SURMELI_CEYLAN
Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI AKŞAMLAR SLM VE DUA İLE.....
Bayanlar Baş Tacidir O Kismina Kesinlikle Katiliyorum...
Ayrica Yemek Yapmak Hiçte Kolay Değil Bence...
evet öyle biri zaten erkan abimiz ama o bir ADMİN ve bu sitenin tek yöneticisi muhtemelen bu şarkı onada gidiyor.aaman ha erkan abi görmesin ama ben bunu bu site için yazmadımki çünkü erkan abi öyle birisi değil düşüncelerim erkan abinin kalbi imanla dolu biri olduğunu gösteriyor yoksa böyle bi site yapmazdı değilmi?
canım kardeşim şükret evinde yemek yiyorsun biz aç susuz buralarda ya öğrencilik çok zor keşke sen bana tezgaha yapışmış makarna yedirsen o hal işteasında büyük olsaydım öyle yapardım.yanlız biraz değil çok para ödeem gerek onun yerine cafe ye gelirim sizin güzel paylaşımlarınızı okurum (evde bilgiasyar yok)
doğru kardeşim allah yardımcın olsun internet yollasanız iyi olur ama bilgiasyarda yok internet göndereceksiniz ama tatilde babam işallah alacakcanım kardeşim şükret evinde yemek yiyorsun biz aç susuz buralarda ya öğrencilik çok zor keşke sen bana tezgaha yapışmış makarna yedirsen o hal işte
teşekkür ederim kardeşim
hemen sitemiz adına san bir pc ve üzretsiz internet yolluyoruz.kardeş hele okulu bitir olur inşALLAH
s.a kardeşlerim korkutmayın beni a.e.oYa banlanınca işte böyle şarkılar yazarsın hadi bikere daha banlan başka şarkı yaz
s.a kardeşim allah erkan abiye yardım etsin amin.yapma böyle ya korkuyomevet öyle biri zaten erkan abimiz ama o bir ADMİN ve bu sitenin tek yöneticisi muhtemelen bu şarkı onada gidiyor.
erkan abi yeni banlı üyen hayırlı olsun