s.a bu karşılıklı bir olay. bir taraf isteyip diğer taraf istemeyince ne yapsan ne etsen ne dualar yapsan da olmuyoumudunuzu kırmak istemem ama....
selamün aleyküm..
müberra kardeşim sana katılıyorum çok güzel dedin.
bizler hep hayırlısı için dua ettik zaten ve duasında ısrar edenleri Allah ever diyor efendimiz iki cihan güneşi.
bizlerde ısrar edeceğiz Allahım hayırlı olanı tez zamanada nasip et.
ve dua ederken aslında çok şey kazanıyoruz ve duanın da bir ibadet olduğunu unutmuyoruz...
ben her yerde yazıyorum belki ama kardeşlerim hepimiz herşeyde bir ders çıkramamız lazım...
ben 8 yıl süren bir gönülderdi çektim karşımdaki çekti ve enson bu sitedeki arkadaşlarımızla ilk bu konuyu başlatıkklarında ben hep vardım..
8 yıl geçmesinde rağmen dualarımda hala Rabbim hayırsız ise bile hayırlı bir kapı aç
ve hayırlı kapı dün gece açıldı çok zahmetliydi çok yıprandık ama çile çektik
ama burdaki yüreği güzel kardeşlerimin içten duaları ihlaslı yakarışları
ve müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını Rabbimiz dün akşam nasip etti..
hayırlısı ile nişan yaptık. hamd olsun
Ve Rabbimiz inşallah hayırlısı ile hepinize kapılar açacaktır..
sizlerde dualarınızda ısrar edin zaten hayırlısını diliyoruz...
dua çok önemlidir.bakın ayeti kerimede Rabbimiz ne diyor :
'' (Resulüm ) De ki ! Rabbim size ne kıymet verir duanız olmasa..'' (furkan 77)
listenize benide ekleyebilirsiniz bende sizin için dua edeceğim tabiki hayırlı olanı için
niyetimde sizin dualarınızın kabulu için.
birbirimizi duasız bırakmayalım
selam ve dua ile
çok sevindim mirerhan kardeşallah tamamına erdirsin.. allah mesut etsin. sen bari mutlu ol ne diyim..
mir_erhan kardeşim senin adına çok sevindim allahü teala tamamına erdirsin ( müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını rabbimiz nasip eder , Rabbimiz inşALLAH hayırlısı ile hepinize kapılar açacaktır..
sizlerde dualarınızda ısrar edin sözlerini yazını çok beyendim benimde duam dileğim imkansız gibi geliyordu ama bende senin gibi dualarımda ısrarcı oldum ve burdaki kardeşlerimizden allah razı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz mutlaka dualar yerini bulur benim için imkansız olan ilk önce sevdiğim insanla barışmaktı asla bir daha onu göremem diyordum burdaki kardeşlerimin duasıyla barıştım ama önümüzde çok büyük başka bir engel daha var şuan çookkk imkansız bir engel ama allahü teala büyük belkide zamanı var diye düşünüp dualarımda ısrarcıyım ona sadece merhaba nasılsın demek canımı çok acıtıyor , onun yaptıklarını anlamasını diliyorum kalan hayatımıda onunla yaşlanarak geçirmek son nefesinde yanında olmak geri kalan ömrümde onunla birlikte islamiyeti yaşamak istiyorum allahü tealanın izniyle ve dularımızla olur allaha emanet ol
selamün aleyküm..
müberra kardeşim sana katılıyorum çok güzel dedin.
bizler hep hayırlısı için dua ettik zaten ve duasında ısrar edenleri Allah ever diyor efendimiz iki cihan güneşi.
bizlerde ısrar edeceğiz Allahım hayırlı olanı tez zamanada nasip et.
ve dua ederken aslında çok şey kazanıyoruz ve duanın da bir ibadet olduğunu unutmuyoruz...
ben her yerde yazıyorum belki ama kardeşlerim hepimiz herşeyde bir ders çıkramamız lazım...
ben 8 yıl süren bir gönülderdi çektim karşımdaki çekti ve enson bu sitedeki arkadaşlarımızla ilk bu konuyu başlatıkklarında ben hep vardım..
8 yıl geçmesinde rağmen dualarımda hala Rabbim hayırsız ise bile hayırlı bir kapı aç
ve hayırlı kapı dün gece açıldı çok zahmetliydi çok yıprandık ama çile çektik
ama burdaki yüreği güzel kardeşlerimin içten duaları ihlaslı yakarışları
ve müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını Rabbimiz dün akşam nasip etti..
hayırlısı ile nişan yaptık. hamd olsun
Ve Rabbimiz inşallah hayırlısı ile hepinize kapılar açacaktır..
sizlerde dualarınızda ısrar edin zaten hayırlısını diliyoruz...
dua çok önemlidir.bakın ayeti kerimede Rabbimiz ne diyor :
'' (Resulüm ) De ki ! Rabbim size ne kıymet verir duanız olmasa..'' (furkan 77)
listenize benide ekleyebilirsiniz bende sizin için dua edeceğim tabiki hayırlı olanı için
niyetimde sizin dualarınızın kabulu için.
birbirimizi duasız bırakmayalım
selam ve dua ile
selamün aleyküm kardeşim...
hamdolsun çok sevindim ya...
ne güzel. dualarının karşılıgını almışsın. inşalalh hayırlısıyla devamı gelir...
ay allahım ne büyüksün, ne kadirsin sen...
olmayacak, umutsuz baktıgımız bi durumu bile umuda çeviriyorsun..
allahıma çok şükür. erhan kardeşim. çok çok sevindim..
buradaki kardeşlerim gibi..
hayırlısı olsun kardeşim..
sen çok iyi birisin. inşallah hep mutlu olursun. ömür boyu..
çok çok sevindim ya...
selam ve dua ile..
erhan kardeşim sen mutluluğu hakediyosun Rabbim bu dünyada öteki dünyadada ikinizi çok mutlu etsin cennet kapısından elele girmeyi nasip etsin engeler aşılır inşallah herşey umduğunuz gibi gider çok mutlu oldum dualarımız kabul oluyo sonunda Rabbim senden razı olsun selam ve dua ile...