Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (13 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
erhan kardeşim bende çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin inşallah.Rabbim sevdiğinle huzur mutluluk versin sizlere.Allah yardımcın olsun kardeşim.Darısı inşallah bizlerin başına:)

selamün aleyküm elif kardeşim ..Amin. diyeyim önce güzel duaların için
Allah celle celalüh senden razı olsun
ve Rabbimiz inşallah sizede en kısa zamanda hayırlı kabılar nasip eder
ben hep dua ediyorum sizlere kardeşim.
bunlar evre evre dir.herdönemin sıkıntılarını yaşıyor insan ama sonunda sabırla bütün sıkıntılar geçecektir

selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
ya bnde çoooookkkk sevindim kardeşim inşALLAH dünya ve ahiret sıkıntıların gider biran önce.inşALLAH ikinizde birbirinizde aradığınızı bulursunuz inşALLAH tahmin bile edemeyeceğiniz kadar sizin bile şaşıracağınız kadar çok güzel bi yuvanız çok güzel bi beraberliğiniz olur bi ömür böyle sürer inşALLAH.inana kendim olmuş kadr sevindim sana gelen iletileri okurken de içim sevinçle doldu.bundan sonra çok şükret kardeşim emi.aman burakma.istediğimiz olunca biraz gevşiyoruz dualardan aman ha aman sen sakın burakma günde belli bi müktar şükret ALLAHA inşALLAH umduğundan da güzel kapılar açılır en yakın zamanda.inşALLAH cennete gidecek yolda el ele ilerlersiniz.inşALLAH birbirinizin cennet anahtarı olursunuz.inşALLAH hayırlı çocuklarınız olur.salih ve saliha evlatlarınız olur inşALLAH.birbirinize hayırlı eş olursunuz inşALLAH.birbirinizi rahatsız edecek gerecek huylarınız en yakın zamanda kurur gider yerine birbirinizi ve ALLAHI mutlu edecek huylar gelir inşALLAH.ELFÜ ELFİ AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
(ben düğün olmadan çocuklara hatta diğer hayata bile geçtim,:) RABBİM onun için günahsız olan şu kullarının hiç bi çıkar beklemeden ettikleri duaları en yakın zamanda hayırlı bi şekilde kaderine yazıver.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

maşallah kardeşim :) ne güzel dualar böyle
Allah kabul etin inşallah ve senden ebdiyen razı olsun kardeşim
inşallah darısı hayırlısı ile sizinde başınıza ama en kısa zamanda
ben mücadelemde sabır da sekiz yılı geride bıraktım
inşallah siz çok çok kısa sürede kavuşursunuz
ama kadir mevlam günü gelene kadar sınıyor insanı işte
sabır selam ve dua ile

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim evlilik yolunda attığınız adımları hayırlı eylesin mir-erhan kardeşim.. sonu güzel olsun inşallahh.. bizlere de nasip etsin...
Selam ve Dua ile..

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..
müberra kardeşim sana katılıyorum çok güzel dedin.
bizler hep hayırlısı için dua ettik zaten ve duasında ısrar edenleri Allah ever diyor efendimiz iki cihan güneşi.
bizlerde ısrar edeceğiz Allahım hayırlı olanı tez zamanada nasip et.
ve dua ederken aslında çok şey kazanıyoruz ve duanın da bir ibadet olduğunu unutmuyoruz...
ben her yerde yazıyorum belki ama kardeşlerim hepimiz herşeyde bir ders çıkramamız lazım...

ben 8 yıl süren bir gönülderdi çektim karşımdaki çekti ve enson bu sitedeki arkadaşlarımızla ilk bu konuyu başlatıkklarında ben hep vardım..
8 yıl geçmesinde rağmen dualarımda hala Rabbim hayırsız ise bile hayırlı bir kapı aç
ve hayırlı kapı dün gece açıldı çok zahmetliydi çok yıprandık ama çile çektik
ama burdaki yüreği güzel kardeşlerimin içten duaları ihlaslı yakarışları
ve müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını Rabbimiz dün akşam nasip etti..
hayırlısı ile nişan yaptık. hamd olsun
Ve Rabbimiz inşallah hayırlısı ile hepinize kapılar açacaktır..
sizlerde dualarınızda ısrar edin zaten hayırlısını diliyoruz...
dua çok önemlidir.bakın ayeti kerimede Rabbimiz ne diyor :

'' (Resulüm ) De ki ! Rabbim size ne kıymet verir duanız olmasa..'' (furkan 77)

listenize benide ekleyebilirsiniz bende sizin için dua edeceğim tabiki hayırlı olanı için
niyetimde sizin dualarınızın kabulu için.
birbirimizi duasız bırakmayalım

selam ve dua ile

Hayırlı olsun. Çok sevindim mutlu olun inşaallah. Zaten Rabbimiz bizi bizden daha çok düşünüyor ki en hayırlı olanını veriyor. Buna şüphe yok. Elhamdülüllah ben herşeye Yüce Yaratıcımız olan Allah c.c'e bıraktım. O neylerse güzel eyler.

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Erhan kardeşim inanınki gönül sıkıntınız için çok dua etmiştim size. Şimdi güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oldum. bende 4 senedir yaşadım bu acıyı. Ama artık sevdiğim kişi için değil hayırlısı için dua ediyorum. hayırlı ise tabii hala istiyorum. Ama diyorum ki Allahım benim istediğim değil Senin hayırlı gördüğün olsun. Siz de bizi hayır dualarınızda unutmayın kardeşim. Allah razı olsun duanız için. Sağlıcakla kalın...

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
mutlu olmana çok seviniyorum mirerhan kardeş. inşallah mutluluğun daim olur.:) kızın olursa adını özlem koycan tamam mı :D

mir_erhan

Moderator
mutlu olmana çok seviniyorum mirerhan kardeş. inşallah mutluluğun daim olur.:) kızın olursa adını özlem koycan tamam mı :D

:)

Allah seni güldürsün inşallah hep.güldürdünya özlem kardeşim.
ne olursada hayırlısı olsun inşalah bakalım o günleri görecekmiyim.
ama kız çocuklarını daha çok sevdiğim için inşallah mevlam önce olmayanlara verir sonra bana da .
sen öyle olsun dedikten sonra yok diyebilrimyim kardeşim. :)
inşallah kardeşim en güzelini sen ve diğer kardeşlerime nasip eder Rabbimiz.
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
Rabbim evlilik yolunda attığınız adımları hayırlı eylesin mir-erhan kardeşim.. sonu güzel olsun inşallahh.. bizlere de nasip etsin...
Selam ve Dua ile..

amin kardeşim ..Yüreğine sağlık.. Allah celle celalüh senden razı olsun.
inşallah Rabbimiz en güzellerini size yaşatır
ne olur birbirimizi duasız bırakmayalım.
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
Erhan kardeşim inanınki gönül sıkıntınız için çok dua etmiştim size. Şimdi güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oldum. bende 4 senedir yaşadım bu acıyı. Ama artık sevdiğim kişi için değil hayırlısı için dua ediyorum. hayırlı ise tabii hala istiyorum. Ama diyorum ki Allahım benim istediğim değil Senin hayırlı gördüğün olsun. Siz de bizi hayır dualarınızda unutmayın kardeşim. Allah razı olsun duanız için. Sağlıcakla kalın...

müberra kardeşim ben çok iyi biliyorum
Allah daha fazlasını en güzelini sizlere nasip etsin.
zaten hep diyorum.8 yıl gibi bir zamanda olmuyordu
herkes umudunu kesmişti ama bizim umudumuz hep saklıydı
o en güzel yürekten dualara cevap verdi bize Rabbimiz
hamd olsun şükürler olsun.
inan yaksada hiç merak etmeyin Mevla en hayırlı olanı en hakketiğinizi nasip edecektir..ve şimdi bir yerlerde sizi arıyordur..yeterki günü gelsin.
bende sizler için duacıyım hep..inşallah en güzellerini en iyilerini Rabbim sizlere verir.
selam ve dua ile

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı

:)

Allah seni güldürsün inşallah hep.güldürdünya özlem kardeşim.
ne olursada hayırlısı olsun inşalah bakalım o günleri görecekmiyim.
ama kız çocuklarını daha çok sevdiğim için inşallah mevlam önce olmayanlara verir sonra bana da .
sen öyle olsun dedikten sonra yok diyebilrimyim kardeşim. :)
inşallah kardeşim en güzelini sen ve diğer kardeşlerime nasip eder Rabbimiz.
selam ve dua ile

amin kardeşim amin. rabbim cümlemizin hayırlısıyla muratlarına ermek nasip eylesin :) amin. ayrıca bende erhan ismini çok severim. :D valla bak severim...

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
özlem ablacım bu perşembe dua yok mu?

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
bilmem ben epeydir katılmıyorum bu konuya.

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
özlem abla mir-erhan abi bir yardımcı olur musunuz bana=(

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
peki kim bakıyor? malum bu perşembe çok özel geçecek.. çok güzel olurdu aslında

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sevindimMirerhan kardeşim. Hayırlı olsun Rabbim yanınızda olsun inşallah. Bizim oralarda Allah başınaca mutlu etsin derler. Rabbim sonuna kadar mutlu etsin..Amin. Darısı hepimizin başına

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar yarınki mübarek gece için hadi herkes dilekleri yazsın. Hep beraber gönül birliğiyle dualarımızı ederim. yarın için Sadece gönül derdi değil hertürlü isteklerimiz için dua edelim. ben yarına kadar Kayıt yapayım. Herkes adını ve hertürlü muradını yazsın.

zzzynppp

Kayıtlı Kullanıcı
mrhb ben yenı katldım buraya ve sızlere tesk.ederım ne guzel bır paylasım bu.Ben yenı mezun oldum üniversıteden ve herkes gibi iş arıyorum bunun yanında da 2 yıldır kanayan gönül yaram var hep dua edıyorum yoruldugum umudumu yıtırdıgım gunler oldu ama pes etmedım Rabbım bana dua gücü verıyo,dualarınıza ıhtıyacım var.boyle mubarek aylara gırmısken hepınızden dua beklıyorum bende sızlere edıyorum tabı.Bana kendısını sevdıren ve sonrada baskasına gıden bırı ıcın uzulmek ve dua etmek anlamsız gelırdı bana ama gönülde mantık yokmus zaten:( baskasının yanında oldugunu bılmek yasarken ölmek gıbı,ama tek umudum olan Rabbım e ınanıyorum 2 yıldır dua edıp vazgecmedıysem bunda O'nun ıstemesı vardır dıye dusunuyorum.Sevdıgımın yüregınde bana karsı kum tanesı kadar bıle sevgı yeter bana.baskasının yanındayken bıle benı unutmaz arardı ama artık son 3 aydır hıc aramıyo sesını duymak bıle yeter bana.Dualarınızı beklıyorum benıde aranıza ve lıstenıze alın dua kardeslıgı.Sevıdıgmın bana gerı donmesı ıcın duama ortak olun

zzzynppp

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar benıde aranıza alırsanız sevınırım bu yazılanları ben sık sık yapıyorum zaten ama hep bırlıkte yapmak daha guzel olur.benımde sevdıgım bırı var uzun zamandır dua edıyorum
zeynep:sevdıgım kısının (hüseyinin) bana tekrar geri dönmesini benı eskısı gıbı sevmesını benden baskasını degıl benı sevmesını istiyorum Rabbım den.Aramıza sevgı ve muhabbet gırsın ıstıyorum.

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
zeynep:sevdıgım kısının (hüseyinin) bana tekrar geri dönmesini benı eskısı gıbı sevmesını benden baskasını degıl benı sevmesını istiyorum Rabbım den.Aramıza sevgı ve muhabbet gırsın ıstıyorum. Eğitimini gördüğü dalda Hayırlı bol kazançlı bir.
arzu: Sevdiğim kişinin beni tekrar sevmesi ve onunla ömümüzün sonuna kadar mutlu bir evlilik yapmak eğer olmayacaksa tez zamandaseveceğim bir eşimin olması ve hayırlısısya işimde bolkazanç istiyorum rabbimden

perşembe gecesi saat 22:00 da başlayalım

aynı şekil 3 defa tövbe istiğfar duası

2 rekat hacet namazı

50 tane peygamber efendimize (sav) salavat getirelim

1 yasini şerif okuyalım

esmaül hüsnayı okuyalım

100 tane ya vedud çekelim

arkadaşlarımız için ellerimizi açıp niyetlerini söyleyelim isimleriyle beraber dualar okuyalım ALLAH şimdiden kabul etsin (amin)

tövbe duası.....

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."

"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

esmaül hüsna.....

Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adıyla,O'nun sevgilisi ve Rasulu Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin şefatine nail olmak ümidiyle,HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL,GÜZEL INSANLARLA RABBIMIZIN GÜZEL ISIMLERINI VE ANLADIKLARIMIZI ANLATMAK ISTEDIKLERINI PAYLAŞALIM ISTEDIK,ONSUZ BIR HAREKET VE DÜSÜNCE YOKTUR. ALLAH KENDISINI ESMÂ-ÜLHÜSNÂ (ESMA-IHUSNA)EN GÜZEL ISIMLER ILE ISIMLENDIRMISTIR.CENÂB-I ALLAH'IN GÜZEL ISIMLERI:
ALLAH(CELLE CELALUH) HUVALLAHULLEZI LA ILAHE ILLAHU ER-RAHMAN ER-RAHIM EL-MELIK EL-KUDDUS ES-SELAM EL-MU'MIN EL-MUHEYMIN EL-AZIZ EL-CABBAR EL-MUTEKEBBIR EL-HALIK EL-BARI' EL-MUSAVVIR EL-GAFFAR EL-KAHHAR EL-VEHHAB ER-REZZAK EL-FETTAH EL-ALIM EL-KABID EL-BASIT EL-HAFID ER-RAFI' EL-MUIZ EL-MUZILL ES-SEMI' EL-BASIR EL-HAKEM EL-ADL EL-LATIF EL-HABIR EL-HALIM EL-AZIM EL-GAFUR ES-SEKUR EL-ALIYY EL-KEBIR EL-HAFIZ EL-MUKIT EL-HASIB EL-CELIL EL-KERIM ER-RAKIB EL-MUCIB EL-VASI EL-HAKIM EL-VEDUD EL-MECID EL-BAIS ES-SEHID EL-HAKK EL-VEKIL EL-KAVIYY EL-METIN EL-VELIYY EL-HAMID EL-MUHSIN EL-MUBDI EL-MUID EL-MUHYI EL-MUMIT EL-HAYY EL-KAYYUM EL-VACID EL-MACID EL-VAHID ES-SAMED EL-KADIR EL-MUKTEDIR EL-MUKADDIM EL-MUAHHIR EL-EVVEL EL-AHIR EZ-ZAHIR EL-BATIN EL-VALI EL-MUTEALI EL-BERR ET-TEVVAB EL-MUNTEKIM EL-AFUVV ER-RAUF MALIKUL MULK ZULCELALI VE'L IKRAM EL-MUKSIT EL-CAMI EL-GANIYYU EL-MUGNI EL-MU'TIY EL-MANI ED-DARR EN-NAFI EN-NUR EL-HADI EL-BEDI EL-BAKI EL-VARIS ER-RESID ES-SABUR
CENAB-I HAK BUYURUYOR: "ALLAH, GÖKLERIN VE YERIN NÛRUDUR. O'NUN NÛRUNUN TEMSILI, IÇINDE LAMBA BULUNAN BIR KANDILLIK GIBIDIR."
ALLAH; O'NDAN BASKA ILAH YOKTUR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.(TAHA SURESI / 8)
O ALLAH KI, YARATANDIR, (EN GÜZEL BIR BIÇIMDE) KUSURSUZCA VAR
EDENDIR, 'SEKIL VE SURET' VERENDIR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.
GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBIH ETMEKTEDIR. O, AZIZ,
HAKIMDIR. (HASR SURESI / 24)

hacet namazı

Bismill â hirrahm â nirrahîm
ALLAH'tan herhangibir haceti olan veya mürşidine ulaşmak isteyen kimse hacet namazı kılar. Bu namaz, perşembeyi cumaya bağlayan gece ya da kandil gecelerinde kılınır. Bu mümkün olmazsa herhangi bir gecede de kılınabilir.

Öncelikle boy abdesti alınır. Hacet namazına niyet edildikten sonra aşağıdaki âyetler okunur:

1. Rekât: subhaneke+ fatiha + 3 ayetel kürsü
2. Rekât: fatiha + ihlas + felak + nas
Oturuş: ettehiyyatü + ALLAHümme sali ve barik + rabbena duaları + selam

NOT : arkadaşlar lütfen niyetinizi ve isminizi mutlaka yazınnnn......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt