desertrose yazdı:
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm canım kardeşim.. ya başlığı gördüm içim gitti bir an nasıl oldum yaa.. neyse ki uzun süreli bir ayrılık değil bu.. güzel kardeşim.. öncelikle özlem duyduğun o yerleri göreceksin. bunda senin adına çok sevindim..oraların tadını çıkar inşallah.. üzüldüğüm de 10 günlüğüne de olsa kendini özleteceksin, burda yokluğun belli olacak bizim hakkımız geçmemiştir, geçmişse de helal hoş olsun kardeşim, sen de helal et inşallah..Rabbim yolunuzu açık eylesin .. en kısa zamanda seni yine burda görmek duasıyla inşallah. En Emin'e emanetsin..B)B)B)
Aleykum selam canım kardeşim ne yaptın ağlattın beni ya Allah razı olsun güzel sözlerin için çok duygulandım vede sevindim.. Bende sizleri çok özliycem ve yokluğunuzu hissedicem
Neyseki sadece 10 gün yokum geri gelicem inşaAllah merak etmeyin
Allah'a cc emanetsin güzel kardeşim senin yerin bir başkaydı kendine iyi bak..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)B)B)B)
m_muaz yazdı:
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM
BENDE İLK BASTA BASLIGA TAKILDIM AMA OKUYUNCA SEVINDIM KISA SÜRELİĞİNE İMİŞ..HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN EBEDEN VE DAİMEN RABBİM HAYIRLI YOLCULUKLAR NASİP EDER SANA İNŞ..SELAMETLE KAL KARDEŞİM..
sert yazdı:
Selamun aleyküm kardeşim.Seninle hemşeri çıktık.Ben de Amasya doğumluyum ama oraları görmek hiç nasip olmadı.İnşaAllah birgün yolum düşer.O yüzden benim yerime de dolaş şu resimlerdeki yeşillik ve sulak alanlarda.Şimdi nasıl isterdim o buz gibi sulardan kana kana içmeyi ahhhhhhhhhhh......
desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşlerim..
Hepiniz hakkınızı helal edin ne olur..
Cumartesi günü köyüme gitmek için yola çıkıyoruz ailece inşaAllah..
Gidipte dönmemek var dönüpte bulmamak var demişler, o yüzden sizden helallik istiyorum..
Benim eğer hakkım varsa baştan sona kadar helal olsun Rabbimin şahitliğinde..
Kısmetse inşaAllah 10 gün sonra dönüyorum..
Okadar çok özlemiştimki anlatamam, bu sene gitmek için hiç umudum yoktu ama Rabbim izin verdi ve uzun yıllar sonra ailece gitmemizi nasip etti..
Bu yüzden çok mutluyum, hepinizi Rabbime emanet ediyorum beni unutmayın inşaAllahB)B)B)
Allah c.c. rızası için hepinizi çok seviyorumB)B)B)
B)Amasya/Taşova/Tatlıpınar köyüB)
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm...Hayırlı yolculuklar kardeş... Allaha emanet ol... Allah(c.c) kazasız belasız gidip gelmeni nasip eylesin inşallah.....Amin.
desertrose yazdı:
Gidipte dönmemek var dönüpte bulmamak var demişler, o yüzden sizden helallik istiyorum..
Okadar çok özlemiştimki anlatamam, bu sene gitmek için hiç umudum yoktu ama Rabbim izin verdi ve uzun yıllar sonra ailece gitmemizi nasip etti..
Bu yüzden çok mutluyum, hepinizi Rabbime emanet ediyorum beni unutmayın inşaAllahB)B)B)
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
AFRA_NUR yazdı:
aleyküm selam kardeşim hakkımız varsa benden yana helal olsun sende helal et.
bide bişi diyebilirmiyim????ya nolur benide götürrrrrrrr bu resimde ki yerler çok güzel görünüyo neresi bilemedim ama bende gelcem bende bende bende banane
hayırlı yolculuklar olsun inşallah selametle gidip dönün
A.E.O.
B)B)B)
CENNET GULU yazdı:
BEN DE BAŞLIĞI GÖRÜNCE SİTEDEN AYRILIYORSUN ZANNETTİM ABLA..
hafize yazdı:
desertrose yazdı:
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Shot at 2007-06-28
Hakkım kat kat helal olsun bu resimdeki köyemi gidiyorsun bayıldım bayıldım ne olur benide götür çok güzel ya köyüne benden selam söyle B)B)B)
desertrose yazdı:
CENNET GULU yazdı:
BEN DE BAŞLIĞI GÖRÜNCE SİTEDEN AYRILIYORSUN ZANNETTİM ABLA..
Yok canım benim neden siteden ayrılayım 10 gün yokum sadece..
Hakkını helal et oldumu, gidipte dönmemek, dönüpte bulmamak varB)B)
Allah'a emanet ol cennet şekeri Kendine iyi bak Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)
deren75 yazdı:
s.a.hayırlı yolculuklar memleketiniz çok güzelmiş yemyeşil hakkımız varsa helal olsun.memleketinize bizdende selamlar...
Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm Ortak
Hayirli Ugurlu git gel insallah
eger bi hakkim var ise helali hos olsun...
Allah´a Emanet OlB)