canım çok daha güzel günler gelecek.gör bak.RABBİM sevdiği kulunun eline bir toplu iğne batsa onun acısı kadar günahını silermiş.her acı bir günahın silinmesine vesile oluyormuş.sevdiği kullarına temizlenip gelsin diye dert çok veriyor ablacımRABBİM.ama bak birtanem sonuna yaklaştın bir çok ders aldın ve büyüdün ablacım.hem sen hem yüreğin .her acı bir deneyim oluyor ablam .olsun ablacım bu günümüzede şükür.inşallah biter ablacım ilaçlar ve yorgunluğun.bu acılar inşallah bitecek ablacım.elele atlatılacak bu süreç ablacım.dualarımdasın.ALLAHA emanet ol birtanem.
selamün aleyküm ablacım walla çok kötüyüm bugün grip olmuşum kontrolede gidemedin bugün inşallah yarın gitcem birirni bitirdik derken diğeri başladı olsun ben gribi artık baş ağrısı gibi olarak görüyorum yeterki diğeri geçsin ve bidahada göstermesin rabbim allahın bugününede çok şükür sıkıntılar sona eriyor dedin gibi bu hastalıkdan çok şey öğrendim rabbim bana bunu sınav olarak verdi inşallah hakkıyla verebilmişimdir allah razı olsun ablacım sağol a.e.o