zamannamaz
Kayıtlı Kullanıcı
Muhabbetin hoş olsun
Gönlün huşuu ile dolsun
Ben de katıldım,
Formumuz neşe dolsun
Gönlün huşuu ile dolsun
Ben de katıldım,
Formumuz neşe dolsun
ALAY EDİLMEK İÇİN DEĞİL ÖĞRENCİLERİN ŞAKA OLSUN DİYE YAPTIKLARI BİR ŞEY TEESSÜF EDERİM
Selamun Aleyküm hafize kardeşim çok beğendim hoş bence bizlerle paylaştığın için sağol Allah'a emanet ol inşallah
B) SELAM VE DUA İLE B)
hafıza kardeşim beğenirimde nasıl oynalıcağını valla bilmiyom konuyu biraz daha açarsan bende oyuna katılmak istiyorum
selam ve dua ile..
mehmet akif ersoya ve milli mücadeledeki o yüce ruha saygısızlık olarak algılıyorum.
ve esefle kınıyorum.
s.a anlamadım a.e.o
EHU KEM KÜM :K
selamun aleyküm hafize annem mani dışında yazı yok denilmiş tam anlayamadığım için yazmak durumunda kaldım hakkınızı helal ediniz..mani derken kafiyeli sözlermi kasdediliyor yoksa bildiğimiz ramazanda daha sık duyduğumuz manilermi..neyse ben ufak bi kafiye ile giriş yapayım müsadenizle..
selamun aleyküm ben de geldim,
abilerimi,ablalarımı,kardeşlerimi çook özledim..
Rabbimden baki bir kardeşlik diledim
İslamiyet.gen.tr'yi sık kullanılanlara ekledim..
ya başlangıç itibariyle böyle yazdım ama saçma olmuşsa da hakkınızı helal ediniz formun formatını tam bilmediğim için..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm..
selamun aleyküm derya86 kardeşim gerçekten çok haklısın benim bu siteye girme amacım dini bilgilerimdeki eksikleri tamamlamak öğrenmekti ama daha sonrasında gördümki Dini bilgilerin yanı sıra tebessüm ettiren hoş fıkralar ve sohbet etme gibi imkanların dualarında yer alması beni bu siteye ailem gibi görmeme sebep oldu Bu Site hiç bir zaman Tarşışma Konumuna gelmemeli ( konuya gelincede Bende Şahsım olarak tabiki tebessüm ettiriyo Çok tşk ederim Allah razı olsun HAFİZE annemizden kötü Bi niyet kesinlikle içermediğine bütün kalbimle inanıyorum KAKULE kardeşim Çok sert bi tepki vermiş ama özür dileyerek söylüyorum diger sitelerde 10 yıl marşlarına Dinimize Türk tarihiyle dalga geçinilen o kadar fıkralar varki bu fıkralara Hiç düşünmeden yapılanları kahkahalar atarak gülenler oluyoki ben asıl o olanlara üzülüyorum .. Allah (c.c.) emanet olun
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE.
guzelmis hafize ana emeginize saglik selam ve dua ile...