Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:) (2 Kullanıcı)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:)

hakkım helal olsun rabbim sizi kazadan beladan korusun keşke bende gidebilsem ama herkese batıyorum :( a.e.o

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM HAKKIM HELAL OLSUN VARSA.YOLUN AÇIK OLSUN.

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
yun_us25 yazdı:
ÇÖL GÜLÜ KARDEŞİM BENDE ARKADAŞLAR GİBİ SİZİN TOPYEKÜN GİDECEĞİNİZİ SANDİM..NEYSEKİ KISABİR ARA ...
AMA FAZLA UZAKLAŞMA SİZE BORCUM VAR...:DBİLMEM HATIRLARMISIN DAHA FORUMDA YENİYDİM BİR SORU SORMUŞTUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN YAŞIYLA İLGİLİ KİMSE CEVAP VERMEMİŞTİ SADECE SİZ VE TORON KARDEŞİMİZ CEVAP VERMİŞTİ.GERÇİ TORON KARDEŞİMİZİ DAHA GÖREMİYORUZ AMA OLSUN BEN UNUTMADIM...
İNŞAALLAH RABBİM YOLUNUZU AÇIK KILAR,KAZASIZ BELESIZ HAYIRLI BİR YOLCULUK GEÇİRİRSİNİZ..​

Ya ben unutmuştum o borcu kardeşim nerden aklına geldi hem ben demiştimya hiç önemi yok kalsın boşver..
Hem beni nerden bulupta vereceksin:) Ben helal ettim merak etme hem düşünmüşsün ya o bile yeter Allah c.c. razı olsun..
Toron kardeşimiz de Kalb-i Selim oldu haberin olsun:)
Ben bu saatten sonra bidaha giremem artık hepiniz Allah'a emanetsiniz..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)B)B)B)

Evet katılıyorum. Kalsın. Düşünmen yetirliydi. Bana hediyemi vermek istiyorsun? O zaman bu acizane kardeşine güzel bir Dua et, bende "Amin" diyeyim. Bir Müslüman kardeşine en güzel hediye bu olsa gerek. Başka ne olabilir ki? Haydin Allahaısmarladık... B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
hakkım helal olsun rabbim sizi kazadan beladan korusun keşke bende gidebilsem ama herkese batıyorum :( a.e.o

Selamun aleykum..
Herkeze batıyorum da ne demek kardeşim??
Bize batmıyorsun bak öyle düşünme benceB)

Kaan Erdem

Yönetici

SA KARDEŞİM.SANIRIM DÖNDÜNÜZ.HOŞ GELDİN.ALLAH CC EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt