o zaman 25 yaşındasınız ve bayansızınız başörtülü bir bayan a.e.oikinci fıkra çok hoş gerçekten... selamün aleyküm...hıııı ekreme kardeş dün bi yzında beni 18-19 yaşlarında ciddi bir erkek diye tahmin ettiğini söylemişsin maalesef ne 19 yaşındayım ne de erkeğim..selamün aleyküm yeniden....
BENDE ATIYOM TUTMUYOR.AMA OLSUN YAKLAŞMIŞIM AMA SİZİ BİRAZ BÜYÜK SÖYLEMİŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.İŞALLAH PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLURUZ İŞALLAAAAAAAAAAH.21 yaşımdayım tesettürlü bir bayanım tahminleriniz pek tutmuyor ya olsun... selamün aleyküm..
Afferim Sana çok Güzel Bir Haber Olmuş...
Inşallah Birgün Gerçeyini Okuruz.....
Allaha Emanet Ol Dua Ile...
:K:K:K Selamünaleyküm.... Katıla Katıla gülmekten kendimi alı koyamadım, kimin eseriymiş yaw bu gülmekten goncalarım ağrıdı. şahane bir paylaşımdı bunu yazıyı çıktı alıp buzdolabının üzerine yapıştırmak lazım. vesselam, neyse şaka bir tarafa hafize abla bu güzel bir okadarda keyifli paylaşımın için teşekkür ederim ALLAH c.c. razı olsun inşALLAH selam ve dua ile kalınız :K
tamam hafize ana söylerim a.e.oEkrem seni dinlemeyen varsa söyle bana eeee ben anneyim ya kulaklarını çekerim