Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (14 Kullanıcı)

zzzynppp

Kayıtlı Kullanıcı
ne zamandan beri bı hareket yok kımse ugramıyor galıba buraya.sizinle bırsey paylasmak ıstedım, kandıl gecesı cok dua ettım burda yazılı olanları yaptım ,gece hep dua ettım baska bısı yapmadan yattım.uyandıgımda iş teklifi aldım hemde yenı mezunum arkadaslar.yanı kıme anlattıysam herkes sasırdı bu zamanda basvuru bıle yapmadan iş teklifi almak mucıze dedıler.sadece Allah tan ıstersek mucızeler gerceklesır.bize ımkansız gıbı gorunenler onun ıstemesıyle olur.Duayla kalın :)))

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba zeynep. Yeni işin hayırlı olsun Rabbimistesin herşey olur.İnşallah işhayatında istediğin yerlere gelirsin.Ve inş. sevdiğinle mutlu bir ömür geçiririsin.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.

ismim ayla.

sevdiğim kişiyle hayırlısıyla evlenmek istiyorum...

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
fazla katilim yok nerde kaldik ben bile karistirmaya basladim

zzzynppp

Kayıtlı Kullanıcı
sagol derrya gunumuz sartlarında iyi bir işti belkıde ama ben kabul etmedım cunku yapmayı hıc dusunmedıgım bir işti bu:( ama ben kbl etmedıgım ıcın baska bır arkadasımı aldılar işe buda kısmet işi.benım basvurdugum yerlerden haber cıkmıyo suan yenı mezun olarak beklıyorum .umarım herkes hayırlısıyla iş bulur ve hayırlısıyla sevdıgıne kavusur.ben kavusmadım bu ara umudum azalıyo.olmayacak ımkansızdı zaten ama bı turlu onun ıcın dua etmeyı bırakamıyorum.bu bır işaret midir arkadaslar???umudum ıyıce azalmasına ragmen eskısı gıbı cok dua etmıyo olmama ragmen hala edıyorum.olacak mı dersınız?

zzzynppp

Kayıtlı Kullanıcı
tabı bu gece yıne dua edıcem hem kendıme hemde benım gıbı iş bekleyen ve sevdıgıne kavusmak ısteyenlere:) benımde ıcınde dua edersenız sevınırım arkadaslar.dualarımız kbl olsun inş

Z

ZÜHRE_

bende katılmak istiyorum böyle bir şey düşündüğünüz için allah razı olsun. ne gerekiyorsa okurum ve yaparım ben yeniyim bilmiyorum benim adımı da listeye alın

cansu20

Kayıtlı Kullanıcı
önce selamün aleyküm dua kardeşlerim.banada aranızda yer var mı?sizin gibi insanların dualarına ihtiyacım var.adım cansu sorunum:erkek arkadaşım var her yönüyle bana uygun olduğunu düşünerek evlilik seçimimi onun yönünde kullanmak istiyorum fakat ailem çok karşı kesinlikle olmaz diyorlar.bir senedir uğraşıyoruz fakat ne yaptıysak olmadı.ailesi geldi ama içeri almadan kapıdan döndürdü.lütfen sevdiğim insana kavuşmam için banada dua edin benide aranıza alın :((

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerım uzun zamandır yoktum gelemedım ama artık geldım
ınsaallah bu persembe gecesı duamızı yapalım katılmak ısteyenler ısmını lıstyeye eklesınler lutfen programı yacagacım ılerleyen gunlerde rabbıım dualarımızı kabul etsn ınsaallah

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
dua listemiz

bahtışen: (emine)=hayırlısıyla sevdıgınle evlenmek aılelerın razı olması ıcın .....

ısımınızı ve nıyetınızı ekleyın sızde arkadaslar persembe gecesı duamızı yapacagız hayırlısıyla

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
var olmaz olur mu eminecim:)
deniz: Rabbim'e yaraşır kul Habib'ine yaraşır ümmet olma yolunda hayırlı bir eş hayırlı bir iş ve hayırlı nesiller istiyorum..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
dua listemiz

bahtışen: (emine)=hayırlısıyla sevdıgınle evlenmek aılelerın razı olması ıcın .....

deniz: Rabbim'e yaraşır kul Habib'ine yaraşır ümmet olma yolunda hayırlı bir eş hayırlı bir iş ve hayırlı nesiller için.....

ısımınızı ve nıyetınızı ekleyın sızde arkadaslar persembe gecesı duamızı yapacagız hayırlısıyla

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
denız kardesım ekledım ısmını ve nıyetını hayırlısıyla ınsaallah duamızı persembe gecesı yapacagız

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar.Ben de uzun bir zamandan sonra aranızdayım çok şükür. Bundan sonra Allah'ın izniyle her perşembe dua gecemize katılacağım inşaallah. Dualarda buluşmak duasıyla..Hayırlı geceler..

tek_dileğim (dilek): Hayırlısıyla evlenebilmek. Evlenebilmesi için hayırlısıyla öğretmen olan sevdiğinin atanabilmesi. sevdiği ile beraber ibadetlerinin daim olması..

dilek ablası (sevil): Hayırlı bir kısmet.

dilek abisi (hüseyin): Hayırlı bir kısmet

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
dua listemiz

deniz: Rabbim'e yaraşır kul Habib'ine yaraşır ümmet olma yolunda hayırlı bir eş hayırlı bir iş ve hayırlı nesiller için.....

tek_dileğim (dilek): Hayırlısıyla evlenebilmek. Evlenebilmesi için hayırlısıyla öğretmen olan sevdiğinin atanabilmesi. sevdiği ile beraber ibadetlerinin daim olması..

dilek ablası (sevil): Hayırlı bir kısmet.

dilek abisi (hüseyin): Hayırlı bir kısmet

aysen71

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılabilirmiyim yapmamız gerekeni ve zamanını tekrar belirtirseniz memnun olucam

Z

ZÜHRE_

s a bende katılmak istiyorum ne yapmamız gerkiyor anlatın yapalım ve okuyalım beni de yazın
dileğim:evleneceğim kişinin gittiği yerden hayırlısıyla dönüp evlenmemiz mutlu bir yuva kurabilmemiz onun sağ olarak geri dönebilmesi ve benden vazgeçmemesi

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılabilirmiyim yapmamız gerekeni ve zamanını tekrar belirtirseniz memnun olucam

s a bende katılmak istiyorum ne yapmamız gerkiyor anlatın yapalım ve okuyalım beni de yazın
dileğim:evleneceğim kişinin gittiği yerden hayırlısıyla dönüp evlenmemiz mutlu bir yuva kurabilmemiz onun sağ olarak geri dönebilmesi ve benden vazgeçmemesi

ve aleykumselam arkdaşlar.. emine arakdaşım nette değil sanırım ben bilgilendireyim sizi.. perşembe günü akşamı cumaya bağlayan gece yani ortak bir saat belirleniyor.. bu tahminen 21.30 civarı
okunacak dualar ve sırası konunun başında var aslında ama yine güncellenecektir hatta bu yazının altına koyayım inşallah..
dualarda buluşmak niyetiyle arkadaşlar..
Selamunaleykum..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
perşembe gecesi saat 22:00 da başlayalım

aynı şekil 3 defa tövbe istiğfar duası

2 rekat hacet namazı

50 tane peygamber efendimize (sav) salavat getirelim

1 yasini şerif okuyalım

esmaül hüsnayı okuyalım

100 tane ya vedud çekelim

arkadaşlarımız için ellerimizi açıp niyetlerini söyleyelim isimleriyle beraber dualar okuyalım ALLAH şimdiden kabul etsin (amin)

tövbe duası.....

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."

"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

esmaül hüsna.....

Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adıyla,O'nun sevgilisi ve Rasulu Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin şefatine nail olmak ümidiyle,HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL,GÜZEL INSANLARLA RABBIMIZIN GÜZEL ISIMLERINI VE ANLADIKLARIMIZI ANLATMAK ISTEDIKLERINI PAYLAŞALIM ISTEDIK,ONSUZ BIR HAREKET VE DÜSÜNCE YOKTUR. ALLAH KENDISINI ESMÂ-ÜLHÜSNÂ (ESMA-IHUSNA)EN GÜZEL ISIMLER ILE ISIMLENDIRMISTIR.CENÂB-I ALLAH'IN GÜZEL ISIMLERI:
ALLAH(CELLE CELALUH) HUVALLAHULLEZI LA ILAHE ILLAHU ER-RAHMAN ER-RAHIM EL-MELIK EL-KUDDUS ES-SELAM EL-MU'MIN EL-MUHEYMIN EL-AZIZ EL-CABBAR EL-MUTEKEBBIR EL-HALIK EL-BARI' EL-MUSAVVIR EL-GAFFAR EL-KAHHAR EL-VEHHAB ER-REZZAK EL-FETTAH EL-ALIM EL-KABID EL-BASIT EL-HAFID ER-RAFI' EL-MUIZ EL-MUZILL ES-SEMI' EL-BASIR EL-HAKEM EL-ADL EL-LATIF EL-HABIR EL-HALIM EL-AZIM EL-GAFUR ES-SEKUR EL-ALIYY EL-KEBIR EL-HAFIZ EL-MUKIT EL-HASIB EL-CELIL EL-KERIM ER-RAKIB EL-MUCIB EL-VASI EL-HAKIM EL-VEDUD EL-MECID EL-BAIS ES-SEHID EL-HAKK EL-VEKIL EL-KAVIYY EL-METIN EL-VELIYY EL-HAMID EL-MUHSIN EL-MUBDI EL-MUID EL-MUHYI EL-MUMIT EL-HAYY EL-KAYYUM EL-VACID EL-MACID EL-VAHID ES-SAMED EL-KADIR EL-MUKTEDIR EL-MUKADDIM EL-MUAHHIR EL-EVVEL EL-AHIR EZ-ZAHIR EL-BATIN EL-VALI EL-MUTEALI EL-BERR ET-TEVVAB EL-MUNTEKIM EL-AFUVV ER-RAUF MALIKUL MULK ZULCELALI VE'L IKRAM EL-MUKSIT EL-CAMI EL-GANIYYU EL-MUGNI EL-MU'TIY EL-MANI ED-DARR EN-NAFI EN-NUR EL-HADI EL-BEDI EL-BAKI EL-VARIS ER-RESID ES-SABUR
CENAB-I HAK BUYURUYOR: "ALLAH, GÖKLERIN VE YERIN NÛRUDUR. O'NUN NÛRUNUN TEMSILI, IÇINDE LAMBA BULUNAN BIR KANDILLIK GIBIDIR."
ALLAH; O'NDAN BASKA ILAH YOKTUR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.(TAHA SURESI / 8)
O ALLAH KI, YARATANDIR, (EN GÜZEL BIR BIÇIMDE) KUSURSUZCA VAR
EDENDIR, 'SEKIL VE SURET' VERENDIR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.
GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBIH ETMEKTEDIR. O, AZIZ,
HAKIMDIR. (HASR SURESI / 24)

hacet namazı

Bismill â hirrahm â nirrahîm
ALLAH'tan herhangibir haceti olan veya mürşidine ulaşmak isteyen kimse hacet namazı kılar. Bu namaz, perşembeyi cumaya bağlayan gece ya da kandil gecelerinde kılınır. Bu mümkün olmazsa herhangi bir gecede de kılınabilir.

Öncelikle boy abdesti alınır. Hacet namazına niyet edildikten sonra aşağıdaki âyetler okunur:

1. Rekât: subhaneke+ fatiha + 3 ayetel kürsü
2. Rekât: fatiha + ihlas + felak + nas
Oturuş: ettehiyyatü + ALLAHümme sali ve barik + rabbena duaları + selam

arkadaşlar yukarıda bir örnek var öncesinde kişiler ve dileklerini yazıyoruz. sonra duaya başlıyoruz.. taslak bu şekilde...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt