Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:) (3 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşlerim..

Hepiniz hakkınızı helal edin ne olur..
Cumartesi günü köyüme gitmek için yola çıkıyoruz ailece inşaAllah..
Gidipte dönmemek var dönüpte bulmamak var demişler, o yüzden sizden helallik istiyorum..
Benim eğer hakkım varsa baştan sona kadar helal olsun Rabbimin şahitliğinde..
Kısmetse inşaAllah 10 gün sonra dönüyorum..
Okadar çok özlemiştimki anlatamam, bu sene gitmek için hiç umudum yoktu ama Rabbim izin verdi ve uzun yıllar sonra ailece gitmemizi nasip etti..:):)
Bu yüzden çok mutluyum, hepinizi Rabbime emanet ediyorum beni unutmayın inşaAllahB)B)B)
Allah c.c. rızası için hepinizi çok seviyorumB)B)B)

B)Amasya/Taşova/Tatlıpınar köyüB)

Shot at 2007-06-28

Shot at 2007-06-28

Shot at 2007-06-28

Shot at 2007-06-28

Shot at 2007-06-28

Shot at 2007-06-28

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: Hakkınızı helal edin ben gidiyorum:)

S.A.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN ABLAM, ALLAH C.C. SAĞ SALİM GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
BU KADAR GÜZEL YERLER ÖZLENMEZMİ, BU NE GÜZELLİKLER ABLAM, HAKİKATEN ÖZLENECEK KADAR GÜZEL YERLERMİŞ.
BİZDEN TARAF HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN.
K.S.E.O.

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDESIMM ALLAH INSALLAH NASIP KISMET EDER INSALLAH GONLUNUZCE OLUR HERSEY INSALLAH HAKKIM VARSA HELAL OLSUN SONUNA KADAR HAYIRLI YOLCULUKLAR HEPINIZE

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

BIZLER 8 SENEDIR MEMLEKET HASRETI CEKIYORUZ INSALLAH YARABBIM BIZIM YUZUMUZED EGULER BU YONDNE INSALLAH:(:(

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN ABLAM, ALLAH C.C. SAĞ SALİM GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
BU KADAR GÜZEL YERLER ÖZLENMEZMİ, BU NE GÜZELLİKLER ABLAM, HAKİKATEN ÖZLENECEK KADAR GÜZEL YERLERMİŞ.
BİZDEN TARAF HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN.
K.S.E.O.

Aleykum selam abim Allah c.c. razı olsun..:)
Allah'a c.c. emanet olun selametle inşaAllahB)B)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH A EMANET OL KARDEŞİM HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN İNŞALLAHB)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
BIZLER 8 SENEDIR MEMLEKET HASRETI CEKIYORUZ INSALLAH YARABBIM BIZIM YUZUMUZED EGULER BU YONDNE INSALLAH:(:(

Allah razı olsun kardeşim..
İnşaAllah sizde kavuşursunuz memleketinize çok zor gerçekten hasretlik
Allah c.c. yardımcınız olsun.
SelametleB)B)

Kaan Erdem

Yönetici

DEĞERLİ KARDEŞİM.BENDE TÜMDEN GİDİYORSUN SİTEDEN DİYE ALGILADIM AÇARKEN ÜZÜLEREK AÇTIM.GİDİŞLERİN BÖYLE KISA OLSUN.İNŞALLAH.ALLAH CC EMANET OL SELAM VE DUA İLE KA.HAKKIMIZ HELAL DİR SEN GİBİ KARDEŞLERİMİZE.HAYIRLI YOLCULUKLAR HAYIRLISI İLE GİDİN VE ALLAH CC İZNİ İLE HAYIRLISI İLE GERİ DÖNÜN.KENDİNE İYİ BAK KARDEŞİM.B)B);)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ~desertrose kardeşim,

öncelikle helal olsun ne demek hepimiz kardeşiz. Bende köyüme en son 1991 senesinde ailece gitmiştim. Ondan sonra da okul , üniversite iş güç derken nasip olmadı inşaALLAH bizlerde en yakın zamanda gidebiliriz.

Senden ricam var bol bol fotoğraf çekte bu güzel yerleri bizlerde görelim gözümüz gönlümüz açıldı doğanın güzelliğini görünce. Hayırlı yolculuklar geçirmeniz duası ile.

selamünaleyküm.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm canım kardeşim.. ya başlığı gördüm içim gitti bir an:( nasıl oldum yaa.. neyse ki uzun süreli bir ayrılık değil bu..:) güzel kardeşim.. öncelikle özlem duyduğun o yerleri göreceksin. bunda senin adına çok sevindim..oraların tadını çıkar inşallah.. üzüldüğüm de 10 günlüğüne de olsa kendini özleteceksin, burda yokluğun belli olacak:( bizim hakkımız geçmemiştir, geçmişse de helal hoş olsun kardeşim, sen de helal et inşallah..Rabbim yolunuzu açık eylesin .. en kısa zamanda seni yine burda görmek duasıyla inşallah.;) En Emin'e emanetsin..B)B)B)

-BiLaL-

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam;
Allah emanet güle güle git güle güle gel İnşAAllah...Hakkım varsa şüphe bile duymayın helaldir...selamün aleyküm...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM

BENDE İLK BASTA BASLIGA TAKILDIM AMA OKUYUNCA SEVINDIM:) KISA SÜRELİĞİNE İMİŞ..HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN EBEDEN VE DAİMEN RABBİM HAYIRLI YOLCULUKLAR NASİP EDER SANA İNŞ..SELAMETLE KAL KARDEŞİM..

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.hayırlı yolculuklar memleketiniz çok güzelmiş yemyeşil hakkımız varsa helal olsun.memleketinize bizdende selamlar...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam kardeşim hakkımız varsa benden yana helal olsun sende helal et.
bide bişi diyebilirmiyim????ya nolur benide götürrrrrrrr bu resimde ki yerler çok güzel görünüyo neresi bilemedim ama bende gelcem bende bende bende banane:(
hayırlı yolculuklar olsun inşallah selametle gidip dönün
A.E.O.:D
B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm...Hayırlı yolculuklar kardeş... Allaha emanet ol... Allah(c.c) kazasız belasız gidip gelmeni nasip eylesin inşallah.....Amin.​

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm canım kardeşim.. ya başlığı gördüm içim gitti bir an:( nasıl oldum yaa.. neyse ki uzun süreli bir ayrılık değil bu..:) güzel kardeşim.. öncelikle özlem duyduğun o yerleri göreceksin. bunda senin adına çok sevindim..oraların tadını çıkar inşallah.. üzüldüğüm de 10 günlüğüne de olsa kendini özleteceksin, burda yokluğun belli olacak:( bizim hakkımız geçmemiştir, geçmişse de helal hoş olsun kardeşim, sen de helal et inşallah..Rabbim yolunuzu açık eylesin .. en kısa zamanda seni yine burda görmek duasıyla inşallah.;) En Emin'e emanetsin..B)B)B)

Aleykum selam canım kardeşim ne yaptın ağlattın beni ya:( Allah razı olsun güzel sözlerin için çok duygulandım vede sevindim.. Bende sizleri çok özliycem ve yokluğunuzu hissedicem:(
Neyseki sadece 10 gün yokum geri gelicem inşaAllah merak etmeyin:) ;);)
Allah'a cc emanetsin güzel kardeşim senin yerin bir başkaydı kendine iyi bak..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
DEĞERLİ KARDEŞİM.BENDE TÜMDEN GİDİYORSUN SİTEDEN DİYE ALGILADIM AÇARKEN ÜZÜLEREK AÇTIM.GİDİŞLERİN BÖYLE KISA OLSUN.İNŞALLAH.ALLAH CC EMANET OL SELAM VE DUA İLE KA.HAKKIMIZ HELAL DİR SEN GİBİ KARDEŞLERİMİZE.HAYIRLI YOLCULUKLAR HAYIRLISI İLE GİDİN VE ALLAH CC İZNİ İLE HAYIRLISI İLE GERİ DÖNÜN.KENDİNE İYİ BAK KARDEŞİM.B)B);)

Yok kardeşim hepten gidermiyim hiç:)

Allah c.c. razı olsun amin diyorum duana sağolasın..
Selam ve dua ile kal inşaAllah;)B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm ~desertrose kardeşim,

öncelikle helal olsun ne demek hepimiz kardeşiz. Bende köyüme en son 1991 senesinde ailece gitmiştim. Ondan sonra da okul , üniversite iş güç derken nasip olmadı inşaALLAH bizlerde en yakın zamanda gidebiliriz.

Senden ricam var bol bol fotoğraf çekte bu güzel yerleri bizlerde görelim gözümüz gönlümüz açıldı doğanın güzelliğini görünce. Hayırlı yolculuklar geçirmeniz duası ile.

selamünaleyküm.

Aleykum selam ablam..

Allah c.c. razı olsun.. İnşaAllah sende gidersin köyüne hasret giderirsin..
Resimleride dönüşümde paylaşırım inşaAllah bol bol çekicem merak etme;)
Allah'a emanet ol ablam.. SelametleB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

-BiLaL- yazdı:
aleyküm selam;
Allah emanet güle güle git güle güle gel İnşAAllah...Hakkım varsa şüphe bile duymayın helaldir...selamün aleyküm...

Aleykum selam..
Hakkın olmaz olurmu kardeşim Allah c.c. razı olsun..
Selam ve dua ileB)B)B)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm kardeşim.Seninle hemşeri çıktık.Ben de Amasya doğumluyum ama oraları görmek hiç nasip olmadı.İnşaAllah birgün yolum düşer.O yüzden benim yerime de dolaş şu resimlerdeki yeşillik ve sulak alanlarda.Şimdi nasıl isterdim o buz gibi sulardan kana kana içmeyi ahhhhhhhhhhh......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt