dindaremine
Kayıtlı Kullanıcı
yani söylücek söz yok buna
mehmet akif ersoya ve milli mücadeledeki o yüce ruha saygısızlık olarak algılıyorum.
ve esefle kınıyorum.
Aynen katılıyorum beni tarih okumamakla geçmişini bilmemekle itham eden zihniyet,böyle çirkin bir yazıyı paylaşmak gafletnde bulunmuş.ilginç. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
mehmet akif ersoya ve milli mücadeledeki o yüce ruha saygısızlık olarak algılıyorum.
ve esefle kınıyorum.
bence kınılacak bir durum yok kardeşim hem şiir işte saygıszlıklta yapışmamış sadece bir tebessüm için yazılmış ben çok beğendim..
sizin gibi birinndednde böyle bir yazı beklerdim hiç şaşırmadım. umurumda bile değilsiniz.
nedense bu tip görüşlü insanların yuvalandığı bir yer galiba burası son girişim dahada gireceğimi zannetmiyorum kalıtenız belli oldu selametle[/qu
2 Senedir bu yuvadayım Rabbime şükürler olsunki yuvamda çok mutluyum sizin gibiler arada bir uğrayıp gidiyor :H
selamunaleykum bencede Mehmet Akif ERSOY,la alay edilen br yazi degil okudum ve guldum bukadar lutfen birbirinizi kirmayin sonra uzulup helallik istemek durumunda kalirsiniz lutfen tartismayalim hepimiz kardesiz yani din kardesiyiz selametle...
Selamunaleyküm, çok hoş çok güzel Hafize Abla,ellerinize sağlık.
Allah(CC) bu iki güzel insana paylaşmanın mutluluğunu yaratırken zaten bahşetmiş,aynı ağız yapısında....Allah(CC) ağız tadlarını bozmasın inşaallah.Sizin bu güzelliği bizlerle paylaşırken sarfettiğiniz emek için Allah(CC) razı olsun,gülmediğimi zannetmeyin..bu da emeğinizin karşılığı olur inşaallah,Rabbim sizi de güldürsün.Selam ve dua ile.