Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım (c.c), Hz. Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve bedenimin gücü yetmese de, kuvvetim yetersiz kalsa da, gücümü aşsa da, malım ve sermayem çıkışmasa da, hatırımda olan veya unuttuğum, itaatin yönünde kendin için veya yaratıklarından biri için bana gerekli ve farz kıldığın her şeyi benden taraf öde. Ey Rabbim (c.c), nefsime uyarak ihmal ettiğim, ancak Sen'in (c.c), aleyhimde ihsan ettiğin farzları bol bağışınla ve geniş rahmetinle benden taraf öde (onlardan dolayı beni sorgulama). Çünkü Sen (c.c), ihsanı ve rahmetiyle her şeyi kuşatan cömertsin. (Onları benden taraf öde ki,) Sana (c.c) kavuşacağım gün iyiliklerimle takas edeceğin veya kötülüklerimi arttıracağın bir farz üzerimde kalmış olmasın, ey Rabbim (c.c).

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
bütün dualara canı gönülde Amin
allah razı olsun kardeşim
selam ve dua ile..

Yüce ALLAH (c.c) bütün müslümanlardan razı olur inşaALLAH.

Aşk-ı niyaz ederiz...

Allâh'ım (c.c), ey kalpleri çeviren Rabbim (c.c), kalbimizi Senin (c.c) dinin üzerinde sağlam tut. Allâh'ım (c.c), ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür. Allâh'ım (c.c), sevâbımızı arttır, eksiltme. Bizi yücelt, ulvîliklere yaklaştır, alçaltma; bize ver yoksun bırakma.

Rabbim (c.c), kardeşlerimizle aramıza ünsiyet, birlik, vefâ ve muhabbet ihsan et; aramızdaki soğukluğu, ayrılık ve nefreti kaldır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede kema-lillahi ve kema yeligu bikemalih.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.. Amin.. Amin... Allah razı olsun

Bütün müslümanlardan inşaALLAH...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Allah’ım (c.c), Hz. Muhammed (sav) ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbim (c.c)! Girişeceğim her işe doğruluk ve içtenlik üzere girmemi, bırakacağım her işten de doğruluk ve içtenlik göstererek çıkmamı sağla ve bana katından destekleyici bir güç bahşet!

Amin...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
ey rabbim (c.c)! Girişeceğim her işe doğruluk ve içtenlik üzere girmemi, bırakacağım her işten de doğruluk ve içtenlik göstererek çıkmamı sağla ve bana katından destekleyici bir güç bahşet!

Amin...

aminnn.... Inşallah ....

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Aşk-ı niyaz ederiz...

Allah’ım (c.c), Hz. Muhammed (sav) ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Ey Rabbim (c.c)! Girişeceğim her işe doğruluk ve içtenlik üzere girmemi, bırakacağım her işten de doğruluk ve içtenlik göstererek çıkmamı sağla ve bana katından destekleyici bir güç bahşet!

Amin...

Esselamu Aleyküm kardeşim..
Allah c.c. razı olsun
Dualarına yürekten Âmîn... Âmîn... Âmîn... diyorum..
Selametle kal..
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAH (c.c) bütün müslümanlardan razı olur inşaALLAH...

Aşk-ı niyaz ederiz...

Ya Rabbi (c.c), bizi işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!

Amin...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Amin..Amin...Amin...

Amin..Amin...Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
"Yâ Rabbî (c.c)! Kalbimizi SEN'den (c.c) başka şeye yönelmekten ve SEN'den (c.c) başkasıyla meşgûl olmaktan temizle. Bizi bizden al, bizim yerimize bizi kendinle doldur. Bizi başkalarına ve şeytana oyuncak yapma. Bize nûr bahşet. Duâlarımızı çabucak, kendi istediğin şekilde kabûl buyur. SEN (c.c) işitensin. SEN (c.c) bize yakınsın. SEN (c.c) duâlara icâbet edensin."

Amin... Amin... Amin...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım kalbimizden sevgini eksik etme...
Bizlere rahmet kapılarını hep açık tut.
Rahmet denizinden bir damla da bize nasip eyle...
Bizleri Rahmetinden, Peygamber Efendimizin(sas) şefaatinden mahrum eyleme...
Amin...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı

Aşk-ı niyaz ederiz...

Ya Rabbi (c.c), bizi işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!

Amin...

"Yâ Rabbî (c.c)! Kalbimizi SEN'den (c.c) başka şeye yönelmekten ve SEN'den (c.c) başkasıyla meşgûl olmaktan temizle. Bizi bizden al, bizim yerimize bizi kendinle doldur. Bizi başkalarına ve şeytana oyuncak yapma. Bize nûr bahşet. Duâlarımızı çabucak, kendi istediğin şekilde kabûl buyur. SEN (c.c) işitensin. SEN (c.c) bize yakınsın. SEN (c.c) duâlara icâbet edensin."

Amin... Amin... Amin...

Aimin.. Amin... Amin
allah razı olsun

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Aimin.. Amin... Amin
allah razı olsun

Selam ve dua ile...

Ey Rabbim (c.c); ey Rabbim (c.c); ey çok şefkatli olan; ey büyük nimetler veren; ey celal ve ikram sahibi! Hz. Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve SEN'den (c.c) istediğim, katında aradığım ve elde etmek için SANA (c.c) yöneldiğim tüm şeyleri bana ver. Onları benim için iste, mukadder et ve geçerli kıl. Onlardan benim için mukadder buyurduklarında bana hayır ve bereket ver. Onları vermekle bana lütufta bulun. Onlardan bana verdiklerinle beni mutlu eyle. Lütf u kereminden ve indindekinin bolluğundan istediğimden fazlasını bana ver. Çünkü SEN (c.c), çok zengin, çok cömertsin. Bunların ardından da ahiretin daha iyi olan nimetlerini ver bana; ey merhametlilerin en merhametlisi!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...Amin...Amin...

Amin...Amin...Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım (c.c),Lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim;
Bölücü değil, bağdaştırıcı olabilelim. Nefret olan yere sevgi,Yaralanma olan yere affedicilik, Kuşku olan yere inanç, Ümitsizlik olan yere ümit,
Karanlık olan yere aydınlık Ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet.
Allah'ım (c.c), Kusurları görenlerden değil, örtenlerden; Teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden; Anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden;Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, Sevenlerden olmamıza yardım et.Yağmur gibi hiçbir şey ayırdetmeyip Aktığı her yere canlılık bahşedenlerden; Güneş gibi hiçbir şey ayırdetmeyip Işığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan; Toprak gibi her şey üstüne bastığı halde Hiçbir şeyini esirgemeyip Nimetlerini herkese verenlerden; Ve gece gibi, ayıp ve kusurları sarıp örten, Alemin dinlenmesine imkân hazırlayanlardan olmayı bize lütfet.
Alan değil, veren ellerin; Affedici olduğu için affedilenlerin;
Hakk (c.c) ile doğan, Hakk (c.c) ile yaşayan ve Hakk (c.c) ile ölenlerin Ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların Safına katılmayı bize nasip eyle.

AMİN...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm

Esselamu Aleyküm

Selam ve dua ile...

Ey Rabbim (c.c); ey Rabbim (c.c); ey çok şefkatli olan; ey büyük nimetler veren; ey celal ve ikram sahibi! Hz. Muhammed (sav) ve âline salat eyle ve SEN'den (c.c) istediğim, katında aradığım ve elde etmek için SANA (c.c) yöneldiğim tüm şeyleri bana ver. Onları benim için iste, mukadder et ve geçerli kıl. Onlardan benim için mukadder buyurduklarında bana hayır ve bereket ver. Onları vermekle bana lütufta bulun. Onlardan bana verdiklerinle beni mutlu eyle. Lütf u kereminden ve indindekinin bolluğundan istediğimden fazlasını bana ver. Çünkü SEN (c.c), çok zengin, çok cömertsin. Bunların ardından da ahiretin daha iyi olan nimetlerini ver bana; ey merhametlilerin en merhametlisi!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allah'ım (c.c),Lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim;
Bölücü değil, bağdaştırıcı olabilelim. Nefret olan yere sevgi,Yaralanma olan yere affedicilik, Kuşku olan yere inanç, Ümitsizlik olan yere ümit,
Karanlık olan yere aydınlık Ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet.
Allah'ım (c.c), Kusurları görenlerden değil, örtenlerden; Teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden; Anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden;Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, Sevenlerden olmamıza yardım et.Yağmur gibi hiçbir şey ayırdetmeyip Aktığı her yere canlılık bahşedenlerden; Güneş gibi hiçbir şey ayırdetmeyip Işığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan; Toprak gibi her şey üstüne bastığı halde Hiçbir şeyini esirgemeyip Nimetlerini herkese verenlerden; Ve gece gibi, ayıp ve kusurları sarıp örten, Alemin dinlenmesine imkân hazırlayanlardan olmayı bize lütfet.
Alan değil, veren ellerin; Affedici olduğu için affedilenlerin;
Hakk (c.c) ile doğan, Hakk (c.c) ile yaşayan ve Hakk (c.c) ile ölenlerin Ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların Safına katılmayı bize nasip eyle.

AMİN...

Canı gönülden;
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Rahman c.c. Razı olsun

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım !

göz açıp yumuncaya kadar bile beni nefsimin eline bırakma .

Hz.Muhammed (s.a.v.)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt