ysmnkaos
Kayıtlı Kullanıcı
Yada Kisaca Zeynebi Uyutup, Pastanizi Yapmaya Devam Edin :B
Allaha Emanet Olun
Allaha Emanet Olun
evet ama küçük kızınız varsa pasta yapmak sağlığa zararlı olabilir değilmi ablam. benim iki kardeşim var ikiside fırlama.sabah kalktım kardeşlerim ocağı açmış yemek ıstıyorlar.tabi biraz kızdım.sonra annem geldi bana bi tane vurdu.niye engel olmuyon diye ama canı sağolsun.ama biraz acıdı yav.ya ekremciğim ; gecenin bi yarısı okudum paylaşımını, :Gkahkaha atmamak için kendimi zor tuttum,yoksa bizimkiler beni topa tutardı..
pasta tarifi olağanüstü hal ilan edilmiş gibi..aslında anne mutfaktan çıkmasa o pasta yenilebilir..ceviz kabuklarına rağmen..:H
selam ve dualarımla..
allah analı babalı büyütsün a.e.osupermis yaa:B benim kizimin adida zeynep sila ama odaha 4.5 aylik henuz boyle yaramazliklar yapamaz ama ilerde yapmayacagi ne malum dimi?:K:K
Temel bir dükkana girer ve "hamsi" ister.
-"Karadenizli misiniz?" diye sordu tezgahtar.Temel kızdı;
-"Karadenizli'yim ne olacak?"
Ve başladı yine öfkeyle sormaya;
-"Ne yani? Şimdi Antep fıstığı isteseydim,"Antep"li misin diye mi soracaktın? İzmir tulumu istesem İzmirli,Kestane Şekeri istesem Bursalı mı olacaktım?..
-"Yooo!" dedi tezgahtar.Temel;
-"O zaman niye sordun "Karadenizli misin ?" diye şeklinde çıkışınca,tezgahtar tartışmaya SON noktayı koydu;
-Burası nalbur dükkanı da ondan...!!!!
:BSelamün Aleyküm Talip Amcamız, aslında nalbur dükkanının sahibi, başka bir şeyi kast etti gibi geldi..Emeğinize sağlık Talip amca, çok güzeldi, Allah c.c razı olsun inşallah.Allah'a emanetsiniz.Selam ve dua ile.
s.a allah razı olsun ama sizde benim kadar iyisiniz.çok şımartmayın.a.e.oVeAleykümSelam ekremee-sayfanın gerçek sahibi Kardeşim, biz sizin kadar beceremesekte,"sayfanıza" ara-sıra katkımız olsun diye gayretimiz.Amin,selam ve dua ile.
evet ama küçük kızınız varsa pasta yapmak sağlığa zararlı olabilir değilmi ablam. benim iki kardeşim var ikiside fırlama.sabah kalktım kardeşlerim ocağı açmış yemek ıstıyorlar.tabi biraz kızdım.sonra annem geldi bana bi tane vurdu.niye engel olmuyon diye ama canı sağolsun.ama biraz acıdı yav.
EKREMCİĞİM HEP KIZLARDAN DERTLİYİZZZ..YA OĞLANCIKLAR..ONLARDA ELLERİNDE TABANCA,ANNELERİNİN ETEĞİNDEN TUTUP,evin içinde,ANNELERİ NEREYE,ONLAR ORAYA...:evetMAŞALLAH KARDEŞLERİN KENDİ İŞLERİNİ GÖRMEYE BAŞLAMIŞLAR..AMA SEN YANLARINDAYMIŞSIN:A,ANNENİN ELLERİNDEN ÖPERİM..TABİ KARDEŞLERİNE DİKKATLİ OLMALARINI SÖYLEMEK SANA DÜŞER..BEN DE ABLAYIM..BU ABLALIK ABİLİK İŞLERİ,ÇOOK SORUMLULUK İSTER..NE YAPALIM,KADER..:H
selam ve dualarımla..