Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

rafo1

Kayıtlı Kullanıcı
allah (c.c)geçmişlerinin kabrini nurlandırsın

hilaynur_1986

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardesım hemen bi kagıda not ettım ALLAHA EMANET OL DUALARINI DA EKSİK ETME BİZLERDEN..

çiğtanesi

Kayıtlı Kullanıcı
bu güzel dualarınız için hepinizden Allah razı olsun

hilaynur_1986

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim ama anlamadigim sey menfaat veren ilim isterim oraya anlamadim ksruma bakmayin allah tkar razi olsun

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Afranur kardeşim.ALLAH razı olsun.ben bu duayı sizin yazdıgınız günden beri okuyorum.unutmamak için gözümün önünde bir kagıtta yazıp duvara astım.çok güzel bir dua kısa ve öz.ALLAH okudugumuz dualarımızı kabul etsin.A.E.O.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Afranur kardeşim.ALLAH razı olsun.ben bu duayı sizin yazdıgınız günden beri okuyorum.unutmamak için gözümün önünde bir kagıtta yazıp duvara astım.çok güzel bir dua kısa ve öz.ALLAH okudugumuz dualarımızı kabul etsin.A.E.O.

nevincim çok sevindim okuduğuna rabbim kabul etsin inşallah tüm dualarımız ve hepimizden razı olsun inşallah.selametle

ÖMEREFE

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim ellerine sağlik çok güzel bir dua allahim kabul etsin inşallah birşey sorucam izninle acaba bu duanin arapçasi varmi yoksa türkçe olarakmi okunuyor sağolasin allaha emanet ol

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir paylaşımdı Allah razı olsun sabahtan beri okuyorum gerçekten çok güzel bir dua

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim ellerine sağlik çok güzel bir dua allahim kabul etsin inşallah birşey sorucam izninle acaba bu duanin arapçasi varmi yoksa türkçe olarakmi okunuyor sağolasin allaha emanet ol

amin kardeşim.bana bu duayı verdiklerinde kağıtta arapça yazılışı ve bu sizinle payşaltığım meali vardı.kağıt fotokopi olduğundan arapca çok silikdi okunmuyodu kardeşim.yani var araçası var selametle

nagehan41

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim emeğine sağlık bu duanın arapçası varsa yazarsan çok daha ii olur tşk.

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
allah razı olsun.. o kadar güzel yazmışsınki rabbim bizleri bağışlasın.... selam ve baki dua ile...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
duanın adını biliyorsan belki ben bulabilirim selametle
hayır nagehancım konu başında da yazdığım gibi değerli bir büyüğüm verdi bu duayı bana.kendi de bazı sıkıntılar yaşamış bu duanın çok etkili olduğunu söylemişler ve vermişler.o büyüğümde benimle paylaştı bende sizinle paylaştım.kağıt fotokopi olduğu için çok silikdi.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt