Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık.
Amin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
ALLAH razı olsun kardesım hemen bi kagıda not ettım ALLAHA EMANET OL DUALARINI DA EKSİK ETME BİZLERDEN..
bu güzel dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
Afranur kardeşim.ALLAH razı olsun.ben bu duayı sizin yazdıgınız günden beri okuyorum.unutmamak için gözümün önünde bir kagıtta yazıp duvara astım.çok güzel bir dua kısa ve öz.ALLAH okudugumuz dualarımızı kabul etsin.A.E.O.
Kardeşim ellerine sağlik çok güzel bir dua allahim kabul etsin inşallah birşey sorucam izninle acaba bu duanin arapçasi varmi yoksa türkçe olarakmi okunuyor sağolasin allaha emanet ol
ecmain olsun kardeşim selametleÇok güzel bir paylaşımdı Allah razı olsun sabahtan beri okuyorum gerçekten çok güzel bir dua
kardeşim emeğine sağlık bu duanın arapçası varsa yazarsan çok daha ii olur tşk.
ecmain olsun kardeşim selametleAllah razı olsun...
kardeşim bu duanın arapcası bende yok malesef.arapca yazılışı var ama oda çok silik okuyamıyorum.selametle
hayır nagehancım konu başında da yazdığım gibi değerli bir büyüğüm verdi bu duayı bana.kendi de bazı sıkıntılar yaşamış bu duanın çok etkili olduğunu söylemişler ve vermişler.o büyüğümde benimle paylaştı bende sizinle paylaştım.kağıt fotokopi olduğu için çok silikdi.selametleduanın adını biliyorsan belki ben bulabilirim selametle