aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşimB) ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH... :H
seni seviyorum demek değer vermek değer değer verdiğini göstermek ama doğru zaman da doğru insanlara gerçek hisleri dile getirmek öylesine bir sözmüş gibi değil yürekten gelen sevgiyle söze dökmek çok güzel yeter ki boşa söylenmesin (seni seviyorum annecimmmmmmm) slm ve dua ile
Selamun Aleyküm Aliye Kardeşimgünü Birlik Sevgiler Revaşta Malesef şimdiki Dünya Düzeninde.bunun Sebebi Nedir Ne Değildir Inan Kestiremiyorum.ama En Büyük Etkenler Televizyon, Internet Ve Sanatçilarin Yaşam Tarzini özümsemek Sanirim.emeğine Gönlüne Sağlik.gerçek Sevgiyi Bulanlardan Oluruz Inşaallah.selametle Kal Kardeşim Benim
Sanma ki SENİ SEVİYORUM diyen seni gerçekten sevendir;Seni gerçekten seven SENİ SEVİYORUM derken çekinendir.
RE: GERÇEKTEN SEVİYOR MUSUN?
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YİNE ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR PAYLAŞIMDI EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK. MAALESF BU ZAMANDA GERÇEK SEVGİ ARKADAŞLIK DOSTLUK KALMADI ÇOĞU YALAN MENFAATLER ÜSTÜNDE KURULYOR. ALLAH ÖYLE SAHTE SEVGİLERDEN BİZLERİ UZAK TUTSUN. GERÇEK SEVGİLER KALPTEN OLAN SEVGİLERLE KARŞILAŞTIRSIN RABBİM.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALALH'A EMANET OLUN.
teşekkürler..
Esselamun Aleykum Ve Rahmetullah...
Ben En çok Sevgimin Değerini;mertebesini Sinavlarimdan Sonra Anlarim....
Gün Gelir Annemin Sevgisiyle Sinanirim Gün Gelir Babamin Ve Kardeşlerimin Düşünürüm O Gün Seviyorsam Anlarim çünkü Sevmişsem öfkemi Yutup Sabrimi çiğnemişimdir Seni Seviyorum Demeden ...ağzimda Lafla Değil Belki Ama Sabrimla Rabbime Anlatmişimdir Sevgimi....gün Gelmiştir Fedakarliğimla Sevgimi Denemiştir Allah-u Teala ...ve Allahin Sevgisi Ah Ah Işte O Varya....ve şimdi Soruyorum Kaç Kere Vazgeçtim Ve Kaç şeyden Vazgeçtim Sevdiklerim Için Kaç Kere Kendimi Ve Nefsimi Yok Saydim?beni Benden Daha Iyi Bilen Rabbim Için Kaç Kere Kendimden Ve Seviyorum Dediklerimden Vazgeçtim....fiemanillah
s.a kardeşim gerçek sevgiyi her daim yaşanlardan oluruz inş...
gercekten seviyormusunuz...
evet ben cok sevdim dilden degil kalpten, yurekten sevdim...ama karsimdaki beni dilden sevdi..sevdigini cok soylerdi... o kadar cok ki asla birgun bitecegi aklima gelmezdi..dizilerde oyun oynardi, benimlede oynayacagi aklima gelmezdi..insanin cok cani aciyormus yalan seviyorumlar icin.. en kotusu hala seviyorum..
kusura bakmayin doluyum paylasmaya ihtiyacim vardi..
arkadaslar sevgi gercekten kalpten olmali..seviyorum diyebilmek bu kadar kolay olmamali, olmamali.karsindakini bu kadar uzmemeli...
selametle