Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (11 Kullanıcı)

derryya

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki perşembe gecesi dualarımız için ismimizi bugünden itibaren yazalım katılanlar çok olsun inş. Rabbim kabul etsin

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bu karşılıklı bir olay. bir taraf isteyip diğer taraf istemeyince ne yapsan ne etsen ne dualar yapsan da olmuyo :( umudunuzu kırmak istemem ama....

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bu karşılıklı bir olay. bir taraf isteyip diğer taraf istemeyince ne yapsan ne etsen ne dualar yapsan da olmuyo :( umudunuzu kırmak istemem ama....

a.s özlem kardeşim/ablacım. tabiki karşılıklı doğru söylüyorsun ama senin içine onu sevme hissini koyan Allah c.c. olduğuna göre onun da kalbine sevgiyi koyacak olan da O(c.c)'dur. Duan kesinlikle karşılıksız kalmaz mükafatını Rabbim o kişiyi sevdirerek vermediyse inşallah ahiretinde vereceğindendir. O yüzden ne umudu ne de duayı azaltalım mutlaka karşılık alacağızdır..
Rabbim bizi O'na hakkıyla dua eden kullarından eylesin amin...

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
yokk ben dua etmemekten değil başka bi şeyden bahsettim. yoksa tabiki hiçbir dua kesinlikle boşa çıkmaz. mutlaka bir mükafatı vardır. duayı bırakmayalım tabi ama bu tip konularda karşılıklı sevgi ve istekte önemli sadece onu belirtmek istedimtabi birazda nasip kısmet meselsi. yoksa dualara devam..:)

ozlemcuneyt

Kayıtlı Kullanıcı
derryya kardeşim beni listeden çıkarırmısın ben katılamıyacağım allaha emanet ol

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Ben şunu söylemek istiyorum tüm arkadaşlarıma. Elbette Allah'ın yarattığı bir kader var. Eğer birini seviyor isek bu hissi veren de Allah. Ancak şu var ki her sevdiğimiz bizim için hayırlı diyemeyiz. Ben önceden yaptığım şeylerin şimdi hatalı olduğunu düşünüyorum ve artık bir isim söylemek yerine "ALLAHIM HAKKIMDA EN HAYIRLISI KİMSE SEN ONU NASİP ET" diyorum. Çünkü Allah bizden daha iyi bilir. Kalbinizi bir tarafa meyletmeden sadece Allah'a tevekkül edip dua edin. Zaten sevdiğinizi Yüce Allah biliyor. O kullarının isteklerini önemser. Sevdiğiniz hayırlı ise Rabbimiz nasip edecektir zaten. Ama Ahmet olsun ,Fatma olsun gibi illa okişi olsun demek doğru değil. Allah en adaletlidir. Üzülmeyin. Bu gönül acısı zor ama zamanla Yüce Mevla bunu da azaltıyor. Zaten sevdiğimiz kişiyi de ALlah rızası için sevmiyormuyuz. O kişi de Allah'ın bir kulu. İnanıyorumki Allah'a tevekkül edip bu evlilik işini sadece Yüce Yaratan'a bırakan kişiye Allah hem bu dünyada hem ahirette mutlu olacağı en hayırlı kişiyi verecektir. Bütün kalbimle size gene dua edeceğim hep inşallah ama dediğim gibi geçmişteki yaptığım hataları farkettiğim için katılmıyorum artık perş günleri. Ama hayırlı dualrım kendim kadar siz ve tüm mümin kardeşlerimle. Allah hakkınızda en hayırlısını versin ve sizlere hem dünyada hem ahirette mutlu olacağınız kişiler nasip etsin. amin

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm..
müberra kardeşim sana katılıyorum çok güzel dedin.
bizler hep hayırlısı için dua ettik zaten ve duasında ısrar edenleri Allah ever diyor efendimiz iki cihan güneşi.
bizlerde ısrar edeceğiz Allahım hayırlı olanı tez zamanada nasip et.
ve dua ederken aslında çok şey kazanıyoruz ve duanın da bir ibadet olduğunu unutmuyoruz...
ben her yerde yazıyorum belki ama kardeşlerim hepimiz herşeyde bir ders çıkramamız lazım...

ben 8 yıl süren bir gönülderdi çektim karşımdaki çekti ve enson bu sitedeki arkadaşlarımızla ilk bu konuyu başlatıkklarında ben hep vardım..
8 yıl geçmesinde rağmen dualarımda hala Rabbim hayırsız ise bile hayırlı bir kapı aç
ve hayırlı kapı dün gece açıldı çok zahmetliydi çok yıprandık ama çile çektik
ama burdaki yüreği güzel kardeşlerimin içten duaları ihlaslı yakarışları
ve müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını Rabbimiz dün akşam nasip etti..
hayırlısı ile nişan yaptık. hamd olsun
Ve Rabbimiz inşallah hayırlısı ile hepinize kapılar açacaktır..
sizlerde dualarınızda ısrar edin zaten hayırlısını diliyoruz...
dua çok önemlidir.bakın ayeti kerimede Rabbimiz ne diyor :

'' (Resulüm ) De ki ! Rabbim size ne kıymet verir duanız olmasa..'' (furkan 77)

listenize benide ekleyebilirsiniz bende sizin için dua edeceğim tabiki hayırlı olanı için
niyetimde sizin dualarınızın kabulu için.
birbirimizi duasız bırakmayalım

selam ve dua ile

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..
bizler hep hayırlısı için dua ettik zaten ve duasında ısrar edenleri Allah ever diyor efendimiz iki cihan güneşi.
ve dua ederken aslında çok şey kazanıyoruz ve duanın da bir ibadet olduğunu unutmuyoruz...
ben her yerde yazıyorum belki ama kardeşlerim hepimiz herşeyde bir ders çıkramamız lazım...

ben 8 yıl süren bir gönülderdi çektim karşımdaki çekti ve enson bu sitedeki arkadaşlarımızla ilk bu konuyu başlatıkklarında ben hep vardım..
8 yıl geçmesinde rağmen dualarımda hala Rabbim hayırsız ise bile hayırlı bir kapı aç
ve müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını Rabbimiz dün akşam nasip etti..

listenize benide ekleyebilirsiniz bende sizin için dua edeceğim tabiki hayırlı olanı için

selam ve dua ile

çok sevindim mirerhan kardeş :) allah tamamına erdirsin.. allah mesut etsin. sen bari mutlu ol ne diyim..

S

SEVGİ_KORKMAZ

Merhaba siteye yeni üye oldum ve yazmış oldugunuz şey çokgüzel birfikir eğerki böyle birşey yaparsanız sizden rica ediyorum banada bilgi verir misiniz.

ozlemcuneyt

Kayıtlı Kullanıcı
mir_erhan kardeşim senin adına çok sevindim allahü teala tamamına erdirsin ( müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını rabbimiz nasip eder , Rabbimiz inşALLAH hayırlısı ile hepinize kapılar açacaktır..
sizlerde dualarınızda ısrar edin sözlerini yazını çok beyendim benimde duam dileğim imkansız gibi geliyordu ama bende senin gibi dualarımda ısrarcı oldum ve burdaki kardeşlerimizden allah razı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz mutlaka dualar yerini bulur benim için imkansız olan ilk önce sevdiğim insanla barışmaktı asla bir daha onu göremem diyordum burdaki kardeşlerimin duasıyla barıştım ama önümüzde çok büyük başka bir engel daha var şuan çookkk imkansız bir engel ama allahü teala büyük belkide zamanı var diye düşünüp dualarımda ısrarcıyım ona sadece merhaba nasılsın demek canımı çok acıtıyor , onun yaptıklarını anlamasını diliyorum kalan hayatımıda onunla yaşlanarak geçirmek son nefesinde yanında olmak geri kalan ömrümde onunla birlikte islamiyeti yaşamak istiyorum allahü tealanın izniyle ve dularımızla olur inşallah allaha emanet ol

mir_erhan

Moderator
çok sevindim mirerhan kardeş :) allah tamamına erdirsin.. allah mesut etsin. sen bari mutlu ol ne diyim..

özlem kardeşim yüreği ve gönlü güzel kardeşim.Allah senden razı olsun

mutluluk hepimizin hakkı öyle deme.
ve bir mümine yakışmaz ümitsiz olmak..olsak bile birtek bunu Rabbimizle paylaşacağız...

senin emeğini unutmadım...kardeşlerimin de.hele burada ilk duaya başladığımız zamanlar.Bütün kardeşlerimin tek tek yüreklerine sağlık Allah herbirinizin hayırlı bir şekilde gönlünüzdeki mahbubunuza kavuştursun inşallah..

selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
mir_erhan kardeşim senin adına çok sevindim allahü teala tamamına erdirsin ( müminin mümine gıyabında yaptığı gıyabi dualar sayesinde kimsenin olur gözüyle bakamadığını rabbimiz nasip eder , Rabbimiz inşALLAH hayırlısı ile hepinize kapılar açacaktır..
sizlerde dualarınızda ısrar edin sözlerini yazını çok beyendim benimde duam dileğim imkansız gibi geliyordu ama bende senin gibi dualarımda ısrarcı oldum ve burdaki kardeşlerimizden allah razı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz mutlaka dualar yerini bulur benim için imkansız olan ilk önce sevdiğim insanla barışmaktı asla bir daha onu göremem diyordum burdaki kardeşlerimin duasıyla barıştım ama önümüzde çok büyük başka bir engel daha var şuan çookkk imkansız bir engel ama allahü teala büyük belkide zamanı var diye düşünüp dualarımda ısrarcıyım ona sadece merhaba nasılsın demek canımı çok acıtıyor , onun yaptıklarını anlamasını diliyorum kalan hayatımıda onunla yaşlanarak geçirmek son nefesinde yanında olmak geri kalan ömrümde onunla birlikte islamiyeti yaşamak istiyorum allahü tealanın izniyle ve dularımızla olur allaha emanet ol

selamün aleyküm. kardeşim Allah senden razı olsun...
sende asla umudunu yitirme...
ben şunu öğrendim yaptığın işte gittiğin yolda eğer Allah için yoksan
Allah rızasını gözetmiyosan o iş asla muvaffakiyet vermez..Ama düşününce Allahım sen şahitsin Rızan dışan bir şey yok bu işimde ve öyle ise de bu işte bu yolda pes etmeden SABIRLA TEVEKKÜLLE deevam etmeli insan..
hayırlısını dualarla diliyoruz zaten ve Mevla MUCİB dir duaları kabul edendir..
SEMİdir dualarımızı yakarışlarımızı görendir.ve FETTAH dır hayırlı kapılar açandır...
bunlar bence umudumuz için yeter

ben hep sizler için dua edeceğim sizde beni unutmayın dualarınız da inşallah
Rabbimiz hepinize hayırlı kapılar açacaktır inşallah
selam ve dua ile

ozlemcuneyt

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun mir_erhan kardeşim yazdıkların o kadar güzelki önceden hergün ağlıyordum 6 ay hep ağladım buraya nasıl üye olduğumu nasıl bulduğumu hatırlamıyorum allahü teala nasip etti üye oldum sizleri tanıdım ne kadar yanlış yapmışım ağlamakla hayatı kendime karartmakla namazımı bırakmıştım dualarımı şimdi ise gene eski hayatıma döndüm duasız herşey boşşş yer gök duayla sendende burdaki birbirmize dua eden kardeşlerimdende allahü teala binkere razı olsun

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..

selam ve dua ile

selamün aleyküm kardeşim...
hamdolsun çok sevindim ya...
ne güzel. dualarının karşılıgını almışsın. inşalalh hayırlısıyla devamı gelir...
ay allahım ne büyüksün, ne kadirsin sen...
olmayacak, umutsuz baktıgımız bi durumu bile umuda çeviriyorsun..
allahıma çok şükür. erhan kardeşim. çok çok sevindim..
buradaki kardeşlerim gibi..
hayırlısı olsun kardeşim..
sen çok iyi birisin. inşallah hep mutlu olursun. ömür boyu..
çok çok sevindim ya...
selam ve dua ile..

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm kardeşim...
hamdolsun çok sevindim ya...
ne güzel. dualarının karşılıgını almışsın. inşalalh hayırlısıyla devamı gelir...
ay allahım ne büyüksün, ne kadirsin sen...
olmayacak, umutsuz baktıgımız bi durumu bile umuda çeviriyorsun..
allahıma çok şükür. erhan kardeşim. çok çok sevindim..
buradaki kardeşlerim gibi..
hayırlısı olsun kardeşim..
sen çok iyi birisin. inşallah hep mutlu olursun. ömür boyu..
çok çok sevindim ya...
selam ve dua ile..

selamün aleyküm elmas kardeşim
Allah senden razı olsun ne güzel dualar öyle..iyi olan sensin ve burdaki kardeşlerimdir.ne mutlu bana ki layık görüyorsunuz
evet ani oldu , aslında ani olması şöyle oldu 15 gündü mücadele veriyorduk tam herkes umudunu kesiyordu biranda Rabbim bir kaç değerli insanı vesile kıldı bir anda baktık olmuş o yüzden haber veremedim pek...
şimdi ise başka sorunlarla mücadele ediyoruz onlarda geçececek
mevlam hepinize hayırlı kapılar nasip etsin inşallah...
selam ve dua ile

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
erhan kardeşim sen mutluluğu hakediyosun Rabbim bu dünyada öteki dünyadada ikinizi çok mutlu etsin cennet kapısından elele girmeyi nasip etsin engeler aşılır inşallah herşey umduğunuz gibi gider çok mutlu oldum dualarımız kabul oluyo sonunda Rabbim senden razı olsun selam ve dua ile...

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
erhan kardeşim bende çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin inşallah.Rabbim sevdiğinle huzur mutluluk versin sizlere.Allah yardımcın olsun kardeşim.Darısı inşallah bizlerin başına:)

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ya bnde çoooookkkk sevindim kardeşim inşALLAH dünya ve ahiret sıkıntıların gider biran önce.inşALLAH ikinizde birbirinizde aradığınızı bulursunuz inşALLAH tahmin bile edemeyeceğiniz kadar sizin bile şaşıracağınız kadar çok güzel bi yuvanız çok güzel bi beraberliğiniz olur bi ömür böyle sürer inşALLAH.inana kendim olmuş kadr sevindim sana gelen iletileri okurken de içim sevinçle doldu.bundan sonra çok şükret kardeşim emi.aman burakma.istediğimiz olunca biraz gevşiyoruz dualardan aman ha aman sen sakın burakma günde belli bi müktar şükret ALLAHA inşALLAH umduğundan da güzel kapılar açılır en yakın zamanda.inşALLAH cennete gidecek yolda el ele ilerlersiniz.inşALLAH birbirinizin cennet anahtarı olursunuz.inşALLAH hayırlı çocuklarınız olur.salih ve saliha evlatlarınız olur inşALLAH.birbirinize hayırlı eş olursunuz inşALLAH.birbirinizi rahatsız edecek gerecek huylarınız en yakın zamanda kurur gider yerine birbirinizi ve ALLAHI mutlu edecek huylar gelir inşALLAH.ELFÜ ELFİ AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
(ben düğün olmadan çocuklara hatta diğer hayata bile geçtim,:) RABBİM onun için günahsız olan şu kullarının hiç bi çıkar beklemeden ettikleri duaları en yakın zamanda hayırlı bi şekilde kaderine yazıver.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılmak istiyorum ne zaman başlıycaz hiç bi bilgim yok

mir_erhan

Moderator
erhan kardeşim sen mutluluğu hakediyosun Rabbim bu dünyada öteki dünyadada ikinizi çok mutlu etsin cennet kapısından elele girmeyi nasip etsin engeler aşılır inşallah herşey umduğunuz gibi gider çok mutlu oldum dualarımız kabul oluyo sonunda Rabbim senden razı olsun selam ve dua ile...

selamün aleyküm ayça kardeşim...
o güzel dileklerin için Rabbim razı olsun senden ve o yürekten dualrın için kalbi amin..
ayça kardeşim bu dua köşesinde çok emeğin vardı çok uğraşıyordun.hakkını helal et kardeşim.
ama dediğimiz gibi biz Hep Allah tan hayırlısını diledik senin içinde ben sizin isminizi zikrederken Allahım gönül muratları haklarında hayırlı ise ver derdim hep...bir şeyler olmamış biz biliyoruz ki hayırlısı bu imiş
devam edeceğiz dualara ayça kardeşim pes etmek yok :)
benide unutmayın dualarınızda ne olur.
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt