SelAMÜN aleyküm kardeşlerim ben 21 yaşında tüberküloz hastasıyım yani verem ve yaklaşık 6 aydır tedavi görüyorum rabbim beni büyük bi sınavdan geçiriyor bugünkü gününeçok şükür diyorum asla isyan etmiyorum dularda benide unutmayın lütfenn allah a emanet olun
selamün aleyküm ablacım.nasıl oldun biraz daha iyimisin diye sormak istedim .RABBİMİN izniyle şu mübarek günlerde herşey çok güzel olacak ablacım.bak çoğu bitmiş az bir şey kaldı.sadece ALLAHTAN umudunu kesme ablacım.dualarımızdasın hep.ALLAHA emanet ol ablacım.
selamün aleyküm ablacım allah a çok şükür iyiyim hiçbi etkisi yok şuan ne gece terlemeleri ne öksürük nede halsizlik aşırı derecede zayıflamıştım 45 kilodan 38 kiloya düşmüştüm allah a çok şükür şuan 46 kiloyom rabbim hepinizden razı olsun beni dularda yalnız bırakmadınız tedavimde 6 gün sonra bitiyor allah ın izni ile beni düşünüp tekrardan yazdın için rabbim razı olsun allahıma emanet ol canımmm
canım o ne demek öyle elbette düşüneceğim.hep aklımda ve dualarımdasınız.oh bak ne güzel 46 kiloya çıkmışsın.6 gün kalmış canım.RABBİM sana hep kolaylık versin ablacım acil şifalar versin.izler hep yanındayız sakın unutma.ALLAHA emanet ol canım.
allah binlerce kez razı olsun sizlerden sizden aldım destekle ayakta durmayı öğrendin hergün kendimi yiyip bitiriyordun neden böle oldu diye bu derdi rabbim verdi ondan gelene boynumuz kıldan ince çok şükür rabbim bana şifasını da ihsan eyledi ilaçlarda sadece birer vesile çok mutluyum tedavim bitiyor hergün bi yığın ilaç içmekten kurtuluyorum rabbim kimselere dert verip derman aratmasın
allah razı olsun ablacım walla çok duygulandırdın beni şimdi zırıl zırıl ağlıyorum sıkıntılı dönemlerimde yanımda kimseler yoktu sizden başka vuslata az kaldı inşallah sağolasın sizleri çokkk seviyorum hep yanımda olun lütfen sizlere çok ihtiyacım var
bitanem ALLAH sendende razı olsun ne demek.ağlama ne olur kıyamam ben o güzel gözyaşlarına .hem ağlıyacaksak bile artık sevinçten güzel haberlerden ağlıyacağız hep birlikte.canım bende seni çok seviyorum.bak sen ne kadar güçlü birisin.kolaymı herkes senin kadar güçlü olamaz.bak helal olsun sana.yalnız değilsin canım asla akılndan çıkarma.Öncegüzel RABBİM ailen ve bizler varız.hep yanındayım hep dualarımdasın.seni çok seviyorum birtanem.gör bak mutlu günler çok yakın.güneş tüm ışıklarıyla senin üstüne doğıyor birtanem.hisset onun sıcaklığını ben hep yanındayım canım.dularımdasın .ALLAHA emenat ol birtanem.