Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:) (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:)

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU NASIL BAŞLIK BU NASIL ŞAKA YAHU KARDEŞİM YEMİN EDERİM FORMU ACARKEN ELİM TİTREDİ KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN AMA Bİ ŞARTLA GELİ GELMEZ YAZILARINI BEKLİYORUZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM BENİMDE HAKKIM YOKTUR VARSADA HELAL OLSUNB)B)B)B);)

EFSUN-C

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm yolunuz açık olsun güle güle gidip gelin inşallah Hakkım yoktur varsa da helal olsun. asıl siz helal edin faydalandığımız çok paylaşımlarınız var. selametle

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
selamun aleyküm güzel kardeşim..ben de şok oldum başlığı okuyunca ya:( çok şükür ayrılığın uzun süreli olmayacakmış;) Eğer hakkımız geçmişse helal olsun ebeden..sen de helal et inşaAllah kardeşim... ben de memlekete gideceğim kardeşim ağustos başı gibi..sizlerden 1 ay nasıl ayrı kalırım diye düşünür oldum şimdiden..:( Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin inşaAllah..yolculukta bizlere de dua etmeyi unutma inş..yolcunun duasının kabul olacağını buyuruyor ya Efendimiz (sav.)..
Selametle kal kardeşim..Rabbime emanetsin inş;)B)B)

Aleykum selam canım kardeşim.. Benim hakkımda helal olsun inşaAllah..
Hadi ben 10 gün yokum ya sen 1 ay nasıl bırakıp gideceksin bizi ??????:eek:
Vallahi insanın sevdiklerinden ayrılması çok zor kardeşim..
Sizde bana dua edin inşaAllah hayırlısıyla gidip gelelim:) Allah'a emanetsin kardeşim selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU NASIL BAŞLIK BU NASIL ŞAKA YAHU KARDEŞİM YEMİN EDERİM FORMU ACARKEN ELİM TİTREDİ KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN AMA Bİ ŞARTLA GELİ GELMEZ YAZILARINI BEKLİYORUZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM BENİMDE HAKKIM YOKTUR VARSADA HELAL OLSUNB)B)B)B);)

Aleykum selam güzel abim..
Bana verdiğiniz değer için Allah c.c. razı olsun..
Hakkın olmaz olurmu çok var hemde.. Sağolasın abim inşaAllah dönmek nasip olur hayırlısıyla..;)
Sende Allah'a emanetsin.. Selam ve dua ileB)B)B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

yoktur ama varsa helal olsun sende helal et.Allah a emanet ol

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm güzel kardeşim..ben de şok oldum başlığı okuyunca ya:( çok şükür ayrılığın uzun süreli olmayacakmış;) Eğer hakkımız geçmişse helal olsun ebeden..sen de helal et inşaAllah kardeşim... ben de memlekete gideceğim kardeşim ağustos başı gibi..sizlerden 1 ay nasıl ayrı kalırım diye düşünür oldum şimdiden..:( Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin inşaAllah..yolculukta bizlere de dua etmeyi unutma inş..yolcunun duasının kabul olacağını buyuruyor ya Efendimiz (sav.)..
Selametle kal kardeşim..Rabbime emanetsin inş;)B)B)

Aleykum selam canım kardeşim.. Benim hakkımda helal olsun inşaAllah..
Hadi ben 10 gün yokum ya sen 1 ay nasıl bırakıp gideceksin bizi ??????:eek:
Vallahi insanın sevdiklerinden ayrılması çok zor kardeşim..
Sizde bana dua edin inşaAllah hayırlısıyla gidip gelelim:) Allah'a emanetsin kardeşim selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)

Haklısın canım kardeşim...Nasıl ayrılırım ben de bilmiyorum ya...sizleri Rabbimin rızası için çook seviyorum..artık arada bir kaçarım merkeze..internet kafeye;):D Dualarımdasın her daim güzel kardeşim..Hayırlısıyla git gel,bekliyoruz inş kardeşim ..kendine iyi bak inş..B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

EFSUN-C yazdı:
selamün aleyküm yolunuz açık olsun güle güle gidip gelin inşallah Hakkım yoktur varsa da helal olsun. asıl siz helal edin faydalandığımız çok paylaşımlarınız var. selametle

Aleykum selam kardeşim çok sağolasın..
Benimde hakkım varsa helali hoş olsun inşaAllah..
Allah'a emanet ol selam ve dua ile..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...HELAL OLSUN EĞER BİR HAKKIM VAR İSE...B)...SAYFAYI AÇARKEN ÜZÜLEREK AÇMIŞTIM...GÜLE GÜLE GELİP GİTMEK NASİP ETSİN DİYORUM ...BEN AMASYA DA İKAMET EDİYORUM BABAMIN İŞİ DOLAYISIYLA...AMASYA ÇOK GÜZEL AMA TAŞOVA YI GÖRMEK NASİP OLMADI:(:(:(ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. DESERTROSE KARDEŞİM.Bİ AN ÜZÜLDÜM AÇIKÇASI KÖKLÜ GİDİYOSUN SANDIM.AMA ÖYLE DEĞİLMİŞ İYİKİ.BİZİM İÇİNDE GEZ KARDEŞİM GİTTİĞİN YERLERİ.RABBİM HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN.SELAMETLE.RABBİM'E EMANETSİNİZ....B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

nihalim yazdı:
S.A...HELAL OLSUN EĞER BİR HAKKIM VAR İSE...B)...SAYFAYI AÇARKEN ÜZÜLEREK AÇMIŞTIM...GÜLE GÜLE GELİP GİTMEK NASİP ETSİN DİYORUM ...BEN AMASYA DA İKAMET EDİYORUM BABAMIN İŞİ DOLAYISIYLA...AMASYA ÇOK GÜZEL AMA TAŞOVA YI GÖRMEK NASİP OLMADI:(:(:(ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...

Aleykum selam güzel kardeşim sağolasın..
Yolun düşerse Taşovaya, bizim köyede beklerim inşaAllah.. Bizim köy Taşovaya baya uzak gerçi dağlarda kalıyor, yaklaşık yarım saat yol var ama gelirsen pişman olmazsın;)
Sende Allah'a c.c. emanetsin kardeşim selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

desertrose yazdı:
nihalim yazdı:

Aleykum selam güzel kardeşim sağolasın..
Yolun düşerse Taşovaya, bizim köyede beklerim inşaAllah.. Bizim köy Taşovaya baya uzak gerçi dağlarda kalıyor, yaklaşık yarım saat yol var ama gelirsen pişman olmazsın;)
Sende Allah'a c.c. emanetsin kardeşim selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)

S.A...İNŞALLAH...SİZDE BUYRUN YOLUNUZ DÜŞERSE...SELAM VE DUA İLE...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Sefine-i Hayat yazdı:
S.A. DESERTROSE KARDEŞİM.Bİ AN ÜZÜLDÜM AÇIKÇASI KÖKLÜ GİDİYOSUN SANDIM.AMA ÖYLE DEĞİLMİŞ İYİKİ.BİZİM İÇİNDE GEZ KARDEŞİM GİTTİĞİN YERLERİ.RABBİM HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN.SELAMETLE.RABBİM'E EMANETSİNİZ....B)

Aleykum selam kardeşim..
Yok köklü gidermiyim hiç burda birsürü çok sevdiğim kardeşlerim varken:) Çok sağol kardeşim benim hakkım helal olsun.
Selam ve dua ile Allah'a c.c. emanet ol sende kardeşim..
SelametleB)B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Sefine-i Hayat yazdı:

Aleykum selam kardeşim..
Yok köklü gidermiyim hiç burda birsürü çok sevdiğim kardeşlerim varken:) Çok sağol kardeşim benim hakkım helal olsun.
Selam ve dua ile Allah'a c.c. emanet ol sende kardeşim..
SelametleB)B)

UNUTMUŞUM KARDEŞİM BENİMDE VARSA HAKKIM HELAL OLSUN.TEKRAR HAYIRLI YOLCULUKLAR.SELAMETLE...B)

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum
Bu konu başlığını görmekten bıktık usandık. 2-3 ay önce çok moda olmuştu bu başlık "BEN GİDİYORUM" :mad: Köyüme gidiyorum felan de barii bu ne biçim başlık insanını ödünü patlatıyorsunuz :):):) Neyse Hayırlı bir şekilde kazasız belasız git ve gel İnşAllah. Köyümü bende özledim aşağı-yukarı 2 senedir gitmiyorum. Köyün çok güzelmiş Tam bir Doğa harikası Rabbim ne güzelde yaratmış çiçekleri böcükleri. Aman dikkat et sıcakların başlamasıyla Kene kabusu geri döndü Dışarı fazla çıkmamanı tavsiye ederim çıkarsanda gölgelerde dur. Ailenede tembih et. Hakkım yoktur ama varsada helal olsun. Allah yolunu açık etsin. Allahaısmarladık... B)

B)B)B)​

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com

ÇÖL GÜLÜ KARDEŞİM BENDE ARKADAŞLAR GİBİ SİZİN TOPYEKÜN GİDECEĞİNİZİ SANDİM..NEYSEKİ KISABİR ARA ...
AMA FAZLA UZAKLAŞMA SİZE BORCUM VAR...:DBİLMEM HATIRLARMISIN DAHA FORUMDA YENİYDİM BİR SORU SORMUŞTUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN YAŞIYLA İLGİLİ KİMSE CEVAP VERMEMİŞTİ SADECE SİZ VE TORON KARDEŞİMİZ CEVAP VERMİŞTİ.GERÇİ TORON KARDEŞİMİZİ DAHA GÖREMİYORUZ AMA OLSUN BEN UNUTMADIM...
İNŞAALLAH RABBİM YOLUNUZU AÇIK KILAR,KAZASIZ BELESIZ HAYIRLI BİR YOLCULUK GEÇİRİRSİNİZ..​

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:
ÇÖL GÜLÜ KARDEŞİM BENDE ARKADAŞLAR GİBİ SİZİN TOPYEKÜN GİDECEĞİNİZİ SANDİM..NEYSEKİ KISABİR ARA ...
AMA FAZLA UZAKLAŞMA SİZE BORCUM VAR...:DBİLMEM HATIRLARMISIN DAHA FORUMDA YENİYDİM BİR SORU SORMUŞTUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN YAŞIYLA İLGİLİ KİMSE CEVAP VERMEMİŞTİ SADECE SİZ VE TORON KARDEŞİMİZ CEVAP VERMİŞTİ.GERÇİ TORON KARDEŞİMİZİ DAHA GÖREMİYORUZ AMA OLSUN BEN UNUTMADIM...
İNŞAALLAH RABBİM YOLUNUZU AÇIK KILAR,KAZASIZ BELESIZ HAYIRLI BİR YOLCULUK GEÇİRİRSİNİZ..​

yu_nus25 abi Toron benim, ismimi değiştirdim :D Nasılsın iyimisin İnşAllah. Allah'a emanet ol. Vesselam. Hayırlı yatsılar herkeze. Herkezin Gecesi (Cuma) Mübarek oLsun.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum
Bu konu başlığını görmekten bıktık usandık. 2-3 ay önce çok moda olmuştu bu başlık "BEN GİDİYORUM" :mad: Köyüme gidiyorum felan de barii bu ne biçim başlık insanını ödünü patlatıyorsunuz :):):) Neyse Hayırlı bir şekilde kazasız belasız git ve gel İnşAllah. Köyümü bende özledim aşağı-yukarı 2 senedir gitmiyorum. Köyün çok güzelmiş Tam bir Doğa harikası Rabbim ne güzelde yaratmış çiçekleri böcükleri. Aman dikkat et sıcakların başlamasıyla Kene kabusu geri döndü Dışarı fazla çıkmamanı tavsiye ederim çıkarsanda gölgelerde dur. Ailenede tembih et. Hakkım yoktur ama varsada helal olsun. Allah yolunu açık etsin. Allahaısmarladık... B)

B)B)B)​

Aleykum selam kardeşim sağolasın:):)
Birden annem konuşuyormuş gibi hissettim o nasıl tavsiyeler öyle Allah c.c. razı olsun vallahi çok hoşuma gitti:) Birazda kızmışsın ama ne yapalım oldu bikere kusura bakma sen;)
Allah'a c.c. emanetsin güzel kardeşim selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:

Ya ben unutmuştum o borcu kardeşim nerden aklına geldi hem ben demiştimya hiç önemi yok kalsın boşver..
Hem beni nerden bulupta vereceksin:) Ben helal ettim merak etme hem düşünmüşsün ya o bile yeter Allah c.c. razı olsun..
Toron kardeşimiz de Kalb-i Selim oldu haberin olsun:)
Ben bu saatten sonra bidaha giremem artık hepiniz Allah'a emanetsiniz..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)B)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.HAYIRLISI İLE GİT VE GEL İNŞAALLAH.ALLAHA EMANET OLUN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt