Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen................UGRADIGI HAKSIZLIKTAN KURTULMAK VE SEVDIGINE KAVUSMAK İÇİN=EMİNE=
özlem_27...............SEVDİĞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞMAK VE TEZ ZAMANDA SEVDİĞİMLE EVLENMEK..ÖZLEM=
mykabus...............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=KÜRŞAT=
nıda_gül..............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=ŞEYBE SAHRA=
mir_erhan.................SEVDIGINLE HAYIRLI VE HUZURLU BIR YUVA=ERHAN=
nermin.demir...............DUALARININ KABULÜ İÇİN=NERMİN=
elifali................SEVDİGİNE KAVUSMAK VE EVLENMEK ICIN=ELİF=
sayg..................SEVDİGİNE KAVUŞMAK İÇİN=SULTAN=
tuana 1.................EŞİYLE BİRLEŞMEK VE AYRILMAMAK İÇİN=ÖZDEN=
ecrinnur.................sevdiğimle hayırlı bir şekilde evlenebilmek mutlu,imanlı,huzurlu bir yuvamızın olması.Birde aileler karşı çıkıyor bu evliliğe onların rızasının olması için =AYNUR=
deligönül.................
aysesükran..................
esraçakmak....................HAYIRLI EVLADA SAHİP OLMAK İÇİN=ESRA=
elifimbenim....................dilegim esimin ickiyi birakmasi ve bana daha saygili olmasi sevmesi,kardeslerimle eslerimizin hacca gitmesi ve cocuklarimin hayirli imanli esleri rabbimin nasip etmesi ve rahat huzurlu bereketli ibadetli bir ömür diliyorum aileme ve tüm müslüman kardeslerime adim (NEBAHAT)
nurşah....................HAYIRLISIYLA SEVDIGINE KAVUSUP EVLENMEK=NURŞAH=
abı_hayat...................
nevin_70.................EŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN
ay_ya.....................SEVDİGİYLE MUTLU HUZURLU OLMAK İÇİN=AYÇA=

ARKADASLAR ISIMLERINI YAZMAYANLAR LUTFEN YAZSINLAR VE NIYETLERINI YAZMAYANLAR YAZSINLAR BIRDE YANLISLIK YAPMAMISIMDIR INSAALLAH KONTROL EDERSENIZ BI HATAM OLDUYSA DUZELTIRIZ PERSEMBE AKSAMI SAAT 8 UYGUNMUDUR HERKEZE ACABA?

TÖVBE DUASI------

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

perşembe aksamı saat 8 de baslayalım:
3 DEFA TÖVBE İSTİGFAR DUASI OKUYALIM
hacet namazı kılalım 2 rekat
EFENDIMIZE SALAVAT GETIRELIM 50 DEFA
1 yasin i şerif okuyalım
esmaül hüsnayı okuyup
100 tane ya vedud çekip
kardeşlerimiz için tek tek isimleri ve dilekleriyle beraber el açıp dua edelim sonrada herkez duası bıttıgınde haberleselım insaallah uygundur baska fıkrı olanda yazabılır degısıklıkler yapabılırız ama lıstede adı yazan tum arkadaslar lutfen saat ve program onlara uygunmu degılmı bıldırsınlerkı ona gore hareket ederız ınsaallah

ecrin nur

Kayıtlı Kullanıcı
Bahtışen kardeşim siz beni en iyisi listeden çıkarın,çünkü benim eve geliş saatim belli olmuyo,her defasında aksilik olur,ama ben hepiniz için namazlarımda dua edicem inşallah.Allaha emanet, selam ve dua ile.

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
özlem kardeşim tövbe duasını yazmış Allah razı olsun
Ay ya kardeşim YA VEDUD TESBİH ÇEKECEĞİZ 100 TANE

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten ıstıyormusun cıkmayı sende musaıt oldugunda edersın gelınce yaparsın bız senın ıcın yıne dua ederız sen bıraz sonradan yaparsın ecrın nur kardesım bole gonlun kırılır sımdı olmaz sen edemesende lısteden senı cıkarmak ıcıme sınmıyor hıc bu defa sen etmesende bız senın ıcın dua ederız ama bıdaha kı sefere eklemeyın dersen sen bılırsın guzel kardesım

mir_erhan

Moderator
Bahtışen kardeşim siz beni en iyisi listeden çıkarın,çünkü benim eve geliş saatim belli olmuyo,her defasında aksilik olur,ama ben hepiniz için namazlarımda dua edicem inşallah.Allaha emanet, selam ve dua ile.

seni listeden çıkarmasına gerek yok bence...
...sen yüreğinle katılısın..genelimiz hazır olacağız...
.sende birbakmışsın Allah nasip etmiş...
...selam ve dua ile...

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
ECRİN NUR KARDEŞİM listeden seni çıkarmayalım sende kendine uygıun saatte dilersen duanı yaparsın

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten ıstıyormusun cıkmayı sende musaıt oldugunda edersın gelınce yaparsın bız senın ıcın yıne dua ederız sen bıraz sonradan yaparsın ecrın nur kardesım bole gonlun kırılır sımdı olmaz sen edemesende lısteden senı cıkarmak ıcıme sınmıyor hıc bu defa sen etmesende bız senın ıcın dua ederız ama bıdaha kı sefere eklemeyın dersen sen bılırsın guzel kardesım
bak dıger arkadaslarda senın cıkmanı ıstemıyor sende duanı sonradan yaparsın yapamasanda canın saolsun

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
yok seni listeden çıkarmayız sen gene hazır olamazsanda dilinle dua et. belli olmaz belki rabbim senin duanı kabul eder. ayrıca hepimiz için elimizde olmayan aksilikler çıkabilir. o yüzden rahat olalım. aksilikler karşısında birbirimizi idare edelim arkadaşlar..

ecrin nur

Kayıtlı Kullanıcı
Ben çıkmak istemiyorum kardeşim ama sizinle aynı zamanlarda yapamayacağım duamı, her seferinde de böyle olmasını istemiyorum.Ama siz diyosanız uygun vaktinde yapabilirsin diye olur.Benimde çok ihtiyacım var çünkü neden çıkmak istiyeyim ki.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
çok olucam belki ama birde sorun çıkmadan evlenmek istediğimide eklermisin çok özürdilerim :S:S

ecrin nur

Kayıtlı Kullanıcı
Birde bahtışen veya özlem kardeşim bir derdim var konuşup paylaşmak,bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.Msn isteyebilirmiyim ayıp etmiş olmazsam.

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerım nasılsınız inş ıyısınızdır

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyiz şükür sen nasılsın nida gül kardeşim :)

ecrin nur

Kayıtlı Kullanıcı
msn istemekle ayıp ettim galiba özür dilerim emine ve özlem kardeşim, kusura bakmayın.Allaha emanet.

nıda-gul

Kayıtlı Kullanıcı
ıyım hamd olsun bu gune sukur guzel kardesım :)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
EVLENMEK İSTEYEN İÇİN DUA

1. Allahım
YaMalikülmülk,,,Ya Zelcelal-ivelikram,,,Ya Rezzak,,Ya Fettah,,,Ya Vehhab,,,Ya Ganiyy

Kabe ve onu inşa eden hürmetine
Habibin Muhammed Mustafa(s.a.s.) ve O`na vahiy getiren hürmetine
Yüce Arşa ve O`nu taşıyanlar hürmetine
şu evlilik yolunda ağır imtihanlardan geçen kardeşlerimize rahmetini ulaştır.
gönüllerinin istediğini onlar için hayır kıl. istekleri hayırsızsa bunu onlara ilham et ve sabretme gücü ver. ve kendilerine daha hayırlı kısmetler nasip et.
rızıklarını bol geçimlerini kolay kıl.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt