Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
amiiin amin inşaallah.
Mevla razı olsun ablacığım.
selamun aleykum ve rahmetullah

FuRNa_53

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu duaların hepsini sabah evden çıkarken okurum okuya okya okula giderim.unutunca içime bi karatı çöküyo rahatsız oluyorum

hasan43

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun
ALLAH samimi inanan kulları her daim yardımcı olsun

bildiklerimi ne olur paylaşalım sadece bu sitede değil günlük hayatımızda inanın bilmeyip ihtiyacı olan insanlar çok
insanların görüşüne aldırmadan ve ön yargılı olmadan bütün bildiğimiz duaları ve bilgilerimizi paylaşalım

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm herkese hayırlı gecelr arkadaşlar belki bu konuyla çok alakalı değil ama bişey sormak istiyorum döngel duası die bir dua duydum bu gün çok merak ettim acaba bu dua hakkında bilgisi olan biri warmı???

derya_1988

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm sagolasın ablacıgım
rabbim herseyı kalbınıze göre versın

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
.

Burnunuz ganamaya . . .

Hergünebirdua-S.Demirci

oZBaYSeRaFeTTiN

Kayıtlı Kullanıcı
S,a.ALLAH Razi oLsun Sizden...
InsaAllah. GunLuk yasantimizda bu GuzeL DUA'Lari okudugumuzda,
HayirLisi iLe Her seyin Daha da GuzeL olacagini BiLmesi ama gercekten ictenLikLe oluyorsa,
GuzeL GozLe bakan Sonucta GuzeL gorur,GuzeL GorenLerde GuzeL dusunur insaAllah...
CumLemizin DUA'lari KabuL oLmasi diLekLerimle insaAllah...
Allah'a emanet olun...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbimiz !

Bizden iyi bildiğin kalbimiz senin elinde .

Yaşamamiz senin elinde .

Umut etmemiz senin elinde .

Bize bizden yakın olan Rabbimiz , içimize ümit ver ,

sükun ver , dilimize dua ver ...

amin ... Amin ...amin ...

gece21

Kayıtlı Kullanıcı
Hergün okunmasi gereken dualar (dosya halinde)

Hergün okunmasi gereken dualar (dosya halinde)

Ewet Arkadaşlar Size Kendi Hazırlamış Oldugum Bir Dosyayı Sunacam... İçinde Her gün Okunması Gereken Dualar var... Begenilerinize Sunuyorum... Birkaç Sitede Daha Yayınlayacam ... Eğer İyi Bi Begeni Toplarsa Kitap Haline Getirme ve Bir WebSitesine Dönüştürme Gibi Düşüncelerimde Var... Yorumlarınızı Bekliyorum... Allah (c.c) Dualarınızı Kabul eylesin... Bilgi PAylaştıkça Çogalır .... Dosyanın Boyutu 30 Kb....

TIKLA İNDİR
Arkadaşlar Dosya Microsoft Excell 2007de Hazırlandı... Herkeste Açılmayabilir...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbimiz , bizi zalimlerle birlikte kılma .

araf - 47

..Muamma..

Kayıtlı Kullanıcı
Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205

Dedim: Bu da senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur-22

Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir. Hud-90

Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe-104

Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı.
Dedin: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2) غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِِ ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir. Ğafir-2/3

Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer-53

Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135

Dedim: Ne kadar güzelsin ALLAH'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum.
Dedin: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ Şüphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.
Birden 'İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var' dedim.
Sen de أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
'ALLAH kuluna yetmez mi?' (Zümer-36) dedin.

Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar! ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur. Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir. Ahzap-41/43

Kendi kendime dedim: ALLAH'ım seni çok seviyorum.

..Muamma..

Kayıtlı Kullanıcı
Halimiz Sana ayan .. dün ayrı bi isyan bugun ayrı bi isyan.. ne iradelerimizde fer kaldı ne dizlerimizde derman.. herşeye ragmen kararttıgımız kaderimiz Senin elinde.. liyakatimize gore degil istihkakımıza bakarak nolursun ihsan ustune ıhsan.. Ey Dertlerımıze Derman!

..Muamma..

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rab! Ne azabına dayanacak halim ne de Rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur.. Vefasızlık edip Senden uzak kalsam da halim Sensiz edemeyecegimi haykırmaktadır.. Vefasızlıgım nispetinde degil ihtiyacım nispetinde Senin lütfuna talibim.. Ey bütün kapıları acan Rabbim! Hayra goturen kapılar ac bizlere.. ..amin
..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım !

göz açıp yumuncaya kadar bile beni nefsimin eline bırakma .

Hz.Muhammed (s.a.v.)

..Muamma..

Kayıtlı Kullanıcı
Uyandır bizi Rabbim kendımızden memnun olup derınlemsıne uykuya dalarsak.. Uyandır bizi Rabbim sahıp olduklarımızın cokluguyla avunup Sana muhtaclıgımızı unutursak.. Uyandır bizi Rabbim Senden ötürü sevmeyı unutur da nefsımız ıcın sevmeye baslarsak.. ..amin.. O'nun rızası ıcın sevenlerden oluruz ıns..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Kimsesiz bir kimse yok ,

her kimsenin var kimsesi.

Kimsesiz kaldım meded ,

ey kimsesizler kimsesi.......

berat05

Yönetici
allahim senden daimi iman isterim.huşu dolu kalp isterim.menfaat veren ilim isterim.doğru sadik itikat isterim.dört dörtlük din isterim.bütün belalardan afiyet isterim.afiyetin tamamini isterim.afiyetin tamaminin devamini isterim.afiyetin üzerine şükür isterim.insanlara muhtaç olmamayi senden isterim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık.
Amin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt