerek veya bilmeyerek işlediğim bütün günahlardan beni bağışla! Günahlarımı setret, beni bu dünyada ve âhirette günahlarım sebebiyle insanlar önünde mahcub ve rezil etme! Hatalarımızı, sevaplarla değiştir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.

secdenur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim,dualarını buraya yazan,yazamayan,yazacak olan müminlerin kalplerindeki dileklerini gerçekleştirir inşaAllah. Şu dünyada gerçekleşmese de inşaAllah, ecrini ahirette verir.

Amin.

Rabbim, sen bize yolundan gitmeyi nasip et. Hayırlı insanlarla karşılaştır, hayırlı işler yapmamızı nasip et. Dünyada ve ahirette iyilik ver. Rabbim, sen ömrümüzün sonunda imanlı olarak bizi kabul et huzuruna.

Amin.Amin.Amin

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım yaptığımız duaları kabul eyle..Dualarımızı daim eyle..Bizleri, doğru yoldan ayırma ..
Amin..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Ey kullarına her zaman hilmle muamele edip, onların günahlarını görmezden gelen Yüce Mevlâ'mız (c.c)! Bizler çok hatalar irtikâp ettik, çok günahlar işledik. Şimdi "Tevbeler tevbesi!" diyor, yüce huzurunda boyun büküyor, huşû ile iki büklüm oluyoruz. Şayet bizi cezalandıracak olursan adaletinle muamele etmiş olursun; yok eğer o hududu olmayan rahmet ve merhametinle muamelede bulunur ve affedersen, o da Sen'in (c.c) hayal sınırlarımızı aşan fazlındandır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allâh'ım (c.c), Sen'den (c.c) mağfiretini, bağış ve lutfunu, her türlü şer ve günahtan selâmeti, her türlü iyiliğe ermeyi, cennete ulaşıp cehennemden kurtulmayı dilerim. Allâh'ım (c.c), kalbimi hidâyete yönelt, dağınık işlerimi topla, perişanlığımı düzelt, rahmetinle âhiretimi koru, dünyamı yükselt, rahmetinle yüzümü ağart, işlerimi temizle, bana doğru düşünce ve olgunluk ilham eyle, fitne ve belaları benden sav, rahmetinle beni her türlü kötülüklerden koru.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Ey benim Rabb'im (c.c); biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi SEN (c.c) iyiliğe çevir, kutsuzluğu SEN (c.c) kutlu yap! Allah’ım (c.c) Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül SEN'in (c.c) güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN.. AMİN... AMİN...
Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık

Yüce ALLAH (c.c) İnşaALLAH bütün kardeşlerimizden razı olur...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Ey zengin olan, ey övülen, ey yoktan vâreden, ey kullarını (öldükten sonra tekrar diriltip) aslına iadeeden, ey pek merhametli, ey çok sevgili Allah'ım (c.c)! Helâlinden vererek bizi haram kıldığın şeylerden müstağni kıl. Tâatinle beni ma'sıyetten de müstağni kıl. Fazl u kereminle bizi Sen (c.c)'den başkasından müstağni kıl. Allah (c.c)'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl. Bize bâtılı da bâtıl olarak göster, ondan da kaçınmamızı bize nasîbeyle. Allah (c.c)'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Ey sırları bilen Allah (c.c)’ım! Bu varlıkların birbirlerini çekmelerinden, cezbetmelerinden lûtfun ile bize aman ver; bizi bunlarin cazibesine kapılmaktan kurtar da, Kendine (c.c) doğru çek! Sen (c.c), birbirlerini cezbeden, çekip duran varlıklardan çok üstünsün! Bu âciz ve günâhkar kullarını Sen (c.c) çek al; bu Sana (c.c) yaraşır! Onları bu dünya cazibesinden halâs et!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Ey sırları bilen Allah’ım (c.c)! Bu varlıkların birbirlerini çekmelerinden, cezbetmelerinden lûtfun ile bize aman ver; bizi bunlarin cazibesine kapılmaktan kurtar da, Kendine (c.c) doğru çek! Sen (C.C), birbirlerini cezbeden, çekip duran varlıklardan çok üstünsün! Bu âciz ve günâhkar kullarını Sen (C.C) çek al; bu Sana (c.c) yaraşır! Onları bu dünya cazibesinden halâs et!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

YaVekil

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun Aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu

--------------------------------------------------------------------------------

Cezallahü anna muhammeden sallallahü aleyhi ve selleme ma hüve ehlüh..

Allah cümlemizden razı olsun, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı affeylesin, borçlarımıza edalar nasip eylesin, dertlilerimize devalar, hastalarımıza şifalar, bizlere de sağlık, sıhhat versin, doğru yoldan ayırmasın RABBİM inşallah.

EY kalbimizdekini bilen, Ya Rezzak, Ya Kerim, Ya Vekil, Ya Erhamerrahimiyn Ya Erhamerrahimiyn Ya Erhamerrahimiyn Peygamber Efendimiz'in yüzü suyu hürmetine Sen'den başka el açıp yalvaracak kapımız yok, Senin herşeye gücün yeter ALLAHIM dualarımızı kabul et, görünür görünmez kazalardan, belalardan, kötü sözden, iftiradan koru, yolumuza ışık tut YA RABBİM. Amin.

Cezallahü anna muhammeden sallallahü aleyhi ve selleme ma hüve ehlüh..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Ya RABBENA ,

BİZ ANCAK SANA TEVEKKÜL KILDIK VE SANA GÖNÜL VERDİK...

VE DÖNÜŞ SANADIR....

BİZLERİ O KÜFREDENLERİN FİTNESİ KILMA...

VE BİZLERE MAĞFİRET BUYUR...

SEN AZİZ VE HAKİMSİN.........

Hz.İbrahim (a.s.)ın duası

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (c.c)’ım, hiç kuşkusuz, Sen (c.c), dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ne güzel dualar,bütün bu dualarınız için yürekten aminnnnnnnnnn diyorum...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ne güzel dualar,bütün bu dualarınız için yürekten aminnnnnnnnnn diyorum...

Yüce ALLAH (c.c) bütün müslümanlardan razı olur inşaALLAH ve Amin'lerimizi kabul buyurur.

Aşk-ı niyaz ederiz...

Allah (c.c)’ım, Hz.Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve bana dünya ve ahirette, hoşnutluk ve gazap halinde hatalardan korunmayı, sürçmelere duçar olmamayı nasip et. Beni genişlikte de, zor durumda kalıp ihlas ile Sana (c.c) yalvaranların yalvardığı gibi yalvaranlardan kıl. Hiç kuşkusuz, Sen (c.c) pek yücesin, övgüye layıksın.

Ve sallallahu aleyhi eşref-il-enbiyâi vel-mürselîn ve ehli beytihi ve ezvâcihi ve ashâbihi ecmaîn vel-hamdulillahi rabb-il-âlemîn

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt