Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GERÇEKTEN SEVİYOR MUSUN? (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

sar_mor_renkli_lale.jpg

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum Ve Rahmetullah...
Ben En çok Sevgimin Değerini;mertebesini Sinavlarimdan Sonra Anlarim....
Gün Gelir Annemin Sevgisiyle Sinanirim Gün Gelir Babamin Ve Kardeşlerimin Düşünürüm O Gün Seviyorsam Anlarim çünkü Sevmişsem öfkemi Yutup Sabrimi çiğnemişimdir Seni Seviyorum Demeden ...ağzimda Lafla Değil Belki Ama Sabrimla Rabbime Anlatmişimdir Sevgimi....gün Gelmiştir Fedakarliğimla Sevgimi Denemiştir Allah-u Teala ...ve Allahin Sevgisi Ah Ah Işte O Varya....ve şimdi Soruyorum Kaç Kere Vazgeçtim Ve Kaç şeyden Vazgeçtim Sevdiklerim Için Kaç Kere Kendimi Ve Nefsimi Yok Saydim?beni Benden Daha Iyi Bilen Rabbim Için Kaç Kere Kendimden Ve Seviyorum Dediklerimden Vazgeçtim....fiemanillah

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim gerçek sevgiyi her daim yaşanlardan oluruz inş...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşimB) ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH... :H

Ve aleyküm Selam değerli Nihal ablam..B)
Allah c.c sizden de daimen razı ve memnun olsun inşallah..Yorumunuz için teşekkür ederim..En Emin'e emanetimsiniz.Baki dua ile inşallah.:H

son_yaprak

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten seviyormusunuz...

evet ben cok sevdim dilden degil kalpten, yurekten sevdim...ama karsimdaki beni dilden sevdi..sevdigini cok soylerdi... o kadar cok ki asla birgun bitecegi aklima gelmezdi..dizilerde oyun oynardi, benimlede oynayacagi aklima gelmezdi..insanin cok cani aciyormus yalan seviyorumlar icin.. en kotusu hala seviyorum..
kusura bakmayin doluyum paylasmaya ihtiyacim vardi..

arkadaslar sevgi gercekten kalpten olmali..seviyorum diyebilmek bu kadar kolay olmamali, olmamali.karsindakini bu kadar uzmemeli...

selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
seni seviyorum demek değer vermek değer değer verdiğini göstermek ama doğru zaman da doğru insanlara gerçek hisleri dile getirmek öylesine bir sözmüş gibi değil yürekten gelen sevgiyle söze dökmek çok güzel yeter ki boşa söylenmesin (seni seviyorum annecimmmmmmm) slm ve dua ile

~*~*~*~*~*~*~*~

Haklısınız Neslihan ablacım, katılıyorum..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim:) Rabbimiz c.c'ye emanet olunuz.
Selam ve baki dua ile inşallah.

~*~*~*~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleyküm Aliye Kardeşim:)günü Birlik Sevgiler Revaşta Malesef şimdiki Dünya Düzeninde.bunun Sebebi Nedir Ne Değildir Inan Kestiremiyorum.ama En Büyük Etkenler Televizyon, Internet Ve Sanatçilarin Yaşam Tarzini özümsemek Sanirim.emeğine Gönlüne Sağlik.gerçek Sevgiyi Bulanlardan Oluruz Inşaallah.selametle Kal Kardeşim Benim:)

~*~*~*~*~

Ve aleyküm Selam can ablam.Güzel yorum ve tespitleriniz için çok teşekkür ederim, Allah c.c razı olsun inşallah..Nevin ablacım, dünya düzenindeki sebebi : Ahir zamanda oluşumuzdur.. Efendimiz (s.a.v) de, bir hadisinde bu durumu sevgisizlik hastalığı olarak adlandırıyor.. Rabbimize emanetimsiniz ablacım..Baki dua ile..B)

~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: GERÇEKTEN SEVİYOR MUSUN?

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YİNE ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR PAYLAŞIMDI EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK. MAALESF BU ZAMANDA GERÇEK SEVGİ ARKADAŞLIK DOSTLUK KALMADI ÇOĞU YALAN MENFAATLER ÜSTÜNDE KURULYOR. ALLAH ÖYLE SAHTE SEVGİLERDEN BİZLERİ UZAK TUTSUN. GERÇEK SEVGİLER KALPTEN OLAN SEVGİLERLE KARŞILAŞTIRSIN RABBİM.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALALH'A EMANET OLUN.

~*~*~*~*~

Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Yorumunuz ve dualarınız çok güzeldi yine.. Yüreğinize sağlık olsun..Allah c.c sizden de razı olsun Leyla kardeşim..Güzel dualarınıza kalben aminler diyorum inşallah..Ecmain olsun..En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve baki dua ile.B)

~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun Aleykum Ve Rahmetullah...
Ben En çok Sevgimin Değerini;mertebesini Sinavlarimdan Sonra Anlarim....
Gün Gelir Annemin Sevgisiyle Sinanirim Gün Gelir Babamin Ve Kardeşlerimin Düşünürüm O Gün Seviyorsam Anlarim çünkü Sevmişsem öfkemi Yutup Sabrimi çiğnemişimdir Seni Seviyorum Demeden ...ağzimda Lafla Değil Belki Ama Sabrimla Rabbime Anlatmişimdir Sevgimi....gün Gelmiştir Fedakarliğimla Sevgimi Denemiştir Allah-u Teala ...ve Allahin Sevgisi Ah Ah Işte O Varya....ve şimdi Soruyorum Kaç Kere Vazgeçtim Ve Kaç şeyden Vazgeçtim Sevdiklerim Için Kaç Kere Kendimi Ve Nefsimi Yok Saydim?beni Benden Daha Iyi Bilen Rabbim Için Kaç Kere Kendimden Ve Seviyorum Dediklerimden Vazgeçtim....fiemanillah

~*~*~*~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim.
Allah c.c razı olsun, sizin de ellerinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Yorumunuz çok güzeldi. Sağolunuz kardeşim..Siz de Emin Olan'a emanetsiniz inşallah..Selam ve baki dua ile.

~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
gercekten seviyormusunuz...

evet ben cok sevdim dilden degil kalpten, yurekten sevdim...ama karsimdaki beni dilden sevdi..sevdigini cok soylerdi... o kadar cok ki asla birgun bitecegi aklima gelmezdi..dizilerde oyun oynardi, benimlede oynayacagi aklima gelmezdi..insanin cok cani aciyormus yalan seviyorumlar icin.. en kotusu hala seviyorum..
kusura bakmayin doluyum paylasmaya ihtiyacim vardi..

arkadaslar sevgi gercekten kalpten olmali..seviyorum diyebilmek bu kadar kolay olmamali, olmamali.karsindakini bu kadar uzmemeli...

selametle

~*~*~*~*~

Selamün Aleyküm kardeşim.
Üzüldüm yazdıklarınızı okuduğumda.. Rabbimiz c.c sevdiği kullarını çıkarsın karşınıza her daim inşallah.. Ümitleriniz hep taze kalsın inşallah..Burada imtihan gereği her şeyle sınanabilir insan.. Rabbimiz c.c gönlünüzce, hayırlısıyla inşa etsin her şeyinizi İNŞA-ALLAH..Selam ve dua ile.

~*~*~*~*~

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Belki dil ile değil, kalp ile söyleme vakti gelmiştir. B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt