Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
canımyanıyo kardesım nıyetını ve adını yazarmısn

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen................UGRADIGI HAKSIZLIKTAN KURTULMAK VE SEVDIGINE KAVUSMAK İÇİN=EMİNE=
özlem_27...............SEVDİĞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞMAK VE TEZ ZAMANDA SEVDİĞİMLE EVLENMEK..ÖZLEM=
mykabus...............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=KÜRŞAT=
nıda_gül..............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=ŞEYBE SAHRA=
mir_erhan.................SEVDIGINLE HAYIRLI VE HUZURLU BIR YUVA=ERHAN=
nermin.demir...............DUALARININ KABULÜ İÇİN=NERMİN=
elifali................SEVDİGİNE KAVUSMAK VE EVLENMEK ICIN=ELİF=
sayg..................SEVDİGİNE KAVUŞMAK İÇİN=SULTAN=
tuana 1.................EŞİYLE BİRLEŞMEK VE AYRILMAMAK İÇİN=ÖZDEN=
ecrinnur.................sevdiğimle hayırlı bir şekilde evlenebilmek mutlu,imanlı,huzurlu bir yuvamızın olması.Birde aileler karşı çıkıyor bu evliliğe onların rızasının olması için =AYNUR=
deligönül.................
aysesükran..................
esraçakmak....................HAYIRLI EVLADA SAHİP OLMAK İÇİN=ESRA=
elifimbenim....................dilegim esimin ickiyi birakmasi ve bana daha saygili olmasi sevmesi,kardeslerimle eslerimizin hacca gitmesi ve cocuklarimin hayirli imanli esleri rabbimin nasip etmesi ve rahat huzurlu bereketli ibadetli bir ömür diliyorum aileme ve tüm müslüman kardeslerime adim (NEBAHAT)
nurşah....................HAYIRLISIYLA SEVDIGINE KAVUSUP EVLENMEK=NURŞAH=
abı_hayat...................
nevin_70.................EŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN
ay_ya.....................SEVDİGİYLE MUTLU HUZURLU OLMAK İÇİN=AYÇA=

s.a arkadaşlar listenin son hali bu heralde bu şekilde not ettim yarın akşam saat 8'de belirttiğiniz şekilde dua edeceğim inşAllah..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşAllahh..Aminn

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=6]arkadaslar bu aksam saat 8de duamızı yapıyoruz herkeze uygunmu ınsaallah lutfen yazmayanlarda yazsın [/sıze]

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
tamam uygun. bu akşam 8 de............

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
bahtışen................UGRADIGI HAKSIZLIKTAN KURTULMAK VE SEVDIGINE KAVUSMAK İÇİN=EMİNE=
özlem_27...............SEVDİĞİME TEZ ZAMANDA KAVUŞMAK VE TEZ ZAMANDA SEVDİĞİMLE EVLENMEK..ÖZLEM=
mykabus...............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=KÜRŞAT=
nıda_gül..............SEVDİGİNE KAVUSMAK İÇİN=ŞEYBE SAHRA=
mir_erhan.................SEVDIGINLE HAYIRLI VE HUZURLU BIR YUVA=ERHAN=
nermin.demir...............DUALARININ KABULÜ İÇİN=NERMİN=
elifali................SEVDİGİNE KAVUSMAK VE EVLENMEK ICIN=ELİF=
sayg..................SEVDİGİNE KAVUŞMAK İÇİN=SULTAN=
tuana 1.................EŞİYLE BİRLEŞMEK VE AYRILMAMAK İÇİN=ÖZDEN=
ecrinnur.................sevdiğimle hayırlı bir şekilde evlenebilmek mutlu,imanlı,huzurlu bir yuvamızın olması.Birde aileler karşı çıkıyor bu evliliğe onların rızasının olması için =AYNUR=
deligönül.................
aysesükran..................
esraçakmak....................HAYIRLI EVLADA SAHİP OLMAK İÇİN=ESRA=
elifimbenim....................dilegim esimin ickiyi birakmasi ve bana daha saygili olmasi sevmesi,kardeslerimle eslerimizin hacca gitmesi ve cocuklarimin hayirli imanli esleri rabbimin nasip etmesi ve rahat huzurlu bereketli ibadetli bir ömür diliyorum aileme ve tüm müslüman kardeslerime adim (NEBAHAT)
nurşah....................HAYIRLISIYLA SEVDIGINE KAVUSUP EVLENMEK=NURŞAH=
abı_hayat...................
nevin_70.................EŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN
ay_ya.....................SEVDİGİYLE MUTLU HUZURLU OLMAK İÇİN SEVDIGIYLE EVLENMEK İÇİN=AYÇA=

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
tamam banada uygun son liste bumudur ona göre çıktısını alıcam????

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
Evet son lıste budur arkadaslar hayırlısıyla aksama cok guzel bır dua yapacagız ama yanlız bazı arkadaslardan haber alamıyoruz nasıl yapcaz

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
TÖVBE DUASI------

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

perşembe aksamı saat 8 de baslayalım:
3 DEFA TÖVBE İSTİGFAR DUASI OKUYALIM
hacet namazı kılalım 2 rekat
EFENDIMIZE SALAVAT GETIRELIM 50 DEFA
1 yasin i şerif okuyalım
esmaül hüsnayı okuyup
100 tane ya vedud çekip
kardeşlerimiz için tek tek isimleri ve dilekleriyle beraber el açıp dua edelim sonrada herkez duası bıttıgınde haberleselım insaallah uygundur baska fıkrı olanda yazabılır degısıklıkler yapabılırız ama lıstede adı yazan tum arkadaslar lutfen saat ve program onlara uygunmu degılmı bıldırsınlerkı ona gore hareket ederız ınsaallah

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
TÖVBE DUASI------

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

perşembe aksamı saat 8 de baslayalım:
3 DEFA TÖVBE İSTİGFAR DUASI OKUYALIM
hacet namazı kılalım 2 rekat
EFENDIMIZE SALAVAT GETIRELIM 50 DEFA
1 yasin i şerif okuyalım
esmaül hüsnayı okuyup
100 tane ya vedud çekip
kardeşlerimiz için tek tek isimleri ve dilekleriyle beraber el açıp dua edelim sonrada herkez duası bıttıgınde haberleselım insaallah uygundur baska fıkrı olanda yazabılır degısıklıkler yapabılırız ama lıstede adı yazan tum arkadaslar lutfen saat ve program onlara uygunmu degılmı bıldırsınlerkı ona gore hareket ederız ınsaallah

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın adıyla,O'nun sevgilisi ve Rasulu Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin şefatine nail olmak ümidiyle,HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL,GÜZEL INSANLARLA RABBIMIZIN GÜZEL ISIMLERINI VE ANLADIKLARIMIZI ANLATMAK ISTEDIKLERINI PAYLAŞALIM ISTEDIK,ONSUZ BIR HAREKET VE DÜSÜNCE YOKTUR. ALLAH KENDISINI ESMÂ-ÜLHÜSNÂ (ESMA-IHUSNA)EN GÜZEL ISIMLER ILE ISIMLENDIRMISTIR.CENÂB-I ALLAH'IN GÜZEL ISIMLERI:
ALLAH(CELLE CELALUH) HUVALLAHULLEZI LA ILAHE ILLAHU ER-RAHMAN ER-RAHIM EL-MELIK EL-KUDDUS ES-SELAM EL-MU'MIN EL-MUHEYMIN EL-AZIZ EL-CABBAR EL-MUTEKEBBIR EL-HALIK EL-BARI' EL-MUSAVVIR EL-GAFFAR EL-KAHHAR EL-VEHHAB ER-REZZAK EL-FETTAH EL-ALIM EL-KABID EL-BASIT EL-HAFID ER-RAFI' EL-MUIZ EL-MUZILL ES-SEMI' EL-BASIR EL-HAKEM EL-ADL EL-LATIF EL-HABIR EL-HALIM EL-AZIM EL-GAFUR ES-SEKUR EL-ALIYY EL-KEBIR EL-HAFIZ EL-MUKIT EL-HASIB EL-CELIL EL-KERIM ER-RAKIB EL-MUCIB EL-VASI EL-HAKIM EL-VEDUD EL-MECID EL-BAIS ES-SEHID EL-HAKK EL-VEKIL EL-KAVIYY EL-METIN EL-VELIYY EL-HAMID EL-MUHSIN EL-MUBDI EL-MUID EL-MUHYI EL-MUMIT EL-HAYY EL-KAYYUM EL-VACID EL-MACID EL-VAHID ES-SAMED EL-KADIR EL-MUKTEDIR EL-MUKADDIM EL-MUAHHIR EL-EVVEL EL-AHIR EZ-ZAHIR EL-BATIN EL-VALI EL-MUTEALI EL-BERR ET-TEVVAB EL-MUNTEKIM EL-AFUVV ER-RAUF MALIKUL MULK ZULCELALI VE'L IKRAM EL-MUKSIT EL-CAMI EL-GANIYYU EL-MUGNI EL-MU'TIY EL-MANI ED-DARR EN-NAFI EN-NUR EL-HADI EL-BEDI EL-BAKI EL-VARIS ER-RESID ES-SABUR
CENAB-I HAK BUYURUYOR: "ALLAH, GÖKLERIN VE YERIN NÛRUDUR. O'NUN NÛRUNUN TEMSILI, IÇINDE LAMBA BULUNAN BIR KANDILLIK GIBIDIR."
ALLAH; O'NDAN BASKA ILAH YOKTUR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.(TAHA SURESI / 8)
O ALLAH KI, YARATANDIR, (EN GÜZEL BIR BIÇIMDE) KUSURSUZCA VAR
EDENDIR, 'SEKIL VE SURET' VERENDIR. EN GÜZEL ISIMLER O'NUNDUR.
GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBIH ETMEKTEDIR. O, AZIZ,
HAKIMDIR. (HASR SURESI / 24)

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

bende katıla bılırmıyım bahtısen bu aksam deyılmı lutfen

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesım nıyetını ve ısımını yazarmısın

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
Artıst kardesım hakkını helal et sen daha oncede yazımıssın benıde katın dıe ama benım gozumden kacmıs cok uzuldum sımdı hemen adını ve nıyetını yaz eklıım lısteye senı

aykız güneşli

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI olur inşallah bende katılmak istiyorum değerli arkadaşlarım. umarım birazda olsa çorbada tuzum bulunur. hepimizin derdine derman bulunur.

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

benı tedırgın eden huzurumu bozan bır sorunum var allhın ıznıyle ve dualarınızla kurtulmak ıstıyorum

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
tabii ismini ve niyetini sölersen arkadaşımız listeye ekleyebilir selametle..

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

adım özden kardesım

bahtışen

Kayıtlı Kullanıcı
Ay kız guneslı kardesım hemen ısmını ve nıyetını yazarsan senıde eklerım ama cabuk ol lutfen cunku aksam olmadan 4 gıbı son lıstenın cıkması lazım selametle kardesım

atris

Kayıtlı Kullanıcı
...

...

bahtısen allh senden razı olsun ne dılegın varsa kabul olsun herkes ıcn dua ve konu acıyosun kardesım okudugun dualar sana gerı doner ıyısallah aminnn

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt