Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

tuana 1

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar listeyi yarın akşam 4'e kadar kesinleştirelim olur mu? Bu saatten sonra eklenecek kişileri ben dahil edemem çünkü son çıktıyı alıcam o saatte. Daha sonra çıktı almam mümkün değil. Sonradan dahil olan arkadaşlar için dua edemezsem çok üzülürüm.

mir_erhan

Moderator
------TÖVBE DUASI------

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

Allah senden razı olsun kardeşim.ellerine sağlık..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen................UGRADIGI HAKSIZLIKTAN KURTULMAK VE SEVDIGINE KAVUSMAK İÇİN=EMİNE=
özlem_27...............SEVDİĞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞMAK VE TEZ ZAMANDA SEVDİĞİMLE EVLENMEK..ÖZLEM=
mykabus...............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=KÜRŞAT=
nıda_gül..............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=ŞEYBE SAHRA=
mir_erhan.................SEVDIGINLE HAYIRLI VE HUZURLU BIR YUVA=ERHAN=
nermin.demir...............DUALARININ KABULÜ İÇİN=NERMİN=
elifali................SEVDİGİNE KAVUSMAK VE EVLENMEK ICIN=ELİF=
sayg..................SEVDİGİNE KAVUŞMAK İÇİN=SULTAN=
tuana 1.................EŞİYLE BİRLEŞMEK VE AYRILMAMAK İÇİN=ÖZDEN=
ecrinnur.................sevdiğimle hayırlı bir şekilde evlenebilmek mutlu,imanlı,huzurlu bir yuvamızın olması.Birde aileler karşı çıkıyor bu evliliğe onların rızasının olması için =AYNUR=
deligönül.................
aysesükran..................
esraçakmak....................HAYIRLI EVLADA SAHİP OLMAK İÇİN=ESRA=
elifimbenim....................dilegim esimin ickiyi birakmasi ve bana daha saygili olmasi sevmesi,kardeslerimle eslerimizin hacca gitmesi ve cocuklarimin hayirli imanli esleri rabbimin nasip etmesi ve rahat huzurlu bereketli ibadetli bir ömür diliyorum aileme ve tüm müslüman kardeslerime adim (NEBAHAT)
nurşah....................HAYIRLISIYLA SEVDIGINE KAVUSUP EVLENMEK=NURŞAH=
abı_hayat...................
nevin_70.................EŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN
ay_ya.....................SEVDİGİYLE MUTLU HUZURLU OLMAK İÇİN=AYÇA=

ARKADASLAR ISIMLERINI YAZMAYANLAR LUTFEN YAZSINLAR VE NIYETLERINI YAZMAYANLAR YAZSINLAR BIRDE YANLISLIK YAPMAMISIMDIR INSAALLAH KONTROL EDERSENIZ BI HATAM OLDUYSA DUZELTIRIZ PERSEMBE AKSAMI SAAT 8 UYGUNMUDUR HERKEZE ACABA?

--------------------------------------------------------------------------------

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
bırde hıc sesı solugu cıkmayanlarda var saat onlara uygunmu bılmıyoruz program uygun olurmu bılmıyoruz nıyetlerı yok ısımlerı yok ne yapsak bu duruma nıyetlerı ıcın dualarının kabulu mu desek ama bu seferde ısımlerı yok

tuana 1

Kayıtlı Kullanıcı
Kadeşlerim saat 8 demi 9 damı?Biran önce karar verelim.

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen kardeşim. leyla abla için 200 aten tefriciye almışsın. okudun mu kardeşim haber verebilir misin..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkladaşlar allahümme ya el vedud mu? dicez :S:S bilmiyorumda...

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
Ecrın nur kardesımızde duasını eve geldıkten sonra yapar cunku degıstıremeyız aartık herkez kendını 8 e gore ayarladı

tuana 1

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam 8 olsun ve lütfen arkadaşlar bahtışen kardeşimin dediği gibi şu listeyi biran önce kesinleştirelim.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar listede varım ama ismim yazılı değil ( ayça) ......selametle

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
Ayça kardeşim degıstırdım

..........................................................................
Ya vedud ya vedud ya vedud dıyede olabılır kardeş

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
tamam okundu olarak ekliyorum o zaman bahtışen...

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
Ekleyebılrısın ozlem kardes cunku benım okunmus fazlam vardı bende onları leyla ablaya verdım daha yazarken bıle okunmustu selametle bugunde tefrıcıyemın duasını yapıcam hayırlısıyla özlem kardes su sadaka ısını hanı bı aıleye market alısverısı yapsam versem olurmu acaba muhtac bı aıleye bıde kalplerını kırmadan nasıl vercem

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
ya market alışverişine falan gerek yok 1 ytl bile versen olur. ben kardeşime verdim. çalışmıyo evde 10 ytl verdim harçlık olarak. sende öyle versende olur..

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
tamam özlem kardeşim saolasın sımdı hatım duası edıp dılegımı dıleyıp dua edıcem ınsallah kabul olur dualarımız

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
amin allah kabul etsin cümlemisin duasını inş. amin...

tuana 1

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen................UGRADIGI HAKSIZLIKTAN KURTULMAK VE SEVDIGINE KAVUSMAK İÇİN=EMİNE=
özlem_27...............SEVDİĞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞMAK VE TEZ ZAMANDA SEVDİĞİMLE EVLENMEK..ÖZLEM=
mykabus...............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=KÜRŞAT=
nıda_gül..............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=ŞEYBE SAHRA=
mir_erhan.................SEVDIGINLE HAYIRLI VE HUZURLU BIR YUVA=ERHAN=
nermin.demir...............DUALARININ KABULÜ İÇİN=NERMİN=
elifali................SEVDİGİNE KAVUSMAK VE EVLENMEK ICIN=ELİF=
sayg..................SEVDİGİNE KAVUŞMAK İÇİN=SULTAN=
tuana 1.................EŞİYLE BİRLEŞMEK VE AYRILMAMAK İÇİN,=ÖZDEN=
DOKTORASINI BİRAN ÖNCE BİTİREBİLMEK İÇİN=ÖZDEN=
ecrinnur.................sevdiğimle hayırlı bir şekilde evlenebilmek mutlu,imanlı,huzurlu bir yuvamızın olması.Birde aileler karşı çıkıyor bu evliliğe onların rızasının olması için =AYNUR=
deligönül.................
aysesükran..................
esraçakmak....................HAYIRLI EVLADA SAHİP OLMAK İÇİN=ESRA=
elifimbenim....................dilegim esimin ickiyi birakmasi ve bana daha saygili olmasi sevmesi,kardeslerimle eslerimizin hacca gitmesi ve cocuklarimin hayirli imanli esleri rabbimin nasip etmesi ve rahat huzurlu bereketli ibadetli bir ömür diliyorum aileme ve tüm müslüman kardeslerime adim (NEBAHAT)
nurşah....................HAYIRLISIYLA SEVDIGINE KAVUSUP EVLENMEK=NURŞAH=
abı_hayat...................
nevin_70.................EŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN
ay_ya.....................SEVDİGİYLE MUTLU HUZURLU OLMAK İÇİN=AYÇA=

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt